Jump to content
Dogomania

Kolejna MASAKRA! Psy zjadaly szczury,szczury zjadaly psy! Ciągle są w schroniskach :(

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa a może tego brązowego rozreklamować co ? Jakaś mega kampania ogłsozeniowa ... on jest śliczny więc domek to kwestia kilku może kilkunastu dni , lepsze to niz takie czekanie na DT z ogłoszeń zawsze może ktoś zadynda .

Posted

[quote name='Laura1108']brazowa a może tego brązowego rozreklamować co ? Jakaś mega kampania ogłsozeniowa ... on jest śliczny więc domek to kwestia kilku może kilkunastu dni , lepsze to niz takie czekanie na DT z ogłoszeń zawsze może ktoś zadynda .

problem jest jeden-pies już musi byc zabrany,gdy będą dzownić ludzie,bo co jak tam pojedziemy,a jego juz nie będzie?I wg mnie musi byc juz jakos zresocjalizowany przez bardziej doświadczonych ludzi,niz ludzie odobrych sercach,ale mniejszej wiedzy o psach.

Słuchajcie,tam sa takie "mniejsze laby,biszkopty,ewidentnie mialy laba w rodowodzie.Te flatowate sa najprawdopodobniej mc flata z labem ( a może nie?) i mam pytanie,czy laby czarne ,moga dawać w miocie laby biszkoptowe?Bo jeżeli tak,to te szczeniaki są po tych flatowtych psach,a jeżeli nie,to baba musiala miec także biszkopta,po których pozostały juz tylko geny.:shake:

Nie podziękowalam jeszcze Kanie,ze ze tam była-dzięki Kana.

Jutro zrobimy tak,aby móc zabrac suczke w typie corgi długowlosego,chodzi o tą.

Posted

Biały szczeniak okolo4 miesiące,prawdopodobnie to jest jego matka-ta czarno-biała suka,określona przez babe jako "wyżlica".Trzymał sie blisko niej,a suka jest niedostępna,broni sie,ale maluchowi pozwala na przebywanie obok siebie.

W tym budynku chowały się słabsze psy-pies z szafy,ten szczeniak,i dwie ciężarne,już na "ostatnich łapach"-corgowata i "wyżlica".Nie brały udziału w oszczekiwaniu ludzi.Paniczny strach.

Posted

pewnie więcej niż te dwie,które byly już w tak wyraźnej,ze co do tego nie było wątpliwości.
czy ktoś może przyjąć jakiegos szczeniaka na DT? za miesiac może byc dla nich za poźno...

Posted

Tak, wiem. Te zdjęcia widziałam. Tylko jeszcze jeśli jest możliwość to proszę o wyraźniejsze zdjęcia tych dwóch suń z mojego poprzedniego postu.:loveu::loveu::cool3:

Posted

brazowa1 napisał(a):
Talio,niestety to nie są labradory,wszystkie psy są wielkosci do kolan.może lekko powyżej.

To szkoda. W takim razie nie ma sensu wstawiać ich na labradory, bo i tak odzewu nie będzie.

Posted

Betbet napisał(a):
hm....czy ja wiem? labradory to duże psy, a może ktoś chciałby mieć mini labradora?

Ale nie chodzi przecież o sam wygląd, a głównie o charakter.
Poza tym jest tam b. małe zainteresowanie:shake: