figa33 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 :tree1:Dla wszystkich paróweczek co by szybko domki znalazły i dla wszystkich ciotek , które tak dbają o parówkowe istoty spełnienia marzeń i najważniejsze aby wszystkie parówki rozeszły się " na pniu" , a my abyśmy siedziały przed komputerem i gadały o głupotach i nawet jak będę błagała Florentynkę aby mi po znajomości jakąś parówkę znalazła , to niestety Florentynka mi odpowie ,ze żadnej już nie może znaleźć . Amen.:santagri: Quote
Florentynka Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Figo33, dzięki za te piękne życzenia! Nic dodać, nic ująć, oby się spełniły! Zrobiłam wreszcie porządek na pierwszej stronie. Niech w nadchodzącym roku znajdzie się człowiek dla każdej parówy. Quote
Dzika_Figa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 majuska napisał(a):Dzika Figo następnym razem ( to chyba Wielkanoc będzie?? ) dam Ci namiary na mojego brata, on mieszka w Atlantic City, jest kucharzem, szybko, dużo i dobrze gotuje, zwalicie się do nich, mają 3 koty to dowieziecie czwartego, będzie sympatycznie i bez burelu ( w Twojej kuchni) A ja zaraz rozpoczynam walkę w kuchni.... Majusko kochana, bardzo Ci dziękuję za zaproszenie do brata. Obawiam się jednakowoż, że moja Figa z przyjemnością zagryzłaby jego trzy koty (dzikie toto strasznie, jak zabraliśmy na wakacje to najpierw pognała do lasu za zającem, a potem poszła na sąsiednią posesję tłuc haszczaka po pysku). I w ramach sprostowania jeszcze tylko - burdel nie w kuchni miałam a w całym mieszkaniu... Ech... Quote
Dzika_Figa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Figuś, piękne życzenia! Dopisuję się do nich. Quote
Dzika_Figa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Bardzo proszę o pospolite ruszenie w kwestii parówiej strony. Muszę zrobic jakiś projekt graficzny - wizję, ale do tego muszę też wiedziec mniej więcje ile ta strona ma mieć działów- podstron. Więc czekam na propozycje - co powinno się na tej stronie znaleźć? Quote
majuska Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Celinka z Boguchwały Celinka to malutka starsza ( ma ok. 8 lat ) sunia. Trafiła ostatnio do przytuliska po śmierci swojego pana. Bardzo źle znosi to miejsce. Pewnie była jego pupilką, lubiła siedzieć na jego kolanach i tulić się. Teraz wciąż tego pragnie, niesłychanie się uspokaja na rękach..ale przecież po chwili zostaje sama, trzęsie się, boi.To straszna trauma dla niej, dodatkowo sunia trzęsie sie wciąż z zimna i łapki podnosi do góry...po prostu serce się kraje. Jest maleńka, łagodna i bardzo przytulasta, nie przeżyje bez człowieka. Domek pilnie potrzebny!!!Sunia przebywa w przytulisku dla bezdomnych zwierzat w Boguchwale koło Rzeszowa. kontakt: 600 401 564 [email protected] wątek Celinki: http://www.dogomania.pl/threads/176398-Celinka-koszmar-maleA-kiej-starszej-suni-Domek-pilnie-potrzebny więcej fotek na wątku Quote
Dzika_Figa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 100 procent parówki. Biedna kruszynka... A tam nie ma żadnego baraku ani nic? Quote
majuska Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Są boksy, ale już się te psiaki nie mieszczą, została w końcu z Felkiem w boksie bo tam jest taka podwójna buda z jakby dwoma kabinami, ale to tak na razie bo przecież suka z chłopakiem nie będzie siedzieć. Celinka jest spokojniutka i wlazła do budy zakopała się w sianko i tyko smutne oczka patrzyły.... Quote
Florentynka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Rozwaliła mnie ta Celinka... Quote
majuska Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Mnie też......i znowu maleństwo , które mogłoby się zmieścić w każdym domku, a nie ma go.. ( Asiu broń Boże nie piję do Ciebie ) Quote
fibi:) Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 "mój" Pucek to chyba też parówka... http://www.dogomania.pl/threads/176223-Pucek-wyrzucony-jak-A-mieAE-przed-A-wiAE-tami-ma-czas-do-3-stycznia-bA-agam-o-pomoc Quote
Florentynka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Pucek parówka, niewątpliwie. Możesz mu zrobić jakieś dodatkowe zdjęcia? Takie w całości, fajne? Quote
fibi:) Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 hm no postaram się.w tym celu musze poczekac az zaśnie i wtedy go "złapać" bo inaczej ciężko będzie-non stop w ruchu;) Quote
figa33 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 allegro parówek się skończyło czy powtórzyć w tym składzie ? Quote
Tola^^ Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Filip niestey jest za TM zachorował i dopiero dziś się dowiedziałam że niema go z nami od kilku dni [*] Nie doczekał się swojego domku i Pana ;( Quote
figa33 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 parówkowe allegra tym razem na dwa województwa maz. i podkarp. http://www.allegro.pl/item869695312_szczescie_za_zlotowke_adoptuj_parowke.html http://www.allegro.pl/item869696509_szczescie_za_zlotowke_adoptuj_parowke.html Quote
Dzika_Figa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Dziękujemy Figuś - jesteś nieoceniona! Quote
Florentynka Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Biedny Filip...następne życie będzie lepsze, na pewno. Quote
koosiek Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Taka śliczna "paróweczka" czeka na dom w Azylu pod Psim Aniołem: Została zabrana z Szydłowca, gdzie mieszkała w norze ze swoimi dziećmi (przeżyło tylko jedno :-(). Jest bardzo fajna, kontaktowa, lubi towarzystwo ludzi - no po prostu cud miód i wieeelkie migdałowe oczy :) Kontakt w sprawie adopcji: 501 258 303, [email protected] Zapraszam na jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/176490-ByA-a-najlepszAE-matkAE-na-A-wiecie-teraz-chce-byAE-czyimA-najlepszym-przyjacielem Quote
Sally (od Koanka) Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Mam już wątek Normeńki naszej :) http://www.dogomania.pl/threads/62982-Misiu-i-Norma-Razem-Na-Dobre-i-Na-ZA-e-CzekajAE-Na-Dom Quote
Recommended Posts