Florentynka Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Dzika_Figa została upomniana kanałami prywatnymi. czyści skrzynkę. Quote
Dzika_Figa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 zrobię jasne, na rano będzie. A skrzynke opróżnię. Quote
figa33 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 no fakt , coś źle z tym linkiem.... http://www.dogomania.pl/threads/117230-Ta-piekna-sunia-po-raz-drugi-oszukana-szuka-domku-Znalazla-sie-w-Psim-Aniele na str 10 są b.ładne jej zdjęcia i na str 12 Quote
majuska Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 mamy takiego parówka jeszcze z Orzechowców, wciąż na DT..SPAJKI http://www.dogomania.pl/threads/127114-Spajky-z-Orzechowiec-jest-w-DT-i-szuka-domku-staA-ego-prosimy-o-wsparcie Quote
magda z. Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 w dt Ten czarny piesek ma 3 lata, mieszka z dziećmi i innymi zwierzakami. To typ parówki, jest wielkości chi-tsu. tel. 660795327, mam tylko takie foto, Beaty nie ma na dogo, więc link do nas do dłużyny, tam też jaest psiak http://www.dogomania.pl/threads/110849-Schronisko-DA-uA-yna-GA-rna-pod-Zgorzelcem-wAE-tek-ogA-lny-psy-na-1-2-3-4-stronie Quote
karolciasz28 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Kto jest od tego psiaka którego mam wysłać do pani z Wawy? To ja bardzo proszę o króciuteńki opis i jedno fajne zdjęcie. Quote
Charly Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 proszę o dodanie wątku Pikusia (tutaj na stronie 56 i na pierwszej ale bez wątku) na pierwszą http://www.dogomania.pl/threads/176991-Help-17letnie-maleA-stwo-na-wybiegu-razem-z-180-psami-ratunku?p=13824952#post13824952 Quote
majuska Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 karolciasz28 napisał(a):Kto jest od tego psiaka którego mam wysłać do pani z Wawy? To ja bardzo proszę o króciuteńki opis i jedno fajne zdjęcie. Wysłałam Ci PW Karolciu z Laną Quote
Florentynka Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Wątek Pikusia dodany w pierwszym poście. Quote
karolciasz28 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 majuska napisał(a):Wysłałam Ci PW Karolciu z Laną Tak wszystko jest zaraz wysyłam Pani Lanę i psiaki z Mielca.Oby któreś Panią zauroczyło. Quote
Dzika_Figa Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Florentynko, zmień Zuzię i Celinkę w pierwszym poście na "załatwione" Quote
Florentynka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Ano, zmienię z przyjemnością. I biorę się z portfolia, bo Ty się nie wyrobisz ze wszystkim, a trzeba rzecz pchać do przodu. Quote
Florentynka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Ludziska - dobrych zdjęć nam trzeba! Kto ma tu swoją parówę słabo obfoconą - niech w miarę możliwości uzupełnia, proszę. Quote
Marta1990 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 uwielbiam psy-parówki ! sama mam kilka takich w domku:) Quote
Dzika_Figa Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 To może chcesz więcej, co? :evil_lol: Jak widzisz, mamy bardzo bogaty asortyment... Quote
Marta1990 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 niestety mam 6 w tym 3 parówkowate i do tego kotki . Wiem, że któryś z nich odejdzie kiedyś za Tęczowy Most tak jak moja lolcia: (www.lola25.pupile.com - to była typowa parówa:). Wtedy przygarnę jakąś starą parówkę- bo mam do nich sentyment. Niektórzy lubią yorki, dogi, dalmatyńczyki a ja uwielbiam stare parówkowate -normalnie masakra kocham! Na razie mogę pomóc w inny sposób, mogę wysłać trochę pięniędzy na parówki lub coś innego zrobić:) pozdrawiam wszystkich:) Quote
Florentynka Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='Marta1990']niestety mam 6 w tym 3 parówkowate i do tego kotki . Wiem, że któryś z nich odejdzie kiedyś za Tęczowy Most tak jak moja lolcia: (www.lola25.pupile.com - to była typowa parówa:). Wtedy przygarnę jakąś starą parówkę- bo mam do nich sentyment. Niektórzy lubią yorki, dogi, dalmatyńczyki a ja uwielbiam stare parówkowate -normalnie masakra kocham! Na razie mogę pomóc w inny sposób, mogę wysłać trochę pięniędzy na parówki lub coś innego zrobić:) pozdrawiam wszystkich:) U, to lepsza jesteś, ja mam tylko dwie parówy + jedną kryptoparówę ( a oprócz tego jeszcze inne zwierza). Jeśli chcesz wesprzeć parówy finansowo to będziemy wdzięczni - kasę parówkową trzyma Majuska i ona w razie czego może dostarczyć na pw danych do przelewu. Edit: obejrzałam Lolę - piękna paróweczka. Quote
halcia Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ale to własnie super,ze rózne psiaki maja swoich amatorów,parówy tez zachwycaja.Ja sie kocham w ONkach i onkowatych, oraz duzych rudzielcach ,ale poniewaz psy rozpuszczam,to sie pewnie na takiego nie zdecyduje. Quote
Florentynka Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Ja już teraz wiem, że ideałem jest mieć po trochu wszystkiego. Gjalpo zaspokaja moją potrzebę mienia wielkiego psa (kocham wielkie psy, za wygląd i dostojeństwo), ale parówa to parówa - stworo jedyne w swoim rodzaju. Z pieprzonych orzeszków każdy inny, ale oba mają to coś nieuchwytne, co jest immanentną cechą parówy - słodycz, przylepność i tą specjalną parówią komunikatywność. Quote
majuska Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Florentynko, żeby móc mieć po trochu wszystkiego, to trzeba mieć taka posiadłość jak Ty i stalowe nerwy:evil_lol::evil_lol: Quote
Florentynka Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 E tam. Posiadłość potrzebna w zasadzie Jego Wysokości. Parówy takie jakieś lepkie są, czasem się czuje z nimi jakbym w kawalerce mieszkała, wszędzie mi ciasno, bo wszędzie parówy...Ale z nerwami to masz rację. Quote
figa33 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 allegro dla Milki z postu 238 z poznańskiego "Azorka" http://www.allegro.pl/item879164722_milka_przytulanka_w_rozmiarze_xl.html Quote
Recommended Posts