halcia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 No ale ogłaszac nie zaszkodzi,moze wyladuje w mieszkanku u super ludzi,tu zdaję sie na Murke i jej wyczucie,a jesli nie bedzie ruchu wokół niego to Madzia pomysli,ale to przeciez pewne nie jest,boTZ Madzi go jeszcze nie widział....Kto robi ogłoszenia Eloise?Bo jak co,będe prosic Karolcie lub Szpilke. Quote
Ulka18 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='halcia'].Kto robi ogłoszenia Eloise?Bo jak co,będe prosic Karolcie lub Szpilke. Halcia, Ty se jaja robisz, ćzy o droge pytasz :crazyeye: Wiele, wiele razy pisalysmy z Reno, ze robimy kilkunastu psom na raz aukcje allegro, nawet wczoraj na mieleckim wymienialysmy sie wielkoscia rachunkow z allegro za pazdziernik. Mnie przyszlo ponad 120 zeta za miesiac, dotychczas nie przekraczalam 100 za miesiac. Linki do aukcji wklejamy na roznych watkach, gdy sa gotowe. Bajke, Brawurke, Saifa, Jarusia i schroniskowce od niedawna z tekstami Raduni i Eloise i widac efekty od razu wieksze. Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro Quote
halcia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Aga dopiero na tej stronie pisałas,ze on nie ma ogłoszen.Pisałas tez wczoraj,ze masz wiele meili,no to o co chodzi?Macie czas,to pewnie ze prosze zróbcie.Ja po prostu nie śmiałam Was o to prosic. Quote
anciaahk Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ja allegro tylko robię, więc mogę zrobić, ale tekst by się przydał, bo inwencji zero. Widziałam, że Radunia jest w tym dobra, może nas wspomoże ;). Quote
halcia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Łoł !Mam banerek.A co do tekstu to pierwsza czesc opisu Murki jest niezła,tylko cosik fajnego dodac.:lol: Quote
Ulka18 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='halcia']Aga dopiero na tej stronie pisałas,ze on nie ma ogłoszen.Pisałas tez wczoraj,ze masz wiele meili,no to o co chodzi?[/QUOTE] Reno chyba oglaszala Halusia, ale ze zdjeciami schroniskowymi, Halus jest dopiero 1 dzien w hoteliku, wiec nie bylo takiego pospiechu, bo nic o nim nie wiedzielismy, a trudno tak w ciemno oglaszac psa na wszystkich portalach i potem zmieniac.... Maili owszem jest codziennie kilkanascie, ale tez codziennie wystawiam allegro, no prawie codziennie ;) Eloise robi pozostale ogloszenia. Quote
anciaahk Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 To nie wiem mam ogłaszać? ok to poczekajmy, jak coś, to dajcie znać. Quote
Ulka18 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Poczekajmy na Reno, moze ma aukcje gotowa, trzeba tylko nowe zdjecia dodac. Quote
eloise Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 poczekajmy na jeszcze 2 Murkowe wpisy ;) wtedy się fajny tekścik napisze i ogłoszenia porobi, nie ma pośpiechu, po co robić ogłoszenia "w ciemno". jakby był w schronie, to co innego ale mamy możliwość pozyskać nowe info o przystojniaku... Quote
Murka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ciężko coś powiedzieć po dwóch dniach, Haluś jeszcze nie zdążył się zaklimatyzować. Dopiero po dwóch, trzech tygodniach cośkolwiek będę mogła napisać o jego charakterze. W każdym razie na razie jest bardzo łagodnym, kontaktowym i lubiącym ruch psiakiem. Jest dość pewny siebie i nie boi się ani psów ani ludzi, podchodzi do każdego obcego pewnie, ale bez złych intencji. Miał już spotkanie m.in. z Brawurką, ta go nieco ofukała "co mnie tu będziesz obwąchiwał", a on się nie przejął tylko poszedł sobie załatwiać swoje sprawy ;) Nie wie co to zabawki, aport itp. Quote
Ulka18 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Dobrze, ze juz chociaz ludzi sie nie boi nasz Halus i ze jest lagodny. A zabawy na pewno sie nauczy, bedzie podgladal inne piesy w hoteliku i sie nauczy. Quote
Ra_dunia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ano właśnie ja czekałam z tekstem aż coś więcej będzie o Halusiu wiadomo, żeby znowu nie doszło do nieudanej adopcji. Bo my tu napiszemy słodki, łagodny psiak a on po 2 tygodniach się rozkręci i różki pokarze... (np zacznie bronić terenu, albo stanie się zaborczy, albo...) mam nadzieję, że nie, ale co jeśli? Może serio wstrzymajmy się trochę jak już jest w hoteliku i mamy szansę lepiej go poznać? Quote
Reno2001 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ja ogłaszałam Halusia, no ale z tekstem i fotami schroniskowymi, więc tak czy siak aukcja do całkowitej zmiany :p. Allegro dla młodego najlepiej wyróżnione, nie ma co kombinowac. Ja staram się miec zawsze dwa psiaki na wyróżnionym: Erę (aż znajdzie dom) i na zamianę jakiegos innego ze schroniska. Teraz jest to Wika. Jeśli [B]anciaahk[/B] dałaby radę wystawiac Rudka, byłoby fajnie. Jesli nie, ja się tym zajmę. Myslę jednak, że potrzebujemy jeszcze chwilki na więcj info i fotek. No i co z kastracją?!!! Już Rudi i Marmurek poszedł niekastrowany a ja osobiście jestem przeciwniczką takich adopcji. Potem za Boga nie można wymóc na nowych opiekunach zabiegu (świetnie o tym wiemy!). I nawet nie chodzi to o celowe rozmnażanie, ale o chocby o swobodne spacery w parku. Ludzie są beznadziejni i suki w cieczce potrafią puszczac luzem. Quote
Ulka18 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ja tez jestem za kastracja i doloze sie do niej. Nie mozna wypuszczac psa bez zabiegu, Rudi i Marmurek poszly niewyciachane, to wystarczy. Quote
anciaahk Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Reno, ja mogę ogłaszać, żaden problem. Będę obserwować wątek, jak będzie trzeba to robię allegro. Chociaż tyle mogę. Quote
Murka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 MagdaNS, weź jeszcze pod uwagę naszego Reda :cool3: Zobacz tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/12976758-post544.html Stróż z niego jest (zaszczekać, zaszczeka), sierść grubsza, więc w budzie na pewno nie zmarźnie, jest sprawdzony wobec dzieci no i suńkę ośmieli, bo jest straszny wesołek - optymista. Haluś na razie ma charakter bokserowaty: ogromny pieszczoch i chce być tam gdzie człowiek... wyjec jest trochę ;) Quote
Ulka18 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Rzeczywiscie Red bylby idealny dla Magdy, dobry z niego pies, grubsza siersc i do dzieci idealny. A Halus czemu wyjcem jest? Nie lubi zostawac w boksie? Quote
halcia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 W schronie chyba nie wył,wiedział,ze nie ma szans na głaski,a tu pewnie próbuje przywołac człowieka,duzy dzieciak,chce byc z kims. Quote
Ulka18 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 W schronie nie wyl, ale za to poznalysmy jak potrafi szybko biegac :eviltong: Nie wspomne o Halci, ktora tez to potrafi :evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Zrobiłam nowy banerek Halusia, bo ten poprzedni jakoś mi się nie podoba... Quote
halcia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Zdecydowanie ładniejszy,super!Na tamtym troche grożnie wygladał .Dzieki.Mam powód do radosci,małam skrupuły wobec Wikusi,ze zostawiłam ja w schronie,a podobno od dzis ma domek!:multi: Quote
Murka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Odszczekuję, to że Halusia nie ruszają piłeczki... szaleje jak mały szczeniaczek :loveu: tylko przynieść nie chce :mad: dzisiaj brykał bez linki, pięęękny widok :p Quote
halcia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Oj ,jak on bryka to ja wiem:loveu:,bo brykałam za nim przez całe schronisko:diabloti:dookoła az pod bramke,dobrze,ze dzieciatko sie bawi,moje śliczne ...beda ogłoszenia bedzie i super domek,jak u Rudiego,ze ktos moment pokocha zauroczony.... Quote
karolciasz28 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Jakie cudo.:loveu: Może się przydam w ogłoszeniach?:razz:;) Quote
Recommended Posts