Murka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 halcia napisał(a):To kiedy kastracja i ogłoszenia???? Ogłaszać można już... na kastrację trzeba poczekać jeszcze ok. 2 tygodnie ;) Quote
Ulka18 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 To co - zaczynamy oglaszac Halusia? Mamy tekst do ogloszen czy trzeba Radunie/Eloise prosic, zeby napisaly cos od serca ? Quote
halcia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Od serca,bardziej łapie za serce:eviltong:Ja bardzo dziewczyny prosze,One tylko czekały kiedy mozna:lol:Halus,nie przypuszczałam ,ze sliniak jestes...:eviltong: Quote
Ra_dunia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Muszę pomyśleć nad tekstem ;) dla Halusia trzeba coś wyjątkowego stworzyć... Edit: już pomyślałam ;) Schronisko. Zgrzyt zamykanych krat. Skowyt setek psich gardeł błagających o odrobinę uwagi. Żar upalnego słońca zamieniający boksy w pustynie. Jesienne ulewy tworzące błotne zasadzki. Mrozy zimy wpychające zmarznięte psie istnienia w najdalsze końce bud… I między tym wszystkim tkwił on - Haluś. Czekał na dom. Na kogoś, kto da mu szansę wyrwać się z tego przerażającego miejsca. Miejsca bezgranicznego smutku, gdzie z czasem traci się wszelkie nadzieje. Haluś miał jednak niesamowite szczęście. Jedna z wolontariuszek schroniska postanowiła dać szansę temu pięknemu psu i umieściła go w hoteliku dla zwierząt w potrzebie. Dzięki temu Haluś przestał być anonimowy. Okazał się wspaniałym, radosnym, przyjacielskim psem. Uwielbia człowieka i cieszy się na jego widok całym sobą – od czubka czarnego noska aż po końcówkę ogonka. I tylko jednego cały czas brakuje Halusiowi do pełnego szczęścia – własnego domu. Jeśli więc czytasz to ogłoszenie i Twoje serce mocniej zabiło na widok cudownych halusiowych oczek to prosimy – uszczęśliw tego cudownego psa. Podaruj mu kochający dom. Quote
anciaahk Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Allegro mogę zrobić, ale jutro, bo dzisiaj padam na nos :).Dopiero z pracy. Quote
halcia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 No to mały wyruszasz po szczęscie i kochajacy domek:lol: Quote
yoko100 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ra_dunia kurcze jak ty to robisz.Takie fajne teksty, ja tez tak chce:roll: Quote
MagdaNS Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Radunia, człowiek jak czyta Twoje ogłoszenia adopcyjne, to ma takie szklanki w oczach, że najchętniej adoptowałby wszystkie psy :p Jesteś niesamowita :loveu: Quote
halcia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Yoko?Chcesz byc wyadoptowana po pieknym tekscie?:evil_lol::eviltong:Szykujcie pake dla Madzi,nie przegapcie czegos,bo tam sporo było.Halus,kochanie na pewno kogos szybko zauroczysz i sprawisz mu wiele radosci.Dziekuje za piekny tekst.:loveu: Quote
Ra_dunia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 :oops: staram się jak mogę... Oby tylko te teksty przynosiły domki... a na razie niestety - cisza :( Rufi czeka, Jaruś czeka, Brawurka... Mam nadzieję,że super Haluś przełamie złą passę... Bo jeszcze trochę a wena bez motywacji pójdzie sobie w cholerę :cool1: Quote
karolciasz28 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 A na kogo kontakt w ogłoszeniach?;):cool1: Quote
halcia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Na Murke i jej Hotelik.Karolcia,wielkie dzieki. Quote
Ulka18 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ra_dunia napisał(a):Oby tylko te teksty przynosiły domki... a na razie niestety - cisza :( Rufi czeka, Jaruś czeka, Brawurka... Mam nadzieję,że super Haluś przełamie złą passę... Ale np. jamnisia ze swietlicy dzieki allegro znalazla dom, a tam byl taki tekst, ze serce sie lamalo na kawalki. Tak samo Tommy, husky osiedlony wczoraj w Rzeszowie. Wiec jednak sa sukcesy i to spore. Anciaahk, zrobilas allegro? Jesli nie, to ja machne, dzisiaj nie musze z Mloda siedziec nad zadaniami z funcji ;) Quote
halcia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Oczywiscie Ra dunia ma sens,wielki sens,nawet jak tylko dwa znajda domek.U Murki czesto było tak,ze siedzdziały....a potem hurtem prawie do domku.Sa takie zastoje i wtedy czujemy sie bezradne:shake:czasem zniechecone,ale na całe szczescie tylko chwile...W schronisku pracownicy choruja....:shake:Brak rąk do pracy...Duzy rudzielec powinien niedługo poprawic na humor domkiem. Quote
karolciasz28 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 A jakieś lepsze fotki do ogłoszeń??:razz::razz:;) Quote
halcia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Własnie całymi dniami ostatnio lało i nie wiem,czy Murka dorobiła.Mureczko prosze o zdjecia,jutro ma byc ladnie!!!! Quote
Ra_dunia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Słoneczko wychodź! Trzeba Halusia obfocić :razz: Quote
anciaahk Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ulka18 napisał(a): Anciaahk, zrobilas allegro? Jesli nie, to ja machne, dzisiaj nie musze z Mloda siedziec nad zadaniami z funcji ;) Ulka nie zrobiłam, dopiero dotarłam. Nie wiem, czy w końcu Ty robisz czy ja. Quote
eloise Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 teks przeklejony do 1 postu ;) Ra dunia! nasze teksty naprawdę działają :) Jamnisia to najlepszy przykład! Quote
Murka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 karolciasz28 napisał(a):A jakieś lepsze fotki do ogłoszeń??:razz::razz:;) Dzisiaj porobiłam trochę... wstawie wieczorkiem :p Quote
halcia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Super,mysle ze fajne,bo on nie płochliwy,a ładny i przytulasny.Byłam Halus,tam gdzie cie poznałam.......strasznie po tych deszczach....:shake:no i czaje sie na te zdjecia... Quote
anciaahk Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ula co z tym allegro - robić czy Ty wczoraj zrobiłas? Quote
Ulka18 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Aukcja Halusia, jesli cos trzeba poprawic to prosze o uwagi. http://www.allegro.pl/add_item.php?add_ok=1&PA=&category=5344&this_item_id=818440014 Quote
halcia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Oj...zdjec nie doczekam dzisiaj...dla Murki wieczorkiem pewnie po 24,a szkoda soboty....ludzie wiecej czasu maja... Quote
Ulka18 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Allegro zrobilam ze zdjeciami z watku, jest wyroznione, wiec duzo osob je obejrzy. W kazdej chwili mozna dodac nowe zdjecia. Quote
Recommended Posts