Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karolciasz28, na pewno, na pewno :fadein: Dziekujemy z gory :Rose:
Tylko na razie niezbyt jeszcze dobrze znamy Halusia i trudno tak w ciemno go oglaszac, czekamy az Murkowie dobrze go poznaja.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Karolciasz28, na pewno, na pewno :fadein: Dziekujemy z gory :Rose:
Tylko na razie niezbyt jeszcze dobrze znamy Halusia i trudno tak w ciemno go oglaszac, czekamy az Murkowie dobrze go poznaja.

To Oni go poznają a ja zacznę wtedy ogłaszać.:smile:
A czy ktoś by napisał tekst do ogłoszeń?

Posted

[quote name='Murka']MagdaNS, weź jeszcze pod uwagę naszego Reda :cool3:
Zobacz tutaj:
http://www.dogomania.pl/forum/12976758-post544.html
Stróż z niego jest (zaszczekać, zaszczeka), sierść grubsza, więc w budzie na pewno nie zmarźnie, jest sprawdzony wobec dzieci no i suńkę ośmieli, bo jest straszny wesołek - optymista.

Haluś na razie ma charakter bokserowaty: ogromny pieszczoch i chce być tam gdzie człowiek... wyjec jest trochę ;)

Cześć Kasiu, dzięki za podpowiedź. Jak mój mózg "wróci do siebie" po tym praniu przez słuchaczy przez cały wewkend, to sobie poczytam wątek Reda :).
Bardzo dziękuję cioteczki, że tak się o nas troszczycie, doradzacie i pomagacie. Naprawdę wielkie wielkie dzięki :loveu:

Posted

Na konto Halusia przekazałam 50 zł z bazarków yoko100 i kaskadaffik :loveu:

Jeśli chodzi o kastrację Rudiego, to na ten cel mam jeszcze u siebie 70 zł. Pisałam niedawno do domku Rudiego, ale mi nie odpisali :roll: Muszę zadzwonić; mam nadzieję, że wszystko ok.

A Haluś to taki bokserek z długim pyskiem, charakterowo znaczy się, jak ktoś lubi boksery a nie lubi ich ślinienia się to Haluś jest idealny :cool3: Jestem coraz bardziej pewna, że to mix boksera. Taki duży dzieciak z niego :loveu:

Posted

Halus to dzieciak, poznalysmy go w schronisku z Halcia, bieganie i zabawa mu w glowie. Jest przyjazny wobec innych psow, nawet nie wiedzial o co chodzi ujadajacemu psu z sasiadniego boksu. Halusia nie mozemy wypuscic bez kastracji, nawet gdyby dom to przysiagl. Potem sie czlek martwi jak o Marmurka i Rudego.

Posted

Cześć przystojniaku, podczytuję regularnie co u Ciebie :p Widzę, że szykują Cię na ciachanko kochane cioteczki :evil_lol: Mają rację :evil_lol: A potem szybko śmigniesz do jakiegoś fajnego domku, przytulaku - rozrabiaku :multi:

Posted

Przepraszam, że się nie odzywałam, ale taki młyn mamy ostatnio że zapominam jak się nazywam...

Haluś ma się wyśmienicie. Czekam na słoneczko, żeby zrobić nowe fotki. Bryka, biega... aaaaa... i niestety się trochę ślini :eviltong:
Jest grzeczny, troszkę uparty bywa :p ale jest bardzo łagodny.
Nie jest też agresywny wobec innych psów. Z sukami w ogóle super, a wobec psów nie zaczyna bójek. Nie jest szczekliwy. Czystość na razie opanowaliśmy pod względem koopek.
Ogólnie super fajny z niego chłopak :loveu: