Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i może Stopka?
[FONT=Tahoma]STOPKA - bardzo smutna, maleńka sunia. Nie sięga nawet do kolana. młoda, sympatyczna, porzucona sunia. Z wyglądu nieco jamnicza: króciutkie łapki, długi tułów, no z pysia to może owczarkowata
Ale niewątpliwie o fantastycznym charakterze, przylepka, grzeczna, kochająca przytulanie i kolana człowieka. Zimny boks nie dla niej. Sierść krótka, nie chroniąca przed mrozem.
Stopka pięknie chodzi na smyczy, spacer z nią to ogromna przyjemność.
[/FONT][FONT=Tahoma]Stopka niestety ma instynkt łowiecki i gania kury, nie bardzo sobie też radzi z dużą ilością schodów. [/FONT]

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Milce nie robiłam ogłoszeń, bo miała zaklepany domek. ale pańcio zrobił nas w konia, delikatnie mówiąc...
to Milusia, 2 lata, 5 kg , po sterylizacji i szczepieniach. Jest u mnie w dt, okolice Warszawy. Ideał, cichutka, czysciutka, przylepka, kocha ludzi i inne zwierzęta, chodzi przy nodze, świetnie sie czuje w samochodzie.

[email protected]
692 781 745

a tu jej wątek i więcej zdjeć
http://www.dogomania.pl/threads/174719-Konieczne-ogloszenia-5-kg-Milusia-samo-dobro-czeka-na-dom

Posted

No i my mamy parówy :( wyciągnięte z Olkusza są u missieek, założyłam im wspólny wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/175708-6-maA-ych-suczek-i-tylko-jedna-nie-jest-PARA-WAE-z-OLKUSZA-pomA-A-cie-ogA-aszaAE?p=13704446#post13704446

Bukowno koło Olkusza,
kontakt 504 588 874
[email protected]

Przesłodka parówka - delikatna i spokojna, garnie się do ludzi, lubi głaskanie i pchanie się na kolanka

Ślicznotka z dłuższym włosem, łagodna i bardzo fajna suczka. Wrażliwa i spokojna, raczej nie była dobrze traktowana kiedyś tam... posiusiała się wzięta na ręce ale lubi kontakt tylko trzeba z nią spokojnie i delikatnie - ona się garnie do człowieka - taka chciałabym, ale boję się - sama słodycz

Mama z córką - ciemna to mama- młoda suczka około 1,5-2 lata, jasna córeczka dzieciak jeszcze około 6 miesięcy, śmieszne i bardzo zżyte ze sobą suczki, mamusia nieśmiała, córka obcych oszczekuje, chowały się przede mną za nogami missieek - będa takie przylepki

Malutka pręguska, mini suczka z dzieciątkiem, które dopiero otwiera oczka, sunia domowa, czysta i grzeczna w domu, przylepka, wesoła, energiczna, młoda, ufna

Posted

Ja jeszcze Misia dorzucę. Ma niestety jedno zdjęcie, ale nadrobimy zaległości jak przyjdzie spacer.
[SIZE=2]MISIO - to średni piesek do towarzystwa zarówno dla młodych ludzi, jak i starszego Państwa. Misio jest radosnym psiakiem, jednak nieco stłamszonym przez kolegów z boksu. Nieco osowiały siedział ostatnio w budzie, dzisiaj już obrał strategiczne miejsce, a mianowicie na budzie. Tam się czuje bezpieczny i ma ogląd całego schroniska. Na razie lepszych zdjęć brak.

Posted

I Bohater:)
BOHATER - maleńki piesek o wielkim serduszku i jeszcze większe odwadze. Sam bardzo się boi schroniska, boksu, dominujących kolegów. Chętnie dobiega na głaskanie, ale odgoniony przez bardziej przebojowych kolegów usuwa się w cień. Skąd imię? A stąd że dzielnie maluszek bronił słabszego od siebie kolegę, zasłaniając małym ciałkiem wejście do jego budy. Skąd tyle siły w maleńkim ciałku? Skąd taki duch? Nie wiem.
więcej zdjęć: http://www.dogomania.pl/forum/13472096-post1336.html
http://www.dogomania.pl/threads/1730...1#post13594321

Posted

a ja przeczytałam parówenblog :D hahahaha dodałam do ulubionych.

A Norka... :( co za historia :( kto jak kto, ale ona to taka 200% parówa jest teraz... mam nadzieję, że się jej uda.

Posted

Właśnie sobie wyobraziłam jak ktoś wchodzi do sklepu, kładzie na ladę te 351 zł i mówi "parówek za wszystko proszę"...
Mózg mi powoli odmarza po sterczeniu na mrozie przez pół dnia...
Majusko - dzięki wielkie za bazarek!

Posted

Strona o parówach będzie - żeby jak wystawiamy allegro na przykład to była taka strona, gdzie można sobie przejrzeć resztę parów, poczytać o nich coś więcej.
Powinien być dział o udomowionych parówach i dział "metamorfozy". No i przede wszystkim dział "mamy dla Ciebie parówę". I nie wiem co jeszcze - wszelkie pomysły mile widziane!