Ra_dunia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Niech ma tych ogłoszeń jak najwięcej i jak najszybciej idzie do cudnego domku. Quote
MagdaNS Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Dzień dobry przystojniaku! Ależ te domki są gapowate, że jeszcze nie wypatrzyły takiego pięknego wesołego Halusia!!! Nieustająco trzymamy kciuki za dobry domek dla Ciebie! Quote
halcia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Długo czeka,a taki ładny.Murko,a jak on chodzi na smyczy.Spokojnie czy ciagnie? Quote
Murka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Przyszedł dziś obiecujący mail w sprawie Halusia... może coś z tego wyjdzie :) Quote
halcia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Nie ciesze sie na wszelki wypadek.....czekam z kciukami! Quote
eloise Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 no bo to cudny pies! jak ogłoszenie na górze, bo świeże, to go widzą, a jak spadnie to już gapy znaleźć nie potrafią :) Quote
Ulka18 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Mail rzeczywiscie dosc cieply i naprawde, gdyby sie udalo wyadoptowac Halusia do tej Pani, to chyba mialby dobry dom. Trzymamy kciuki :kciuki: Quote
karolciasz28 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 A jak brzmi wasz mail?:razz: Bo ja tylko zrobiłam Halusiowi gumtree i zaraz napisała do mnie pani.Zaraz podaję jej numer tel. do Murki niech dzwoni :) Edit: Mój brzmi tak: Witam Jestem zainteresowana adopcją Halusia. Ja ze swojej strony oferuje dom z podwórkiem. Ciepły koc w domu, pełną miskę i długie spacery, które sama lubię, a brakuje mi kogoś do towarzystwa, no i oczywiście kochający dom. Jakie jeszcze warunki muszę spełnić? I gdzie konkretnie piesek przebywa, żebym mogła go odwiedzić? Pozdrawiam Edyta Quote
halcia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Kciuki,kciuki i jeszcze raz kciuki.A WAM dziekuje za ogłoszenia. Quote
majuska Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 No trzymam , trzymam, dawajcie tu szybko znać jak się coś więcej będzie działo... Quote
Ulka18 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='karolciasz28']Edit: Mój brzmi tak: Witam Jestem zainteresowana adopcją Halusia. Ja ze swojej strony oferuje dom z podwórkiem. Ciepły koc w domu, pełną miskę i długie spacery, które sama lubię, a brakuje mi kogoś do towarzystwa, no i oczywiście kochający dom. Jakie jeszcze warunki muszę spełnić? I gdzie konkretnie piesek przebywa, żebym mogła go odwiedzić? Pozdrawiam, Edyta[/QUOTE] Taki mail dostala Murka :fadein: Murka juz odpisala, czekamy na odpowiedz Pani Edyty. Quote
halcia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Wyglada fajnie....gagatek długich spacerków na pewno potrzebuje.Na towarzysza tez sie nadaje...i ogród! Quote
kaskadaffik Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Faktycznie Pani Edyta wydaje się bardzo konkretna i to nie ona daje warunki, jakie musi spełniać psiak, tylko ona pyta o swoje :) Miejmy nadzieję, że coś z tego dla rudaska wyjdzie dobrego :) Quote
halcia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Troche mnie zaintrygowało podwórko,bo to pewnie nie to samo co ogrodzony ogród,ale forma zapytania bardzo ładna.Ciekawe co nam napisze Murka.Mi znowu dogo powoli chodzi....nie mam cierpliwosci. Quote
eloise Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 yyyyy, ja też raczej mówię podwórko ;) a mam na myśli ogród :evil_lol: nawet ogrodzony :lol: Quote
Ulka18 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Ja mam z jednej strony podworko (wykostkowane w 50%), a z drugiej strony za domem mam ogrod. Psy raczej same w ogrodzie i tak nie siedza, swoje dzienne poslania maja od strony podworka. Najwazniejsze dla psa sa spacery z pania, a jak zwal to podworko tak zwal. Quote
eloise Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 na oczy mi padło i w pierwszym momencie przeczytałam, ze Twoje podwórko Ulka jest wyKASTRowane :evil_lol: Quote
halcia Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Ale Ty Jej Murka odpisałas?A Ulka ciagla o kastracjach,steryizacjach....dlatego Ci sie podwórko wykastrowało.A skad Pani była nie wiadomo? Quote
Ulka18 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 W mailu chyba nie bylo podanej miejscowosci. Fakt ja ciagle o kastracjach i sterylkach, bo bez nich nie ma szans na zmniejszenie bezdomnosci. Halcia tez jestes chora jak widzisz co rusz nowe szczeniaki w schronisku. Ludzie tzw. normalni maja w doopach sterylizacje. Cioteczki prosze o przesylanie do znajomych linku z tej aukcji, to dla naszego 2-go olbrzyma, tylko zadluzonego :-( Zbieramy na kastracje Smajla. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=845160055 Quote
karolciasz28 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 W mailu nic nie było o kastracji. Bo ja też go dostałam jako odpowiedź z ogłoszenia z gumtree.:) Quote
Recommended Posts