Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:tree1:Dla wszystkich paróweczek co by szybko domki znalazły i dla wszystkich ciotek , które tak dbają o parówkowe istoty spełnienia marzeń
i najważniejsze aby wszystkie parówki rozeszły się " na pniu" , a my abyśmy siedziały przed komputerem i gadały o głupotach i nawet jak będę błagała Florentynkę aby mi po znajomości jakąś parówkę znalazła , to niestety Florentynka mi odpowie ,ze żadnej już nie może znaleźć . Amen.:santagri:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figo33, dzięki za te piękne życzenia! Nic dodać, nic ująć, oby się spełniły!
Zrobiłam wreszcie porządek na pierwszej stronie.
Niech w nadchodzącym roku znajdzie się człowiek dla każdej parówy.

Posted

majuska napisał(a):
Dzika Figo następnym razem ( to chyba Wielkanoc będzie?? ) dam Ci namiary na mojego brata, on mieszka w Atlantic City, jest kucharzem, szybko, dużo i dobrze gotuje, zwalicie się do nich, mają 3 koty to dowieziecie czwartego, będzie sympatycznie i bez burelu ( w Twojej kuchni)
A ja zaraz rozpoczynam walkę w kuchni....

Majusko kochana, bardzo Ci dziękuję za zaproszenie do brata. Obawiam się jednakowoż, że moja Figa z przyjemnością zagryzłaby jego trzy koty (dzikie toto strasznie, jak zabraliśmy na wakacje to najpierw pognała do lasu za zającem, a potem poszła na sąsiednią posesję tłuc haszczaka po pysku).
I w ramach sprostowania jeszcze tylko - burdel nie w kuchni miałam a w całym mieszkaniu...
Ech...

Posted

Bardzo proszę o pospolite ruszenie w kwestii parówiej strony.
Muszę zrobic jakiś projekt graficzny - wizję, ale do tego muszę też wiedziec mniej więcje ile ta strona ma mieć działów- podstron.
Więc czekam na propozycje - co powinno się na tej stronie znaleźć?

Posted

Celinka z Boguchwały

Celinka to malutka starsza ( ma ok. 8 lat ) sunia. Trafiła ostatnio do przytuliska po śmierci swojego pana. Bardzo źle znosi to miejsce. Pewnie była jego pupilką, lubiła siedzieć na jego kolanach i tulić się. Teraz wciąż tego pragnie, niesłychanie się uspokaja na rękach..ale przecież po chwili zostaje sama, trzęsie się, boi.To straszna trauma dla niej, dodatkowo sunia trzęsie sie wciąż z zimna i łapki podnosi do góry...po prostu serce się kraje. Jest maleńka, łagodna i bardzo przytulasta, nie przeżyje bez człowieka. Domek pilnie potrzebny!!!Sunia przebywa w przytulisku dla bezdomnych zwierzat w Boguchwale koło Rzeszowa.

kontakt:
600 401 564
[email protected]

wątek Celinki:
http://www.dogomania.pl/threads/176398-Celinka-koszmar-maleA-kiej-starszej-suni-Domek-pilnie-potrzebny

więcej fotek na wątku

Posted

Są boksy, ale już się te psiaki nie mieszczą, została w końcu z Felkiem w boksie bo tam jest taka podwójna buda z jakby dwoma kabinami, ale to tak na razie bo przecież suka z chłopakiem nie będzie siedzieć. Celinka jest spokojniutka i wlazła do budy zakopała się w sianko i tyko smutne oczka patrzyły....

Posted

Taka śliczna "paróweczka" czeka na dom w Azylu pod Psim Aniołem:

Została zabrana z Szydłowca, gdzie mieszkała w norze ze swoimi dziećmi (przeżyło tylko jedno :-(). Jest bardzo fajna, kontaktowa, lubi towarzystwo ludzi - no po prostu cud miód i wieeelkie migdałowe oczy :) Kontakt w sprawie adopcji: 501 258 303, [email protected]

Zapraszam na jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/176490-ByA-a-najlepszAE-matkAE-na-A-wiecie-teraz-chce-byAE-czyimA-najlepszym-przyjacielem