magda222 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 A ja martwię się o psiaka z szafki :-( Anetko,co u Ciebie?Napisz PW. Quote
Sabina02 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ewa i flatki napisał(a):W USA tacy ludzie, jak te baby, lądują w więzieniach. U nas dalej męczą zwierzęta :placz: No, nie bylabym tego taka pewna. Quote
Laura1108 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 brazowa a może tego brązowego rozreklamować co ? Jakaś mega kampania ogłsozeniowa ... on jest śliczny więc domek to kwestia kilku może kilkunastu dni , lepsze to niz takie czekanie na DT z ogłoszeń zawsze może ktoś zadynda . Quote
lilk_a Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 czytam i nie wierzę w to co czytam !!!! :shake::shake::shake: zrobiłam banerki Quote
brazowa1 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Laura1108']brazowa a może tego brązowego rozreklamować co ? Jakaś mega kampania ogłsozeniowa ... on jest śliczny więc domek to kwestia kilku może kilkunastu dni , lepsze to niz takie czekanie na DT z ogłoszeń zawsze może ktoś zadynda . problem jest jeden-pies już musi byc zabrany,gdy będą dzownić ludzie,bo co jak tam pojedziemy,a jego juz nie będzie?I wg mnie musi byc juz jakos zresocjalizowany przez bardziej doświadczonych ludzi,niz ludzie odobrych sercach,ale mniejszej wiedzy o psach. Słuchajcie,tam sa takie "mniejsze laby,biszkopty,ewidentnie mialy laba w rodowodzie.Te flatowate sa najprawdopodobniej mc flata z labem ( a może nie?) i mam pytanie,czy laby czarne ,moga dawać w miocie laby biszkoptowe?Bo jeżeli tak,to te szczeniaki są po tych flatowtych psach,a jeżeli nie,to baba musiala miec także biszkopta,po których pozostały juz tylko geny.:shake: Nie podziękowalam jeszcze Kanie,ze ze tam była-dzięki Kana. Jutro zrobimy tak,aby móc zabrac suczke w typie corgi długowlosego,chodzi o tą. Quote
brazowa1 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Biały szczeniak okolo4 miesiące,prawdopodobnie to jest jego matka-ta czarno-biała suka,określona przez babe jako "wyżlica".Trzymał sie blisko niej,a suka jest niedostępna,broni sie,ale maluchowi pozwala na przebywanie obok siebie. W tym budynku chowały się słabsze psy-pies z szafy,ten szczeniak,i dwie ciężarne,już na "ostatnich łapach"-corgowata i "wyżlica".Nie brały udziału w oszczekiwaniu ludzi.Paniczny strach. Quote
MartynaP Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 jezzzzzu co to ma być???:angryy: jaki dramat tych biednych psów...normalnie brak mi słów Quote
Betbet Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ten maly biszkoptowy kolo "wyzlicy" jest cudowny... Quote
grzenka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Matko jedyna:placz::angryy: Co z tym psiakiem z szafy?:crazyeye::shake::-( Quote
gameta Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 grzenka napisał(a):Matko jedyna:placz::angryy: Co z tym psiakiem z szafy?:crazyeye::shake::-( No jak co? Albo dalej tam siedzi albo już nie :cool1: Quote
brazowa1 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 z uwagi na to,ze baby nie bedzie jutro na terenie,nie uda sie jutro zabrac suki.Termin na czwartek. Quote
Talia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 O matko:placz: Jaki przerażony:shake: brazowa1, ok ilu tam jest suniek w ciąży? Quote
brazowa1 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 pewnie więcej niż te dwie,które byly już w tak wyraźnej,ze co do tego nie było wątpliwości. czy ktoś może przyjąć jakiegos szczeniaka na DT? za miesiac może byc dla nich za poźno... Quote
Betbet Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 pomożemy załatwić karmę, byle znalazło się miejsce... Quote
Talia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Czy ten zaznaczony na 1 fotce i psiak na 2 to te same psiaki? Quote
Kana Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Tak. Najbardziej labradorowate to byly wlasnie te dwie. Jedna w ciąży zaawansowanej a druga albo nie jest albo jest na początku. Quote
Talia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Mogę prosić więcej zdjęć tych dwóch najbardziej labkowych suń? Quote
Talia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Tak, wiem. Te zdjęcia widziałam. Tylko jeszcze jeśli jest możliwość to proszę o wyraźniejsze zdjęcia tych dwóch suń z mojego poprzedniego postu.:loveu::loveu::cool3: Quote
brazowa1 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Talio,niestety to nie są labradory,wszystkie psy są wielkosci do kolan.może lekko powyżej. Quote
Talia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 brazowa1 napisał(a):Talio,niestety to nie są labradory,wszystkie psy są wielkosci do kolan.może lekko powyżej. To szkoda. W takim razie nie ma sensu wstawiać ich na labradory, bo i tak odzewu nie będzie. Quote
Betbet Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 hm....czy ja wiem? labradory to duże psy, a może ktoś chciałby mieć mini labradora? Quote
Talia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Betbet napisał(a):hm....czy ja wiem? labradory to duże psy, a może ktoś chciałby mieć mini labradora? Ale nie chodzi przecież o sam wygląd, a głównie o charakter. Poza tym jest tam b. małe zainteresowanie:shake: Quote
Recommended Posts