Kana Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Brązowa do odlowienia juz mamy chętną :P Gorzej z transportem. Albo z pieniędzmi na transport jak taki by się znalazl. Quote
brazowa1 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Wierze we flaty! w ich resocjalizacje.Oto Alienka vel Alinka,byla zabrana niecaly miesiac temu.Ludzka reka ją nie dotykała,ale-wiywala człowieka i uznaje go za swojego przewodnika.Jest na filmiku z pierwszej strony-taka głeboko schowana w budzie.a teraz? moze urody jeszcze brakuje,ale popatrzcie jak szuka kontaktu z człowiekiem http://www.youtube.com/watch?v=hJsN1XxZSo0 Flaty nie maja zmian skórnych widocznych gołym okiem. Quote
bumerang Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ja tez głęboko wierzę,że jak juz poznaja że człowiek nie wilk i jeszcze da jesć pogłaszcze i szepnie miłe słówko to bedzie dobrze. Quote
Kana Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Podaje poprawny link suni Corgi uratowanej z tej rzezi : http://www.dogomania.pl/threads/173892-Corgi-uratowana-z-rzezi-psA-w-w-LeA-nej-Jani-Koce-karma-potrzebne?highlight=corgi Quote
gameta Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='Kana']Podaje poprawny link suni Corgi uratowanej z tej rzezi : http://www.dogomania.pl/threads/173892-Corgi-uratowana-z-rzezi-psA-w-w-LeA-nej-Jani-Koce-karma-potrzebne nie robota :( Quote
Talia Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/173892-Corgi-uratowana-z-rzezi-psA-w-w-LeA-nej-Jani-Koce-karma-potrzebne?highlight=corgi a ten link działa? Quote
Ank@ Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 FILIP - STARY ŚLEPY GŁUCHY - GROZI MU ZAGRYZIENIE !!!!! - ZBIERAMY NA DT/HOTELIK : http://www.dogomania.pl/threads/174239-STARY-A-LEPY-GA-UCHY-grozi-mu-zagryzienie-ZBIERAMY-NA-PA-ATNY-DT Proszę wejdźcie !!!! Quote
malagos Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Jak tam sytuacja, jakieś pieski znalazły domy? Quote
zula131 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Oby tylko w miejsce wyciągniętych to chore babu nie pościągało nowych...:shake: Quote
Kana Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Czy rusza się coś w transporcie flatów? Do Wawy jeszcze mogly by jechać z 2-3 lagodne psiaki na DT. Quote
GoniaP Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Kana, transport dla flatów jest, tylko nic się chyba nie ruszyło w sprawie wyłapania flatów! Próbowałam się skontaktować z brązową, bez efektu - zaczynam się denerwować. Czy Ty coś na ten temat wiesz? Quote
Kana Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Tak jak pisalam moge jechac i je wylapać. Kontaktuj się chyba bardziej z Panią Gebert. Czy jest samochód już? Musi być gdzieś podstawiony. Quote
GoniaP Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Kana napisał(a):Tak jak pisalam moge jechac i je wylapać. Kontaktuj się chyba bardziej z Panią Gebert. Czy jest samochód już? Musi być gdzieś podstawiony. Panu, który zaoferował transport najbardziej odpowiada nadchodzący czwartek. Pani Gebert, z która rozmawiałam, wyznaczyła na koordynatora Brązową. Rozmawiałam z Nią parę dni temu i obiecywała, że piątek/sobota, psy będą wyłapane. Jest niedziela i nie mam żadnych info. OTOZ nie odbiera telefonów w niedzielę, Brązowa też milczy, a ja świecę oczami wśród sponsorów i kibiców, poza tym psy nadal tkwią w tej gehennie. Każdy mówi co innego :( Z naszej strony już wszystko załatwione! Quote
Kana Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Dobra postaram się coś ustalić. Czyli samochod bylby w ten czwartek? Quote
GoniaP Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 tak, tylko trzeba wszystko poukładać tak, żeby nie było żadnej kuchy! Człowiek wyjeżdża z Warszawy! Potrzebne będą klatki! Quote
Kana Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Juz sie kontaktowalam i przekazalam brązowej. Jutro bede wszystko wiedziala. Mowilam o czwartku. Quote
Ewa i flatki Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Będę trzymała kciuki, więcej nie mogę a od dziś sama mam rezydenta z wątku w moim podpisie - zapraszam :) Quote
elinka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='GoniaP']tak, tylko trzeba wszystko poukładać tak, żeby nie było żadnej kuchy! Człowiek wyjeżdża z Warszawy! Potrzebne będą klatki! A czy ten Pan mógłby przy okazji zabrać jeszcze dwa szczeniaki z Warszawy? Jeden ma jechać do Torunia, drugi do Inowrocławia. Sprawdziłam na mapie, trasa z Warszawy do Poznania przez Toruń i Inowrocław byłaby dłuższa o 55km. Quote
Kana Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ale te szczeniaki dla kogo ? Skąd ta pewność że tam są szczeniaki jeszcze :> Quote
elinka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Kana napisał(a):Ale te szczeniaki dla kogo ? Skąd ta pewność że tam są szczeniaki jeszcze :> To są szczeniaki z zupełnie innych wątków, nie z Leśnej Jani. Szukamy dla nich transportu z Warszawy do DT w Toruniu i Inowrocławiu. Gdyby tak mogły dosiąść się na przyczepkę, to dla tych piesków byłaby to super sprawa. Quote
zly_kalafiorek Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Zakładam, że pieniążków na psiaki z Leśnej Jani ubywa a nie przebywa i dalej można wpłacać na: "Numer konta bankowego: PKO BP: 55 1020 1853 0000 9902 0069 5668 Z dopiskiem "NA POMOC PSIAKOM Z LESNEJ JANI" - to info ze strony OTOZ. Jak w chwili obecnej wygląda sytuacja na miejscu? Z tego co zrozumiałam, to OTOZ dowozi karmę i dokarmia psiaki? Czy udało się podać suniom jakieś zastrzyki antykoncepcyjne? Na sterylizację pewnie nie wystarczyło pieniążków :( Czy gminni urzędole ruszyli się w tej sprawie? Czy baba nie "uzupełni braków w stadzie" dowożąc nowe zwierzęta? Pytam bo wątek przycichł :( kibicuje wszystkim biedakom ruszającym w czwartek do nowego domku :) Quote
brazowa1 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 ja też kibicuję i dzięki za wsparcie. OTOZ dokarmia psiaki,jutro jedziemy tam znowu.O sterylce mozna zapomniec,suk nie ma gdzie przetrzymać,tam jest to niemożliwe. Uzupełnianie braków w stadzie jest jak najbardziej mozliwe,dlatego jeździ wet lub inspektor,aby sprawdzać.Na razie nic nowego nie przybyło. Nie ma kontaktu z właścicielką terenu,jutro działamy bez jej pomocy,może to i lepiej. Quote
gameta Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='brazowa1']ja też kibicuję i dzięki za wsparcie. OTOZ dokarmia psiaki,jutro jedziemy tam znowu.O sterylce mozna zapomniec,suk nie ma gdzie przetrzymać,tam jest to niemożliwe. Uzupełnianie braków w stadzie jest jak najbardziej mozliwe,dlatego jeździ wet lub inspektor,aby sprawdzać.Na razie nic nowego nie przybyło. Nie ma kontaktu z właścicielką terenu,jutro działamy bez jej pomocy,może to i lepiej. Czyżby ? :cool3: Betbet szukaj specyficznego zapachu w dzielnicy ;) Quote
Recommended Posts