Jump to content
Dogomania

Kolejna MASAKRA! Psy zjadaly szczury,szczury zjadaly psy! Ciągle są w schroniskach :(

Recommended Posts

Posted

Byl duzy flat ten który jest pierwszy na zdjęciach i on podchodzil do plotu. W momencie chęci dotknięcia go pokazywal uzębienie. Agresją nie byla lękowa lecz raczej dominacyjna... tak jakby mówil "nie dotykaj mnie bo tego nie chce". Podobno wcześniej latal luzem z resztą sfory i bylo w miare. Widocznie w zamknięciu z tymi psami troche mu odbilo.
I ten jedzie dzisiaj do DS.
Betbet on podobno jak latal z psami też nieźle ustawial psy, ale tych jest na szczęście mniej niż suk i są albo stare ulegle albo szczeniaki więc nie mial duzo roboty z ustawianiem bo suk nie rusza.

Ten drugi co w ogole nie podchodzil do plotu ( na wspolnym zdjęciu ten co stoi dalej ) nie wykazywal agresji lecz baardzo się bal. Nie podchodzil do plotu i szczekal na nas z daleka.
Nie ma w nim agresji do zwierząt, jest ulegly nawet gdy jego brat dominant wbijal mu zęby w żeby go podporządkować.
Ma trochę bardziej falowaną sierść.

Przezyl tylko dlatego ze jest ulegly, gdyby stawial się bratu ten bez wahania by go zagryzl.
Z Wiolą widzieliśmy jak większy rzucil się na tego strachliwego i to nie wyglądalo na zabawę. Dopiero po paru krzykach odpuścil.

Z nimi w zagrodzie są suki i ten maly kundelek obojętny dlatego nikogo innego nie rusza.

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boże, to jest nie do ogarnięcia... :shake:
Kiedy znowu tam jedziecie, wiecie już? Wiadomo jaka jest sytuacja prawna tej "instytucji", jakieś działania sa albo będą podjęte?

Posted

Kana napisał(a):
Okolo 40... nie ma jak ich policzyc bo one są wszędzie i nie do zlapania...

Najlepszy tekst byl taki ze ona dokupowala jeszcze psy :-o

czy mozna cokolwiek zrobic, zeby naklonic ja do zaprzestania tych... praktyk.... "pomocy" psom?:roll:

Posted

carolinascotties napisał(a):
czy mozna cokolwiek zrobic, zeby naklonic ja do zaprzestania tych... praktyk.... "pomocy" psom?:roll:

nie

w Polsce nie ma takiej opcji, z resztą gdzie indziej też jest z tym problem...

Posted

Jakaś masakra i z taką @#$%^% nic nie można zrobić :mad::mad:

Kana brazowa
ja Wam współczuję , że musiałyście znieśc towarzystwo tej .... same epitety suną mi się na język . Chodziła tam widać jak gdyby nigdy nic :angryy::angryy: Czy ona czuję się jakąs wybawczynią tyhc biedactw ??

Posted

mam pytanie: czy ktoś posiada jakies zdjecie tego mniejszego flata?
Jest możliwość znalezienia mu domu, tylko muszę wiedzieć ile pies ma lat i jak dokładnie wygląda...

Posted

[quote name='MajaT']mam pytanie: czy ktoś posiada jakies zdjecie tego mniejszego flata?
Jest możliwość znalezienia mu domu, tylko muszę wiedzieć ile pies ma lat i jak dokładnie wygląda...

Posted

Kochani,mnie najbardziej boli ten szczeniak,to cudo.I nie mam pewności,czy będzie nastepnym razem.Podchodzi do ludzi,chce kontaktu i daloby rade zrobic z niego dobrego pieska.Szylkretowa czekolada.
Mały jest,wek okolo 3 miesiące.

nagralam go na filmiku z innymi szczeniakami,jest mały i to kwestia tygodnia,aby pokochał ludzi i zaczął merdac do nich ogonkiem.

Pytacie o kobietę-strasznie roszczeniowa baba.Rozmawialam z weterynarzem i innymi osobami,które tam były na temat pomocy psom,na co babsztyl sie wtrącił i zaczęla dogadywać ,ze jej tez trzeba pomóc.Mialam ochotę wepchnąc jej te slowa do gradła,ale miło i miło odparłam,ze jej pomożemy zabierając stad psy.Baba zaczeła sie kłocic,ze wszystkich nie da,tylko parę.
Przykro,ze tak napiszę,ale całe szczeście,ze jest stara.

Posted

brazowa1 napisał(a):

Przykro,ze tak napiszę,ale całe szczeście,ze jest stara.

Wiem co czujecie pisząc takie słowa.My tu mamy podobną sytuację i wstyd się przyznać,ale też życzymy pani,która ma ponad 40 zwierząt "wszystkiego co najlepsze dla niej" :angryy: