Od-Nowa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 ja nic nie wiem. wiem tylko tyle,że jak erka tak... to jakiś znak :-) Quote
weszka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 To ja trzymam za te gwizdy! Rudzia - cudny ten cudak. Mam nadzieję, że znajdzie się właściciel... jakoś... Quote
erka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Są chętni na Lineczkę ludzie z Marek pod Warszawą . Dzwonił bardzo sympatyczny pan, maja dwójke dzieci, dziewczynka 13 lat i starszy chłopak. Mieszkają , z tego co zrozumiałam w szeregowych domkach, mają 4-letnia kocicę. Powiedziałam,że Lineczka nie jest otwartym, bezproblemowym szczeniakiem, zdają sobie z tego sprawę i są zdecydowani. Wg mnie dom ok, ale przekaże panu nr tel do AMIGI, bo chciała z nim porozmawiać i zobaczymy. Quote
Od-Nowa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 no to kciuki z całych sił zaciskam by się wszystko udało!! :-) Quote
AMIGA Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Czy ktoś zna kogoś z Warszawy, kto by mógł zrobić wizytę przedadopcyjną w Markach? Quote
Od-Nowa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 chyba ariss tam się właśnie przeprowadziła :-) wysłałam już Jej wiadomość. mam nadzieję,że dobrze zapamiętałam miejscowość :-) jak będę miała odpowiedź to dam znać :-) Quote
weszka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Znalazłam na mapie dogomaniackiej osoby które znam z dogo i mają wpisane wizyty w okolicach W-wy: shirrrapeira - jest z Marek Neigh Bazyliah - robi wizyty w Markach GrubbaRybba mru DIF Quote
AMIGA Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Agamika już tez się rozeznawała - napewno nam się uda znaleźć kogoś Quote
Od-Nowa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 a mi się oczywiście pomyliło. bo ariss to w Kaniach będzie rezydować a nie w Miarkach więc nic z tego :-( Quote
Rudzia-Bianca Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 A Zulugula to skąd jest ? Był taki wątek połamanego psiaka z Kielc , wydawało mi się z ona właśnie z Marek ? Zaraz będę szukać . Quote
ewelinka_m Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 nie, nie Zula mieszkała w centrum wawy...byłyśmy kiedyś u niej z Linssi ;) Bazyliah nam kiedyś tymczsowała szzceniory...więc może ona?:) ja dostałam właśnie meila jeszcze od Pana...prześle na pw do erki i AMIGI Quote
agamika Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ja juz napisałam do jednej osóbki prośbę , która nam juz kilka razy pomogła , mam nadzieje ze da radę Quote
AMIGA Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Zadzwonił do mnie Pan zainteresowany Lineczką. Zgadza się na wizytę. W tym tygodniu ktoś tam u Pana będzie i jak wszystko wypadnie pomyślnie (a wydaje mi się, że TAK:multi:) to Lineczka 5 lutego ode mnie wyjedzie :placz::-(:placz: Nie chcę juz więcej szczeniaków, nie chcęęęęęęęęęęęęęęęęę :placz::placz::placz: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ewelinka_m napisał(a):nie, nie Zula mieszkała w centrum wawy...byłyśmy kiedyś u niej z Linssi ;) Bazyliah nam kiedyś tymczsowała szzceniory...więc może ona?:) ja dostałam właśnie meila jeszcze od Pana...prześle na pw do erki i AMIGI Cholerka, a ja pół nocy wątku Franka szukałam a Ty z pamięci to wiesz ;) Quote
ewelinka_m Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Rudzia-Bianca napisał(a):Cholerka, a ja pół nocy wątku Franka szukałam a Ty z pamięci to wiesz ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja pamiętam bo tam byłam...na bielanach zdaje się mieszkała:lol: za Lineczkę bardzo mocno ściskam kciuki!!:kciuki: Quote
Od-Nowa Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 mam wiadomość od ariss, która jest obecnie chora - że jak dojdzie do siebie da radę zrobić wizytę przedadopcyjną :-) chyba,że macie już chętnego? Quote
Rudzia-Bianca Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Znowu mnie zdublowało , więc trzymam kciuki za Lineczkę :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Mały Un już w domu, na imię ma Roki ;) Quote
dziki.nomada Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Widzę, że z moich ogłoszeń nic nie drgnęło, ale cieszę się, że Lineczka ma szansę na dom! :) Quote
dziki.nomada Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='andzia69']Rudzia - i co zrobiłaś z tym biedakiem? mam nadzieję, ze Lineczka pójdzie wreszcie do domku i ten watek bedziemy mogły przenieść do innego działu! a wiecie, że nasza wspólna "znajoma" gaga krk naskarżyła na kogoś na czarnych kwiatkach? a to dowiedziałam sie o niej na krakowskim wątku: "Napisał tamb Jestem w szoku. Gaga_krk (rozpoznałam po mailu i nr. tel) zwróciła się do mnie zanim zalogowała się na dogo o pomoc w znalezieniu domów dla jej psów; amatafki Metaksy i labradorki Mili. Nie zakładałm im wątków, znalazłam domy. Psy oddała z powodu braku czasu i pieniędzy na utrzymanie zwierząt. Psy były zaniedbane, wychudzone, z alergią. Powstrzymałam się od komentarzy dla dobra adopcji. Po adopcji psów zostałam poproszona o zorganizowanie kota, bo poprzedni zginął. Odmówiłam i ostrzegłam dziewczyny z M1. Nigdy nie dałabym jej żadnego zwierzaka, jestem w szoku, że jest domem tymczasowym." "agamika malawaszko, nie wiem czy wiesz , ale Linka u AMigi pochodzi z przejęcia jej od wyzej wpsomnainej gaga_krk (czyli nieprzyjemne meile do erki ze pies ma natychmiast zniknąć, sunia odebrana upaprana we własnych kupach i ponoć rzucająca sie - 3miesięczny szczeniak na bullteriera .... itd itp ... dziewczyny z Kielc CI więcej na ten temat mogą opowiedzieć , następnie na tymczasie miała szczeniaka FRodo , watek jest do wglądu ... ponoć odebrali psa byli właściciele i słuch po nich zaginął ) ) , wiec wiarygodność jej postu dla mnie jest mocno podejrzana " a ludzie dalej dają jej psy...ech...:( Ja widziałam i aż mnie zmroziło ;) Historia jak z filmu ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 erka napisał(a):Czyli właściciel się znalazł? Super! Tak znalazł się , ale nie wiem czy tak super :diabloti: dom nieogrodzony więc mały pewnie niedługo znowu nawieje . Najlepsze jest to że chodziliśmy prawie pod jego domem na spacer, nawet nie zaciągnął żeby tam iść. Choć źle tam na pewno nie ma , jest zadbany, szczepiony ale ... Wiem wariatka jestem :evil_lol: Quote
weszka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Nie rycz, Amiga, nie rycz ;) Będą następne hehehehe Póki co ściskam mocno za wizytę!!! Quote
Recommended Posts