Ulka18 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Karolciasz28, na pewno, na pewno :fadein: Dziekujemy z gory :Rose: Tylko na razie niezbyt jeszcze dobrze znamy Halusia i trudno tak w ciemno go oglaszac, czekamy az Murkowie dobrze go poznaja. Quote
karolciasz28 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ulka18 napisał(a):Karolciasz28, na pewno, na pewno :fadein: Dziekujemy z gory :Rose: Tylko na razie niezbyt jeszcze dobrze znamy Halusia i trudno tak w ciemno go oglaszac, czekamy az Murkowie dobrze go poznaja. To Oni go poznają a ja zacznę wtedy ogłaszać.:smile: A czy ktoś by napisał tekst do ogłoszeń? Quote
MagdaNS Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='Murka']MagdaNS, weź jeszcze pod uwagę naszego Reda :cool3: Zobacz tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/12976758-post544.html Stróż z niego jest (zaszczekać, zaszczeka), sierść grubsza, więc w budzie na pewno nie zmarźnie, jest sprawdzony wobec dzieci no i suńkę ośmieli, bo jest straszny wesołek - optymista. Haluś na razie ma charakter bokserowaty: ogromny pieszczoch i chce być tam gdzie człowiek... wyjec jest trochę ;) Cześć Kasiu, dzięki za podpowiedź. Jak mój mózg "wróci do siebie" po tym praniu przez słuchaczy przez cały wewkend, to sobie poczytam wątek Reda :). Bardzo dziękuję cioteczki, że tak się o nas troszczycie, doradzacie i pomagacie. Naprawdę wielkie wielkie dzięki :loveu: Quote
Murka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Na konto Halusia przekazałam 50 zł z bazarków yoko100 i kaskadaffik :loveu: Jeśli chodzi o kastrację Rudiego, to na ten cel mam jeszcze u siebie 70 zł. Pisałam niedawno do domku Rudiego, ale mi nie odpisali :roll: Muszę zadzwonić; mam nadzieję, że wszystko ok. A Haluś to taki bokserek z długim pyskiem, charakterowo znaczy się, jak ktoś lubi boksery a nie lubi ich ślinienia się to Haluś jest idealny :cool3: Jestem coraz bardziej pewna, że to mix boksera. Taki duży dzieciak z niego :loveu: Quote
halcia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 A mówiłam,ze to duze dziecko:loveu:urokliwe:lol: Quote
Ulka18 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Halus to dzieciak, poznalysmy go w schronisku z Halcia, bieganie i zabawa mu w glowie. Jest przyjazny wobec innych psow, nawet nie wiedzial o co chodzi ujadajacemu psu z sasiadniego boksu. Halusia nie mozemy wypuscic bez kastracji, nawet gdyby dom to przysiagl. Potem sie czlek martwi jak o Marmurka i Rudego. Quote
Ra_dunia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Stanowczo do domu dopiero po kastracji. Mureczko - a wiadomo już jaki Haluś do psiaków (różnych wielkości ;) ), kotów i dzieci? Quote
halcia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 To kiedy by mogło być ciachanko?Halusiu!Bądz dzielny! Quote
Ra_dunia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Haluś na pewno będzie dzielny :) a na ciachanko im szybciej tym lepiej... prawda? Quote
halcia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 No pewnie,niech zwalnia miejsce innym potrzebujacym....Specjalna prosba o duze miziaki dla młodzieńca;) Quote
MagdaNS Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Cześć przystojniaku, podczytuję regularnie co u Ciebie :p Widzę, że szykują Cię na ciachanko kochane cioteczki :evil_lol: Mają rację :evil_lol: A potem szybko śmigniesz do jakiegoś fajnego domku, przytulaku - rozrabiaku :multi: Quote
Ra_dunia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Oby jak najszybciej nowy domek się znalazł. A jak z zachowaniem Halusia? Są jakieś zmiany? Quote
halcia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Mureczko,jak tam plany wobec niego?Opowiedz cos o młodziencu. Quote
ania14p Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Właśnie go wypatrzyłam, cudny jest :eviltong::loveu:! Quote
karolciasz28 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 No co tam u przystojniaka?:razz:;) Quote
yoko100 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Nowy bazar na piesy szydłowieckie i mielczaki schroniskowe zrobiony zapraszamy wszystkie cioteczki:evil_lol: sa rózne rozmiary ubrań tym razem:cool3: zagladamy,zapraszamy, podrzucami i kuuupuuujemy:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/extra-ciucholad-torebka-ramki-ksiazki-slon-itp-na-szydlowiec-mielec-do-20-11-09-a-173393/ Quote
Murka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Przepraszam, że się nie odzywałam, ale taki młyn mamy ostatnio że zapominam jak się nazywam... Haluś ma się wyśmienicie. Czekam na słoneczko, żeby zrobić nowe fotki. Bryka, biega... aaaaa... i niestety się trochę ślini :eviltong: Jest grzeczny, troszkę uparty bywa :p ale jest bardzo łagodny. Nie jest też agresywny wobec innych psów. Z sukami w ogóle super, a wobec psów nie zaczyna bójek. Nie jest szczekliwy. Czystość na razie opanowaliśmy pod względem koopek. Ogólnie super fajny z niego chłopak :loveu: Quote
kaskadaffik Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 To Haluś ma same zalety, chyba psiak się nadaje od razu do ogłoszeń:p Quote
yoko100 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Halus no to ogloszenia i do domu:cool3: Quote
Ra_dunia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 sądzę, że ogłoszenia już można zacząć klecić ;) Jak domek będzie fajny i odpowiedzialny to poczeka na kastrację Halusia. Quote
halcia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Tez tak mysle:lol:charakter juz prawie znany,a zdjecia i ogłoszenia. niech pracuja na domek.Halus ślicznoto dobranoc,ja padam po Orzechowcach. Quote
Recommended Posts