Kana Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Byl duzy flat ten który jest pierwszy na zdjęciach i on podchodzil do plotu. W momencie chęci dotknięcia go pokazywal uzębienie. Agresją nie byla lękowa lecz raczej dominacyjna... tak jakby mówil "nie dotykaj mnie bo tego nie chce". Podobno wcześniej latal luzem z resztą sfory i bylo w miare. Widocznie w zamknięciu z tymi psami troche mu odbilo. I ten jedzie dzisiaj do DS. Betbet on podobno jak latal z psami też nieźle ustawial psy, ale tych jest na szczęście mniej niż suk i są albo stare ulegle albo szczeniaki więc nie mial duzo roboty z ustawianiem bo suk nie rusza. Ten drugi co w ogole nie podchodzil do plotu ( na wspolnym zdjęciu ten co stoi dalej ) nie wykazywal agresji lecz baardzo się bal. Nie podchodzil do plotu i szczekal na nas z daleka. Nie ma w nim agresji do zwierząt, jest ulegly nawet gdy jego brat dominant wbijal mu zęby w żeby go podporządkować. Ma trochę bardziej falowaną sierść. Przezyl tylko dlatego ze jest ulegly, gdyby stawial się bratu ten bez wahania by go zagryzl. Z Wiolą widzieliśmy jak większy rzucil się na tego strachliwego i to nie wyglądalo na zabawę. Dopiero po paru krzykach odpuścil. Z nimi w zagrodzie są suki i ten maly kundelek obojętny dlatego nikogo innego nie rusza. Quote
pinkmoon Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Boże, to jest nie do ogarnięcia... :shake: Kiedy znowu tam jedziecie, wiecie już? Wiadomo jaka jest sytuacja prawna tej "instytucji", jakieś działania sa albo będą podjęte? Quote
Kana Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Oj nie pamietam ktos mowil kto bierze tego flata, ale ktoś kto tam jest w tej akcji. Wiola będzie chyba wiedziala. Quote
bumerang Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Czyli DT dla tego co sie boi i jest lękliwy? Quote
Kana Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Tak ale na 99 % nie jest lękliwy tylko brat mu nie pozwalal zbliżać sie do plotu i trzymal go z daleka. Quote
LILUtosi Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Kobita mieszka w takich warunkach jak na zdjęciach?? Quote
brazowa1 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Nie,ona tam nie mieszka,tylko tam dojeżdża.Uwaga,uwaga,jeździ samochodem......... Quote
carolinascotties Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Kana napisał(a):Okolo 40... nie ma jak ich policzyc bo one są wszędzie i nie do zlapania... Najlepszy tekst byl taki ze ona dokupowala jeszcze psy :-o czy mozna cokolwiek zrobic, zeby naklonic ja do zaprzestania tych... praktyk.... "pomocy" psom?:roll: Quote
gameta Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 carolinascotties napisał(a):czy mozna cokolwiek zrobic, zeby naklonic ja do zaprzestania tych... praktyk.... "pomocy" psom?:roll: nie w Polsce nie ma takiej opcji, z resztą gdzie indziej też jest z tym problem... Quote
Laura1108 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Jakaś masakra i z taką @#$%^% nic nie można zrobić :mad::mad: Kana brazowa ja Wam współczuję , że musiałyście znieśc towarzystwo tej .... same epitety suną mi się na język . Chodziła tam widać jak gdyby nigdy nic :angryy::angryy: Czy ona czuję się jakąs wybawczynią tyhc biedactw ?? Quote
Kana Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Babsztyl wie swoje i nic jej nie wmówisz... :angryy: Quote
Ewa i flatki Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Matko, subskrybuję i czekam aż tą babę zjedzą szczury :angryy: Quote
zula131 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ewa i flatki napisał(a):Matko, subskrybuję i czekam aż tą babę zjedzą szczury :angryy: Dokładnie... Quote
MajaT Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 mam pytanie: czy ktoś posiada jakies zdjecie tego mniejszego flata? Jest możliwość znalezienia mu domu, tylko muszę wiedzieć ile pies ma lat i jak dokładnie wygląda... Quote
Alicja Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [FONT=Arial]ten babsztyl pewnie handluje potem ocalalymi szczeniętami w typie [/FONT] Quote
Ewa i flatki Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Przepraszam, że tak napisałam - nie powinnam - ale puszczają nerwy, gdy czyta się o takich miejscach :angryy: Quote
gameta Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]ten babsztyl pewnie handluje potem ocalalymi szczeniętami w typie [/FONT] Raczej nie, za szybko się zjadają wzajemnie :cool1: Quote
brazowa1 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='MajaT']mam pytanie: czy ktoś posiada jakies zdjecie tego mniejszego flata? Jest możliwość znalezienia mu domu, tylko muszę wiedzieć ile pies ma lat i jak dokładnie wygląda... Quote
brazowa1 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Jeżeli chodzi o wiek,to tutaj jest paszcza jego agresywnego brata,baba twierdzi,ze maja 1,5 roku i faktycznie tyle moga mieć Quote
brazowa1 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Kochani,mnie najbardziej boli ten szczeniak,to cudo.I nie mam pewności,czy będzie nastepnym razem.Podchodzi do ludzi,chce kontaktu i daloby rade zrobic z niego dobrego pieska.Szylkretowa czekolada. Mały jest,wek okolo 3 miesiące. nagralam go na filmiku z innymi szczeniakami,jest mały i to kwestia tygodnia,aby pokochał ludzi i zaczął merdac do nich ogonkiem. Pytacie o kobietę-strasznie roszczeniowa baba.Rozmawialam z weterynarzem i innymi osobami,które tam były na temat pomocy psom,na co babsztyl sie wtrącił i zaczęla dogadywać ,ze jej tez trzeba pomóc.Mialam ochotę wepchnąc jej te slowa do gradła,ale miło i miło odparłam,ze jej pomożemy zabierając stad psy.Baba zaczeła sie kłocic,ze wszystkich nie da,tylko parę. Przykro,ze tak napiszę,ale całe szczeście,ze jest stara. Quote
magda222 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 brazowa1 napisał(a): Przykro,ze tak napiszę,ale całe szczeście,ze jest stara. Wiem co czujecie pisząc takie słowa.My tu mamy podobną sytuację i wstyd się przyznać,ale też życzymy pani,która ma ponad 40 zwierząt "wszystkiego co najlepsze dla niej" :angryy: Quote
Ewa i flatki Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 W USA tacy ludzie, jak te baby, lądują w więzieniach. U nas dalej męczą zwierzęta :placz: Quote
ata Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Brązowa - mnie też ten maluch zauroczył...zresztą nie tylko ten:loveu::-( Quote
Recommended Posts