Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Florentynka napisał(a):
Tu jest pierwsze pół postulatów dotyczących koniecznych uzupełnień - na drugie pół nie mam już dzis mocy przerobowych.

2. Ptaśka – Majusko – przydałoby się więcej fotek
4. Norma - Sally (od Koanka) prosimy o zaktualizowanie wątku Normy na parówach!
8. Buba – Agnieszka(Visenna) proszona o podanie świeżego linka
9, 15 , 16 i 17 Fecia, Bajeczka i Lusia , Dora – Natussiaa – prosimy świeże linki!
18, 19 , 20 , 21 – makabi – prosimy o nowy link do watku Keni oraz więcej zdjęć i krótką acz wyczerpującą charakterystykę Maszy, Pamelki i Fokusa.
22 i 23 – shanti – prośba o odświeżenie wątku Pinokia oraz więcej informacji i zdjęć na temat Psiaczka
26, 27 - &Gloria& - więcej fotek prosimy, więcej informacji o pieskach – Czice, Toffim i Miłce
28 – kamilka91 – prosimy o cos więcej o Rudej – zdjęcia i informacje o psicy
30, 31, 32 – kizimizi – czy jesteś w stanie zdobyć więcej informacji o pieskach? Gdzie one są? Płeć, wiek, charakter, stan zdrowia? I jakieś zdjęcia – dobre i dużo?
33, 48, 49, 50 Ihabe – dasz nowy link do Kładki? I więcej fotek i informacji na temat Rozalki, Liska i Adamsa?
34, 35, 36, 37, 38, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 - gosiulaa - Mokka, Żaba, Brenda, Dami i Gama; Jamatatu i Kokosia, Lord, Reksio i Reno, Tola , Tina , Zeus – potrzebujemy więcej fotek i więcej informacji na temat piesków!!!
51- Doda_ - możemy prosic o świeży wątek Cykora?

Troszkę mnie nie było, ale już jestem :)
Co do aktualizacji wątku Normy - poszukuję. Na wątku bywałam rzadko, bo w ogóle jestem rzadko na dogo niestety, i nie miałam go zapisanego w subskrypcji (kiedyś przypadkowo go wyrzuciłam...) Obiecuję jednak, że go doniosę jak szybko będzie się dało.

Posted

A ja wszystkim Dobrym Duszkom od akcji "PARÓWY" oraz samym Parówom składam zyczenia Wspaniałych Świat,Szczęsliwego Nowego Roku ,a dodatkowo wszystkim Parówom najwspanialszych domków.

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Ale nie dziś... Ja mam burdel w kuchni, zakupy do zrobienia i w ogóle...

Pewnie , że nie dziś! Ja mam burdel wszędzie, a Gjalpo właśnie rozwlókł cały wielki wór śmieci. Pawian ma biegunkę, grzyby mi wykipiały...

Posted

Dzika Figo następnym razem ( to chyba Wielkanoc będzie?? ) dam Ci namiary na mojego brata, on mieszka w Atlantic City, jest kucharzem, szybko, dużo i dobrze gotuje, zwalicie się do nich, mają 3 koty to dowieziecie czwartego, będzie sympatycznie i bez burelu ( w Twojej kuchni)
A ja zaraz rozpoczynam walkę w kuchni....