halcia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Wielkie dzieki,tez mam doła ale o te psiaki,do których doktor nie dojdzie...czekali do ostatniej chwili.Halusiu,badz słoneczkie, znajdz domek,pewny,kochajacy i nie zawiedz... Quote
Ulka18 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Dokladnie, na co bylo czekac :???: Tyle razy sie pytalysmy, tyle razy. Ja jakbym miala nowotwor, to by nie chciala czekac do ostatniej chwili na pomoc i ulzenie w gigantycznym cierpieniu. Normalnie dawno nie bylam taka wsciekla, konca tej syzyfowej gory nie widac, slonce tez zaszlo, deszcz leje, bloto po pachy ... Quote
Murka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 halciu, skąd wiedziałaś, że po 24.00? :diabloti: Dla Halusia wszystko się nadaje do zabawy :p Jest naprawdę bardzo fajnym psem. Quote
halcia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Jaki on piekny,słów mi brakuje:loveu::loveu:Juz nie załuje,ze on ,a nie Wika.Wikusie Pan kocha i cały czas myśli co zrobic by nie była sama,na razie zapewnia mnie,ze duzo czasu z nia spedza.Halus chłopie to Ciebie powinni z rąk sobie wyrywac.Zawalisty jestes psiaku i pieknie pozujesz.:loveu: Quote
ania14p Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Śliczności :eviltong:, ale z takim temperamentem to tylko dla młodych zdrowych ludzi, wiem coś o bokserowatych, ich nieustającej ciekawości i chęci do zabawy :cool3:. Quote
karolciasz28 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ale cudny:loveu::loveu: Haluś domki się będą bić!!!:p Quote
halcia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 tak musi to byc ktos energiczny ,komu bedzie sie chciało poswiecic czas psiakowi.Nalepiej pewnie jakby było pare osób w domu... Quote
MagdaNS Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Murka, zdjęcia Halusia po prostu fantastyczne :loveu: Zwłaszcza te w ruchu :loveu: Sam Haluś też fantastyczny, psiaku, niech to Allegro szybko ci przyniesie dobry kochający domek. Halciu, on jest wspaniały, dobrze, że go wyciągnęłaś do Murki, tam może się pokazać ze wszystkich stron :loveu: A kochana ciocia Murka czasami kiedyś sypia ? :loveu: Bo o drugiej w nocy jeszcze na dogo, a rano pewnie trzeba wcześnie wstawać do psiaków i do Hani :loveu: Quote
eloise Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Magda, całkiem niedawno też zastanawiałam się na tym jak Murka się regeneruje, bo na sen to nie ma czasu :evil_lol: Quote
halcia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Własnie o to chodziło,ze to młodziutkie a duze i lepiej,zeby było pod opieką,uczyło sie czegos niz dziczało i wycofywało sie w schronie,on juz zaczynał chowac sie za bude,a ze mnie urzekł to druga sprawa....zreszta nie on jeden,ale co zrobic....??? Quote
MagdaNS Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Widzisz Halciu, podobno największe kłamstwo ludzkości to statystyka:diabloti: I chyba coś w tym jest. Jasne, że chciałoby sie pomóc wszystkim psiakom, ale jak dopada dół z tego powodu to trzeba się cieszyć z tych wszystkich, którym się udało. A Halciowi już się udało, dobry domek na pewno szybko sie znajdzie. Tylko właścicieli trzeba będzie przetestować wzdłuż i w poprzek czy się nadają na opiekunów tak fajnego Halcia :loveu: Quote
anciaahk Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Haluś wyjątkowo uroczy, super zdjęcia. Ja myślę, że Murka śpi w dzień, a poluje w nocy:diabloti:. Przecież to czarownica, czaruje psy, z dzikawych na oswojone:evil_lol:. Nie wiedziałyście? :cool3: Quote
halcia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 To wampiry chyba w nocy:evil_lol:a czarownice nie sypiaja wcale:eviltong:Halus,kochanie dobrze ,ze był jeden dzien przerwy z deszczem....załapałes sie na sliczne zdjecia:loveu:.....to juz tu dopisze,wamp.aktywne w nocy,a nie sypiaja wcale,to samo czytałysmy,4 tomiska:evil_lol::eviltong: Quote
anciaahk Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Wg ostatniej książki o wampirach jaką czytałam, to wampiry w ogóle nie sypiają ;). Więc nie wiem, nie wiem.... :D Quote
karolciasz28 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Kupię psa, psiamania, eogłoszenia24, pineska, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, pet world, ojej. Na razie tyle reszta jutro:eviltong:;) Quote
Ulka18 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Zmienilam allegro , dodalam nowe zdjecia: Haluś prawie bokser...miał taki być,teraz szuka (818440014) - Aukcje internetowe Allegro Quote
anciaahk Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ula super robisz to allegro, ja się jeszcze muszę wiele nauczyć. Quote
halcia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Cudne!:multi:Dziekuje! Halus przerwij złą passe.Zacznij korowód psiskow w nowych domkach Quote
Murka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 No ładnie, chwilę mnie nie było, a tu już mnie czarownicą i wampirem :crazyeye: zrobili :mad: Quote
Ulka18 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 No bo Murko, albo pisze posty o 0.01 albo 3.02, innym razem 23.42, gdzie o tych porach ludzie raczej spia, stad to podejrzenie o wampiryzm :evil_lol: Mam nadzieje, ze Halus przelamie ostatniego pecha adopcyjnego :kciuki: Quote
eloise Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Haluś ma ogłoszenia na gumtree, kokosach i hodowcy.com.pl Quote
ania14p Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 No to już teraz musi się trafić domek, wszyscy o nim wiedzą, kochane z Was cioteczki :loveu:! Quote
Recommended Posts