Dzika_Figa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 racja, było w roboczych nie wiem czemu. To teraz poszło Quote
Dzika_Figa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Wszyscy zobaczycie, w swoim czasie. Dobra? Jeszcze nie jest wszystko gotowe... :roll: Quote
& Gloria & Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Wszyscy zobaczycie, w swoim czasie. Dobra? Jeszcze nie jest wszystko gotowe... :roll: Oczywiście :-) oby jak najszybciej hehe. Prawdopodobnie parówa Ruda z Bydgoszczy też jest już w domu, ale to nie jest potwierdzona informacja. Quote
Dzika_Figa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 I Zuzia z Boguchwały jedzie do nowego domu... To raczej można uznać za potwierdzone, tak Majusko? Quote
majuska Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Tak , w środę jedzie , a i Celinka też lada dzień do DT, a stamtąd myślę, że szybciutko do DS, no chyba, że nie beda się w stanie z nią rozstać, bo jest czarująca,;) :) Quote
Dzika_Figa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ty lepiej uważaj, żeby jej Florentynka za długo w swoich łapskach nie miała... Quote
majuska Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Już ją ostrzegałam, nie dośc , że śliczniutka, malutka to jeszcze tak fajnie chrumka jak prosiaczek:) Florentynka na bank się zauroczy. Quote
jotpeg Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 a tu sa dwa: BOSSSKI Ponton + rudy jamnikowaty tez fajny (ale nie ma fajnych fot): http://www.dogomania.pl/threads/174260-Won-stAE-d-SupeA?p=13812292#post13812292 Quote
yoko100 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 I co z tego, że jestem grubiutki jak parówka? Jestem też szybki jak błyskawica! Tak bardzo się cieszę na widok człowieka, że nie można mi zrobić udanego zdjęcia! Macham ogonkiem tak mocno, że cały się ruszam [FONT=Wingdings]J[/FONT] Jestem uroczym biszkoptowym prawie jamnikiem i choć na początku mogę być nieco onieśmielony, to po chwili staję się przekochanym i przymilnym psiakiem! Uwielbiam chwile, kiedy w schronisku, gdzie teraz mieszkam, pojawiają się ciocie, które przychodzą robić zdjęcia i głaskać pieski! Ach jak wtedy jest cudownie! Potrzebuję człowieka na co dzień… Mam dopiero 4 lata, zabierzesz mnie do siebie? W sprawie adopcji prosimy o kontakt: Mieleckie Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt tel. +17 583 15 32 - Pan Kierownik Andrzej Skowron mail : [email protected] lub [email protected] tu jest tekst dls Boba parowki mojej.Napisala go eloise Quote
yoko100 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 I co z tego, że jestem grubiutki jak parówka? Jestem też szybki jak błyskawica! Tak bardzo się cieszę na widok człowieka, że nie można mi zrobić udanego zdjęcia! Macham ogonkiem tak mocno, że cały się ruszam [FONT=Wingdings]J[/FONT] Jestem uroczym biszkoptowym prawie jamnikiem i choć na początku mogę być nieco onieśmielony, to po chwili staję się przekochanym i przymilnym psiakiem! Uwielbiam chwile, kiedy w schronisku, gdzie teraz mieszkam, pojawiają się ciocie, które przychodzą robić zdjęcia i głaskać pieski! Ach jak wtedy jest cudownie! Potrzebuję człowieka na co dzień… Mam dopiero 4 lata, zabierzesz mnie do siebie? W sprawie adopcji prosimy o kontakt: Mieleckie Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt tel. +17 583 15 32 - Pan Kierownik Andrzej Skowron mail : [email protected] lub [email protected] tu jest tekst dls Boba parowki mojej.Napisala go eloise Quote
malawaszka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Psi Anioł Warszawa-Falenica BAJKA - znaleziono ją nad morzem, jak tęsknie wypatrywała swojego opiekuna... nie przyszedł... Ktoś ją przywiózł do Warszawy, miała mieć dom, ale okazało się że to nie jest dobry dom - Bajeczka trafiła do Azylu pod Psim Aniołem. Bajeczka jest podobna do Cairn Teriera/sznaucerka mini, ma około 2 lata. Sunia ma terierkowy charakter - jest czujna, uważna, kocha ludzi i kontakt z nimi, ale jak to terier - w małym ciele wielki duch :-) trzeba być konsekwentnym - wtedy Bajeczka będzie cudownym domownikiem. Szukamy kogoś, kto wynagrodzi jej tą kilkumiesięczną tułaczkę, kto zapewni jej miłość, stabilizację i bezpieczny dom już do końca jej dni. Najlepiej będzie się czuła jako jedyny pupil w domu. Bajka jest wysterylizowana Lubi zabawy na świeżym powietrzu i spacerki. Kontakt: 501-258-303 502-385-252 http://www.dogomania.pl/threads/117230-Ta-piekna-sunia-po-raz-drugi-oszukana-szuka-domku-Znalazla-sie-w-Psim-Aniele Bajka jest w schronisku już od sierpnia 2008 :( zerowe zainteresowanie ( Quote
yoko100 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ale sliczna ze nikt jej nie adoptowal jak taka mala i ladna Quote
Dzika_Figa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ano śliczna. Muszę się zabrać za portfolia, a tu jeszcze robota ze stroną... dzięki, że takie teksty wstawiacie ładne tu o psiakach, przynajmniej tym nie musze sobie głowy zaprzątać. Quote
figa33 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Bajka miała ogłoszenia , allegro itp? był odzew? ludzie chyba są ślepi , przecież Ona jest śliczna....:shake: Quote
figa33 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Bajka miała ogłoszenia , allegro itp? był odzew? ludzie chyba są ślepi , przecież Ona jest śliczna....:shake: Quote
malawaszka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 figa33 napisał(a):Bajka miała ogłoszenia , allegro itp? był odzew? ludzie chyba są ślepi , przecież Ona jest śliczna....:shake: bardzo bardzo mało bo tylko to co ja jej robię - alegratka, gumtree, e-zwierzak, bo ja nie wyrabiam :( na jej wątku pustki jak diabli - wszyscy zapomnieli o niej, pomóżcie błagam :( moała więcej ale powygasały już bo to było jakis czas temu Quote
Florentynka Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Figa33 - dawaj Bajkę na allegro z parówiego funduszu - wystawiajmy choć pojedyncze, póki się Dzika_Figa nie wykoci z tą stroną. I może się rozejrzyj kto tam jeszcze ma foty jak trza i jakiś tekst, coby jego tez wystawić. Quote
malawaszka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='yoko100']A jaki jej jej watek wogole? http://www.dogomania.pl/threads/117230-Ta-piekna-sunia-po-raz-drugi-oszukana-szuka-domku-Znalazla-sie-w-Psim-Aniele jest adres wątku w poście z Bajką, tylko początek nieaktualny zupełnie :( Quote
figa33 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 zrobię allegro i potem inne ogłoszenia no nie mogę , paróweczki są śliczne , i Bajka...no po prostu Bajka a na jej wątku rzeczywiście marnie... lecę tam Quote
Charly Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 oooo bardzo dziękujemy w imieniu Grubcia i jego allegro:) dzięki dziewczyny:) Quote
figa33 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 CIOCIU DZIKA_FIGO MASZ PEŁNĄ SKRZYNKĘ a ja do Ciebie po prośbie:modla: o zrobienie banerka dla tej pięknej suni Bajki , o której pisze malawaszka http://www.dogomania.pl/threads/117230-Ta-piekna-sunia-po-raz-drugi-oszukana-szuka-domku-Znalazla-sie-w-Psim-Aniele Quote
Recommended Posts