Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobra,a teraz ktos od Murków bedzie w Mielcu?Bo pare piłeczek znowu mam.Halus idz wreszcie do domu.A kasa tez uzalezniona od wielkosci psa/np ilosć narkozy od kg/.Od weta i miejscowosc tez.

Posted

Odjajczanie umowione na sobotę ;)
Jeśli chodzi o koszty, to u nas średni pies kosztuje ok. 120 zł, Haluś pewnie będzie kosztował ok. 150 zł (za Rufiego zapłaciliśmy 140 zł), tylko my mamy specjalne ceny u Beatki :p

Posted

Ja mam 300 zeta od Halci, jak sie wyrobie ze wszystkim po dzisiejszym dniu, to wplace.

Jesli chodzi o ogloszenia, to Halus ma wyroznione allegro. Eloise chyba robila inne ogloszenia.

Posted

Allegro wiem,ale to chyba mało.Im wiecej ogłoszen,tym wieksza szansa,ze ktos go dojrzy....Jutro poprosze moze Karolcie i kogo sie da o porobienie mu innych ogłoszeń.Murka czy Ty robiłas mu jakies?Albo bedziesz robiła?

Posted

Murka pewnie wrzuciła Halusia na adopcje.org
ode mnei Halus ma juz około 15 ogłoszeń. obiecałam odświeżyc i zrobić nowe (około 30 portali) dla Halusia i Eruni ale mnie połamało w krzyżu chodzic i siedzieć nie mogę, wiec trchę mi sie odłożyło w czasie, moze po weekendzie sie pozbieram (taka młoda a juz taka kaleka.... jak tylko mi wraca to mnie cholera bierze....)

Posted

Haluś już odjajczony :)
Czuje się dobrze, zabieg przebiegł bezproblemowo. Całość (kastracja + kołnierz) kosztowała 150 zł + 15 zł przejazd do lecznicy do Stalowej Woli 1/2 kosztów.

Posted

Murka,a czy Ty mu robiłas ogłoszenia?Dobrze,ze czuje sie dobrze,ale jak nie bedzie ogłoszen,to bedzie siedział i siedział,samo allegro to mało,by go ktos zauwazył.