basia0607 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Zostawilyście tę babę przy życiu ??? Co z suczkąz szafy ? chyba nie została ? Quote
Kana Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Niestety zostaly wszystkie.. Trzeba pomyslec gdze je zabrać i na pewno nie wszystkie na raz tylko po trochu. Nie ma miejsc gdzie ... Pilnie potrzebne DT :placz: Quote
brazowa1 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Basiu,nie mamy gdzie jej/jego zabrac.A takich chowających się było tam znacznie,znacznie więcej.I pewnie tych najbardziej przerażonych nawet nie zobaczyliśmy.Teren jest bardzo duży i szop,zagródek,krzaków cała masa.One do czasu zwolnienia się miejsc muszą tam zostać.I możemy tylko pomóc im przetrwać.Dlatego każdy DT na wagę złota. Quote
basia0607 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Każdy jest zapsiony, wiem i rozumię. One muszą być ogłaszne każdy pojedynczo, może coś ruszy w adopcjach. Psiaki ładne i niczemu niewinne :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [FONT=Arial]mogę tylko podnieść i rozgłosić :-([/FONT] Quote
carolinascotties Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 czy jest szansa, ze ta kobieta przestanie sie trudnic "pomaganiem"...?:angryy: jakos to trzeba ogarnac....:-( mysle o jedzeniu, sterylkach...zaciazonych sukach, chorych oczach... ile tego jest... od czego zaczac...?????? edit - a ta sunia- w "domu" - w szafce.... nie rusza sie stamtad? Quote
brazowa1 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 rusza się,gdy sie ja wystraszy.nie wiemy na 100% czy to suka.mam wrażenie,ze w szkopie kryły się osobnikisłabe,które nie dalyby rady na zwnątrz.Byl tam cudny szczeniak okolo4-5 miesiecy,śnieżnobiały i dwie cężarne suki,na ostatnich nogach. mam fotki,ale wkleje wieczorem. o sterylkach na razie mozna zapomniec,w tym syfie na pewno sie zainfekują,a osłabione bedą latwym żerem. tam dziala,taka iskra,jest spokojnie,spokojnie,a nagle jeden wskakuje z gromady i idą wszystkie. Quote
Kana Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Sunia jest przerażona. Gdy tylko wytknie nos z tej szafy to od razu rzuca się na nią stado psów... :-( Quote
Kana Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Laura labkowate o które prosilas : I ten Flat tez potrzebuje natychmiastowej pomocy : Quote
Betbet Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 o rety, co za masakra. Trzeba ogłaszać gdzie się da i prosić o DT. Szczęście w nieszczęściu, że jak widzę, sporo psów jest niewielkich rozmiarów. Gorzej gdyby same onkowate tam latały. Założyłam wątek na miau z odnośnikiem tutaj. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=103030 Quote
Laima Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Koszmar! Ta pani to jakaś nieszczęsna "miłośniczka zwierząt"?? Quote
Gogola Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 witam wszystkich śledzę ten wątek od samego początku i jestem przerażona tym co tu widzę :-( biedne zwierzątka i głupie babsko:mad:, które zamiast pomagac ściagnęło na nie jeszcze większe nieszczęście :-(. szok... pozdrawiam Quote
Kar0la Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Kolejny koszmar... Wiadomo ile ogólnie jest tam psów? Quote
Kana Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Okolo 40... nie ma jak ich policzyc bo one są wszędzie i nie do zlapania... Najlepszy tekst byl taki ze ona dokupowala jeszcze psy :-o Quote
Gisic87 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dziewczyny a czy flat mógłby iść na tymczas ?? Mogę zawiadomić flacie forum może mogłyby zabrać chłopaka Quote
bumerang Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 sprawę flata dałam na flacie forum, ogłaszam gdzie się da Quote
Betbet Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 potrzebny nam ktoś od labradorów żeby dać na ich stronkach o tych biszkoptowych w typie labów...hm hm hm Quote
wiq Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 flaty są 2 tak? jeden jedzie do DS a drugi szuka DT? czy jak? i serio są takie agresywne? (tzn ten 'duży') nie chce mi się wierzyć, w końcu bez niczyjej kontroli żyły i się nie pozagryzały... Quote
Betbet Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 może ten jeden manifestował siłę dopiero przy ludziach? Quote
Talia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Który z flatów jedzie do DS? Ten dominujacy? Quote
Recommended Posts