Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='figa33']kochane moje ciotki , allegro jest wyróżnione,
oby nam się udało , bo ostatnio jakaś czarna seria po prostu[/QUOTE]
Sprawdzałam kilka razy i nie widzę wyróżnienia! Sprawdż, Figo, proszę, jak to wygląda jak wchodzisz normalnie przez wyszukiwarkę - mi się kiedyś tak zdarzyło, że miało być wyróżnione i nie chciało i załapało za drugim razem dopiero.

Posted

[quote name='Florentynka']Trzymaj kciuki, żeby przyniosło szczęście Nugatowi i innym![/QUOTE]

Jasne ze trzymam za wszystkie parówy najbardziej za te schroniskowe bo te w Dt są szczęsliwsze .

Posted

[quote name='Florentynka']Sprawdzałam kilka razy i nie widzę wyróżnienia! Sprawdż, Figo, proszę, jak to wygląda jak wchodzisz normalnie przez wyszukiwarkę - mi się kiedyś tak zdarzyło, że miało być wyróżnione i nie chciało i załapało za drugim razem dopiero.

Florentynko jest wyróżnienie
o tu widać
http://www.allegro.pl/5344_psy.html?a_enum%5B357%5D=all&a_enum%5B358%5D=all&a_enum%5B449%5D=all&buy=0&clear_cookie=0&distance=1&id=5344&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&p=5&postcode_enabled=0&state=7&city=&order=t&postcode=&price_from=&price_to=&view=gtext&change_view=Poka%C5%BC

parówki są na 5 stronie w mazowieckim
pogrubienie i podświetlenie nie przyspiesza i moim zdaniem szkoda kasy
można zrobić na inne województwa , bo niektórzy robia selekcję w/g województw
jak robie dla podkarpackiego to ogłoszenie jest z reguły na pierwszej stronie
teraz na wszystkie wojew. jest na 17 , ale wszystkich stron jest na razie 121 więc i tak dobrze

i tak mamy
4 parówki z podkarpackiego
3 z mazow.
po jednej z łódzkiego , warm.-mazur., lubelskiego , wielkopolskiego i pomorskiego

może zrobić jeszcze dla podkarpackiego ?
co myslicie?

Posted

[quote name='figa33']Florentynko , jedno wyróżnione ok 12,50[/QUOTE]
A te parówy to jedno wyróżnione, czy więcej wyróżnione? Bo ja studiuję cennik allegro i głupieję sobie powoli i dokładnie.

Posted

chyba nie rozumiem pytania...
ok 12,50 na 14 dni za jedno ogłoszenie wyróżnione , ponieważ 12 parów ma wspólne ogłoszenie , to jest to jedno wyróżnione ogłoszenie
a cena zależy od ilości dni , ilości i rozmiaru zdjęć , wyróżnienie
to co ja wystawiam to przewaznie
za wystawienie 0,15
opłata za 14 dni 0,20
za wyróżnienie 12,00
za zdjęcia + miniaturka nie pamiętam , ale jakieś kilkadziesiat groszy