Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ale ogłaszac nie zaszkodzi,moze wyladuje w mieszkanku u super ludzi,tu zdaję sie na Murke i jej wyczucie,a jesli nie bedzie ruchu wokół niego to Madzia pomysli,ale to przeciez pewne nie jest,boTZ Madzi go jeszcze nie widział....Kto robi ogłoszenia Eloise?Bo jak co,będe prosic Karolcie lub Szpilke.

Posted

[quote name='halcia'].Kto robi ogłoszenia Eloise?Bo jak co,będe prosic Karolcie lub Szpilke. Halcia, Ty se jaja robisz, ćzy o droge pytasz :crazyeye: Wiele, wiele razy pisalysmy z Reno, ze robimy kilkunastu psom na raz aukcje allegro, nawet wczoraj na mieleckim wymienialysmy sie wielkoscia rachunkow z allegro za pazdziernik. Mnie przyszlo ponad 120 zeta za miesiac, dotychczas nie przekraczalam 100 za miesiac. Linki do aukcji wklejamy na roznych watkach, gdy sa gotowe. Bajke, Brawurke, Saifa, Jarusia i schroniskowce od niedawna z tekstami Raduni i Eloise i widac efekty od razu wieksze.

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Posted

Aga dopiero na tej stronie pisałas,ze on nie ma ogłoszen.Pisałas tez wczoraj,ze masz wiele meili,no to o co chodzi?Macie czas,to pewnie ze prosze zróbcie.Ja po prostu nie śmiałam Was o to prosic.

Posted

[quote name='halcia']Aga dopiero na tej stronie pisałas,ze on nie ma ogłoszen.Pisałas tez wczoraj,ze masz wiele meili,no to o co chodzi?[/QUOTE] Reno chyba oglaszala Halusia, ale ze zdjeciami schroniskowymi, Halus jest dopiero 1 dzien w hoteliku, wiec nie bylo takiego pospiechu, bo nic o nim nie wiedzielismy, a trudno tak w ciemno oglaszac psa na wszystkich portalach i potem zmieniac.... Maili owszem jest codziennie kilkanascie, ale tez codziennie wystawiam allegro, no prawie codziennie ;) Eloise robi pozostale ogloszenia.

Posted

poczekajmy na jeszcze 2 Murkowe wpisy ;)
wtedy się fajny tekścik napisze i ogłoszenia porobi, nie ma pośpiechu, po co robić ogłoszenia "w ciemno". jakby był w schronie, to co innego ale mamy możliwość pozyskać nowe info o przystojniaku...

Posted

Ciężko coś powiedzieć po dwóch dniach, Haluś jeszcze nie zdążył się zaklimatyzować. Dopiero po dwóch, trzech tygodniach cośkolwiek będę mogła napisać o jego charakterze.
W każdym razie na razie jest bardzo łagodnym, kontaktowym i lubiącym ruch psiakiem. Jest dość pewny siebie i nie boi się ani psów ani ludzi, podchodzi do każdego obcego pewnie, ale bez złych intencji.
Miał już spotkanie m.in. z Brawurką, ta go nieco ofukała "co mnie tu będziesz obwąchiwał", a on się nie przejął tylko poszedł sobie załatwiać swoje sprawy ;)
Nie wie co to zabawki, aport itp.

Posted

Ano właśnie ja czekałam z tekstem aż coś więcej będzie o Halusiu wiadomo, żeby znowu nie doszło do nieudanej adopcji.
Bo my tu napiszemy słodki, łagodny psiak a on po 2 tygodniach się rozkręci i różki pokarze... (np zacznie bronić terenu, albo stanie się zaborczy, albo...) mam nadzieję, że nie, ale co jeśli?
Może serio wstrzymajmy się trochę jak już jest w hoteliku i mamy szansę lepiej go poznać?

Posted

Ja ogłaszałam Halusia, no ale z tekstem i fotami schroniskowymi, więc tak czy siak aukcja do całkowitej zmiany :p. Allegro dla młodego najlepiej wyróżnione, nie ma co kombinowac. Ja staram się miec zawsze dwa psiaki na wyróżnionym: Erę (aż znajdzie dom) i na zamianę jakiegos innego ze schroniska. Teraz jest to Wika. Jeśli [B]anciaahk[/B] dałaby radę wystawiac Rudka, byłoby fajnie. Jesli nie, ja się tym zajmę. Myslę jednak, że potrzebujemy jeszcze chwilki na więcj info i fotek. No i co z kastracją?!!! Już Rudi i Marmurek poszedł niekastrowany a ja osobiście jestem przeciwniczką takich adopcji. Potem za Boga nie można wymóc na nowych opiekunach zabiegu (świetnie o tym wiemy!). I nawet nie chodzi to o celowe rozmnażanie, ale o chocby o swobodne spacery w parku. Ludzie są beznadziejni i suki w cieczce potrafią puszczac luzem.

Posted

MagdaNS, weź jeszcze pod uwagę naszego Reda :cool3:
Zobacz tutaj:
http://www.dogomania.pl/forum/12976758-post544.html
Stróż z niego jest (zaszczekać, zaszczeka), sierść grubsza, więc w budzie na pewno nie zmarźnie, jest sprawdzony wobec dzieci no i suńkę ośmieli, bo jest straszny wesołek - optymista.

Haluś na razie ma charakter bokserowaty: ogromny pieszczoch i chce być tam gdzie człowiek... wyjec jest trochę ;)

Posted

Zdecydowanie ładniejszy,super!Na tamtym troche grożnie wygladał .Dzieki.Mam powód do radosci,małam skrupuły wobec Wikusi,ze zostawiłam ja w schronie,a podobno od dzis ma domek!:multi:

Posted

Odszczekuję, to że Halusia nie ruszają piłeczki... szaleje jak mały szczeniaczek :loveu: tylko przynieść nie chce :mad: dzisiaj brykał bez linki, pięęękny widok :p

Posted

Oj ,jak on bryka to ja wiem:loveu:,bo brykałam za nim przez całe schronisko:diabloti:dookoła az pod bramke,dobrze,ze dzieciatko sie bawi,moje śliczne ...beda ogłoszenia bedzie i super domek,jak u Rudiego,ze ktos moment pokocha zauroczony....