Jump to content
Dogomania

Kolejna MASAKRA! Psy zjadaly szczury,szczury zjadaly psy! Ciągle są w schroniskach :(

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wierze we flaty! w ich resocjalizacje.Oto Alienka vel Alinka,byla zabrana niecaly miesiac temu.Ludzka reka ją nie dotykała,ale-wiywala człowieka i uznaje go za swojego przewodnika.Jest na filmiku z pierwszej strony-taka głeboko schowana w budzie.a teraz?
moze urody jeszcze brakuje,ale popatrzcie jak szuka kontaktu z człowiekiem
http://www.youtube.com/watch?v=hJsN1XxZSo0

Flaty nie maja zmian skórnych widocznych gołym okiem.

• 2 weeks later...
Posted

Kana, transport dla flatów jest, tylko nic się chyba nie ruszyło w sprawie wyłapania flatów! Próbowałam się skontaktować z brązową, bez efektu - zaczynam się denerwować. Czy Ty coś na ten temat wiesz?

Posted

Kana napisał(a):
Tak jak pisalam moge jechac i je wylapać. Kontaktuj się chyba bardziej z Panią Gebert.
Czy jest samochód już?
Musi być gdzieś podstawiony.
Panu, który zaoferował transport najbardziej odpowiada nadchodzący czwartek.
Pani Gebert, z która rozmawiałam, wyznaczyła na koordynatora Brązową. Rozmawiałam z Nią parę dni temu i obiecywała, że piątek/sobota, psy będą wyłapane. Jest niedziela i nie mam żadnych info. OTOZ nie odbiera telefonów w niedzielę, Brązowa też milczy, a ja świecę oczami wśród sponsorów i kibiców, poza tym psy nadal tkwią w tej gehennie.
Każdy mówi co innego :(
Z naszej strony już wszystko załatwione!

Posted

[quote name='GoniaP']tak, tylko trzeba wszystko poukładać tak, żeby nie było żadnej kuchy! Człowiek wyjeżdża z Warszawy! Potrzebne będą klatki!

A czy ten Pan mógłby przy okazji zabrać jeszcze dwa szczeniaki z Warszawy? Jeden ma jechać do Torunia, drugi do Inowrocławia. Sprawdziłam na mapie, trasa z Warszawy do Poznania przez Toruń i Inowrocław byłaby dłuższa o 55km.

Posted

Kana napisał(a):
Ale te szczeniaki dla kogo ?
Skąd ta pewność że tam są szczeniaki jeszcze :>

To są szczeniaki z zupełnie innych wątków, nie z Leśnej Jani. Szukamy dla nich transportu z Warszawy do DT w Toruniu i Inowrocławiu. Gdyby tak mogły dosiąść się na przyczepkę, to dla tych piesków byłaby to super sprawa.

Posted

Zakładam, że pieniążków na psiaki z Leśnej Jani ubywa a nie przebywa i dalej można wpłacać na:
"Numer konta bankowego:

PKO BP: 55 1020 1853 0000 9902 0069 5668 Z dopiskiem "NA POMOC PSIAKOM Z LESNEJ JANI" - to info ze strony OTOZ.
Jak w chwili obecnej wygląda sytuacja na miejscu? Z tego co zrozumiałam, to OTOZ dowozi karmę i dokarmia psiaki? Czy udało się podać suniom jakieś zastrzyki antykoncepcyjne? Na sterylizację pewnie nie wystarczyło pieniążków :( Czy gminni urzędole ruszyli się w tej sprawie? Czy baba nie "uzupełni braków w stadzie" dowożąc nowe zwierzęta?
Pytam bo wątek przycichł :( kibicuje wszystkim biedakom ruszającym w czwartek do nowego domku :)

Posted

ja też kibicuję i dzięki za wsparcie.
OTOZ dokarmia psiaki,jutro jedziemy tam znowu.O sterylce mozna zapomniec,suk nie ma gdzie przetrzymać,tam jest to niemożliwe.
Uzupełnianie braków w stadzie jest jak najbardziej mozliwe,dlatego jeździ wet lub inspektor,aby sprawdzać.Na razie nic nowego nie przybyło.
Nie ma kontaktu z właścicielką terenu,jutro działamy bez jej pomocy,może to i lepiej.

Posted

[quote name='brazowa1']ja też kibicuję i dzięki za wsparcie.
OTOZ dokarmia psiaki,jutro jedziemy tam znowu.O sterylce mozna zapomniec,suk nie ma gdzie przetrzymać,tam jest to niemożliwe.
Uzupełnianie braków w stadzie jest jak najbardziej mozliwe,dlatego jeździ wet lub inspektor,aby sprawdzać.Na razie nic nowego nie przybyło.
Nie ma kontaktu z właścicielką terenu,jutro działamy bez jej pomocy,może to i lepiej.

Czyżby ? :cool3: Betbet szukaj specyficznego zapachu w dzielnicy ;)