Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wreszcie zebrałam się, aby uruchomić drukarkę kolorową, którą dostaliśmy za przedłużenie Neostrady. Jest fatalna w eksploatacji (droga), ale póki mi starczy tuszu pójdą w ruch plakaty psiaków z hoteliku do lecznic :)

Posted

Ula bo ostatnio wkleiłaś taki link, że aby zobaczyć aukcję trzeba było się zalogować, pewnie sklopiowałaś link od razu po wystawieniu aukcji z tego komunikatu: Gratuluję, wystawiłeś nową aukcję, możesz ją obejrzeć ... itd.
Stąd pewnie ciocia Halcia pomyślała, że trzeba się logować :)

Posted

Haluś - ty jeszcze tutaj?? A nie w nowym domku??

Rzeczywiście przed świętami ludzie myślą o zakupach, przygotowaniach do wigilii... a serca na biedne psiaki pozostają zamknięte :(

Posted

To napiszę... rozliczenie :) Bo już miesiąc minął...
U Halusia oczywiście wszystko ok, jest fantastycznym, zrównoważonym, przyjaznym, wesołym psiakiem lubiącym kontakt z człowiekiem i zabawę. Idealny pies rodzinny :) Nie wiem dlaczego nikt go jeszcze nie wypatrzył :(

Wpłaty:
450 zł halcia (nie wiem czy dobrze odczytałam na kopercie, że 50 zł było dla Kierownika?)
50 zł bazarki yoko100 i kaskadaffik
40 zł bazarek Ulki18
Razem: 540 zł

Koszty:
390 zł hotelowanie
9 zł odrobaczenie
8,10 zł odpchlenie
22 zł szczepienie na wirusówki
Razem: 429,10 zł

540 zł - 429,10 zł = 110,90 zł
Stan konta na 1 grudzień wynosi +110,90 zł.

Posted

A ile było w kopercie? nie 500?50 było chyba osobno na kopercie przypiete spinaczem,ale teraz zabij mnie nie wiem,nie pamietam,nie notowałam...Nikt o niego nie pyta? co z kastracja...nic nie wiem......

Posted

W kopercie było 500 zł, ale jak dawaliśmy Kierownikowi 50 zł, to nic nie wspominał, że już dostał...
Kastrację planujemy w tym tygodniu, ale musimy czekać na reanimację psiowozu, żeby od razu wziąść na zabieg Karmelkę (koszty się rozłożą).