Jump to content
Dogomania

Kolejna MASAKRA! Psy zjadaly szczury,szczury zjadaly psy! Ciągle są w schroniskach :(

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety zostaly wszystkie..
Trzeba pomyslec gdze je zabrać i na pewno nie wszystkie na raz tylko po trochu.
Nie ma miejsc gdzie ...
Pilnie potrzebne DT :placz:

Posted

Basiu,nie mamy gdzie jej/jego zabrac.A takich chowających się było tam znacznie,znacznie więcej.I pewnie tych najbardziej przerażonych nawet nie zobaczyliśmy.Teren jest bardzo duży i szop,zagródek,krzaków cała masa.One do czasu zwolnienia się miejsc muszą tam zostać.I możemy tylko pomóc im przetrwać.Dlatego każdy DT na wagę złota.

Posted

czy jest szansa, ze ta kobieta przestanie sie trudnic "pomaganiem"...?:angryy:

jakos to trzeba ogarnac....:-(
mysle o jedzeniu, sterylkach...zaciazonych sukach, chorych oczach... ile tego jest... od czego zaczac...??????

edit - a ta sunia- w "domu" - w szafce.... nie rusza sie stamtad?

Posted

rusza się,gdy sie ja wystraszy.nie wiemy na 100% czy to suka.mam wrażenie,ze w szkopie kryły się osobnikisłabe,które nie dalyby rady na zwnątrz.Byl tam cudny szczeniak okolo4-5 miesiecy,śnieżnobiały i dwie cężarne suki,na ostatnich nogach.
mam fotki,ale wkleje wieczorem.
o sterylkach na razie mozna zapomniec,w tym syfie na pewno sie zainfekują,a osłabione bedą latwym żerem.
tam dziala,taka iskra,jest spokojnie,spokojnie,a nagle jeden wskakuje z gromady i idą wszystkie.

Posted

witam wszystkich
śledzę ten wątek od samego początku i jestem przerażona tym co tu widzę :-(
biedne zwierzątka i głupie babsko:mad:, które zamiast pomagac ściagnęło na nie jeszcze większe nieszczęście :-(. szok... pozdrawiam

Posted

flaty są 2 tak?
jeden jedzie do DS a drugi szuka DT?
czy jak?
i serio są takie agresywne? (tzn ten 'duży')
nie chce mi się wierzyć, w końcu bez niczyjej kontroli żyły i się nie pozagryzały...