Jump to content
Dogomania

Akcja Tumlin - zakończona!!! Wszystkie psiaki w nowych domach!:)

Recommended Posts

Posted

przepraszam za offa
zapraszam na wątek Zbirusia

To jeden z tych które wiedzią co to spacer i miłośc :cool3:ale niestety nie zna slowa dom :-(
był to szczeniak na łańcuchu... nie wiedział co to trawa...:shake: jego "właściciele" zostawili go przy rozwalającym sie domu...bez jedzenia i picia, zamiast budy stara rozwalająca sie szafa:mad:
teraz ma sie juz lepiej... jest od ponad roku w schronisku(tarnogórskim Cichym Kącie);)... szukamy mu domku bo powoli traci nadzieje na lepsze jutro:oops:
ponadto schronisku w ktorym przebywa grozi LIKWIDACJA, przez co czeka go śmierc:angryy:
JEST CORAZ MNIEJ CZASU :roll:
POMÓŻMY MU POZNAC DOM
ON MA OK. 2 LAT
TO TROCHE ZA MAŁO JAK NA ŚMIERC ,PRZED NIM JESZCZE DUŻO SZCZĘŚLIWYCH CHWIL:shake:
http://www.dogomania.pl/threads/133054-CK-Zbirek-tyle-juA-wycierpiaA-ile-jeszcze-ma-to-znosic-SYTUACJA-KRYTYCZNA

• Replies 755
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Acha, zapomnialam napisać, że Lineczka w baaaardzo wydatny sposób pomogla mi w likwidacji choinki.
Tak, tak, dobrze sformułowałam - w likwidacji, a nie w rozebraniu.I to załatwiła to w przeciągu krótkiego mojego spaceru z Bonusiem :mad:

Posted

No jak to? Przecież choinkę można trzymać do któregoś tam lutego. U nas na osiedlu jeszcze nie u wszystkich była kolęda. I niekoniecznie trzeba rozgniatać bańki i tłuc lampki żeby choinkę schować do następnego roku :mad: ;)

Posted

No to już wiem wszystko. Dzięki Abrakadabra :loveu:
Dom to TEN dom.Tak że Lineczka od 5 lutego będzie Markowianką. Ma już przygotowane posłanko i budkę i gryzaczki .
Jedyna rzecz,która mnie martwi to niskie ogrodzenie.Takie do pasa abrakadabry. Dla Linki to żaden problem.Trzeba będzie Państwa uczulić, żeby - zwłaszcza na początku - nie spuszczali Linki ze smyczy.
No i jeszcze jedna rzecz - jak wypadnie spotkanie Linki z kotkiem. :-o

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']:

Przepraszam Amiga ale nie mogłam się powstrzymać :cool3:

Hahahaha baaardzo śmieszne :eviltong::evil_lol:
Ale jest nadzieja,że skoro wyjeżdżają całą rodziną do Poronna, to już choinkę rozbiorą wcześniej.

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
I uprzedźcie państwa żeby przed 5 .02 choinkę sami sobie rozebrali:evil_lol:

koniecznie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak bym już chciała zmienić tytuł tego wątku!:)

Posted

Biedna Lineczka - po ostatniej akcji z choinką wędruje na czas mojej nieobecności do klateczki. Ale dostaje tam zawsze jakąś kosteczkę do obgryzania i całkiem grzecznie tam siedzi. Aż żałuję, że ją do klateczki nie przekonałam od samego początku (może raczej trzeba powiedzieć, że sama się wcześniej nie przekonalam)
Ona do otwartej klatki sama wcześniej wchodziła, ale jak ją wcześniej tam zamykałam, to dość protestowała, a mnie było jej szkoda. Całkiem nipotrzebnie,bo mogłam uniknąć wszystkich dotychczasowych "demolek" i przemeblowywania za każdym moim wyjściem z domu całego mieszkania, robienia zapór, barykad itp.