Jump to content
Dogomania

Akcja Tumlin - zakończona!!! Wszystkie psiaki w nowych domach!:)

Recommended Posts

• Replies 755
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Są chętni na Lineczkę ludzie z Marek pod Warszawą . Dzwonił bardzo sympatyczny pan, maja dwójke dzieci, dziewczynka 13 lat i starszy chłopak. Mieszkają , z tego co zrozumiałam w szeregowych domkach, mają 4-letnia kocicę.
Powiedziałam,że Lineczka nie jest otwartym, bezproblemowym szczeniakiem, zdają sobie z tego sprawę i są zdecydowani.

Wg mnie dom ok, ale przekaże panu nr tel do AMIGI, bo chciała z nim porozmawiać i zobaczymy.

Posted

chyba ariss tam się właśnie przeprowadziła :-)
wysłałam już Jej wiadomość. mam nadzieję,że dobrze zapamiętałam miejscowość :-)
jak będę miała odpowiedź to dam znać :-)

Posted

nie, nie Zula mieszkała w centrum wawy...byłyśmy kiedyś u niej z Linssi ;)

Bazyliah nam kiedyś tymczsowała szzceniory...więc może ona?:)

ja dostałam właśnie meila jeszcze od Pana...prześle na pw do erki i AMIGI

Posted

Zadzwonił do mnie Pan zainteresowany Lineczką. Zgadza się na wizytę. W tym tygodniu ktoś tam u Pana będzie i jak wszystko wypadnie pomyślnie (a wydaje mi się, że TAK:multi:) to Lineczka 5 lutego ode mnie wyjedzie :placz::-(:placz:
Nie chcę juz więcej szczeniaków, nie chcęęęęęęęęęęęęęęęęę :placz::placz::placz:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
nie, nie Zula mieszkała w centrum wawy...byłyśmy kiedyś u niej z Linssi ;)

Bazyliah nam kiedyś tymczsowała szzceniory...więc może ona?:)

ja dostałam właśnie meila jeszcze od Pana...prześle na pw do erki i AMIGI

Cholerka, a ja pół nocy wątku Franka szukałam a Ty z pamięci to wiesz ;)

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Cholerka, a ja pół nocy wątku Franka szukałam a Ty z pamięci to wiesz ;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja pamiętam bo tam byłam...na bielanach zdaje się mieszkała:lol:

za Lineczkę bardzo mocno ściskam kciuki!!:kciuki:

Posted

[quote name='andzia69']Rudzia - i co zrobiłaś z tym biedakiem?

mam nadzieję, ze Lineczka pójdzie wreszcie do domku i ten watek bedziemy mogły przenieść do innego działu!

a wiecie, że nasza wspólna "znajoma" gaga krk naskarżyła na kogoś na czarnych kwiatkach?

a to dowiedziałam sie o niej na krakowskim wątku:

"Napisał tamb Jestem w szoku. Gaga_krk (rozpoznałam po mailu i nr. tel) zwróciła się do mnie zanim zalogowała się na dogo o pomoc w znalezieniu domów dla jej psów; amatafki Metaksy i labradorki Mili. Nie zakładałm im wątków, znalazłam domy. Psy oddała z powodu braku czasu i pieniędzy na utrzymanie zwierząt. Psy były zaniedbane, wychudzone, z alergią. Powstrzymałam się od komentarzy dla dobra adopcji. Po adopcji psów zostałam poproszona o zorganizowanie kota, bo poprzedni zginął. Odmówiłam i ostrzegłam dziewczyny z M1. Nigdy nie dałabym jej żadnego zwierzaka, jestem w szoku, że jest domem tymczasowym."

"agamika

malawaszko, nie wiem czy wiesz , ale Linka u AMigi pochodzi z przejęcia jej od wyzej wpsomnainej gaga_krk (czyli nieprzyjemne meile do erki ze pies ma natychmiast zniknąć, sunia odebrana upaprana we własnych kupach i ponoć rzucająca sie - 3miesięczny szczeniak na bullteriera .... itd itp ... dziewczyny z Kielc CI więcej na ten temat mogą opowiedzieć , następnie na tymczasie miała szczeniaka FRodo , watek jest do wglądu ... ponoć odebrali psa byli właściciele i słuch po nich zaginął ) ) , wiec wiarygodność jej postu dla mnie jest mocno podejrzana "

a ludzie dalej dają jej psy...ech...:(

Ja widziałam i aż mnie zmroziło ;) Historia jak z filmu ;)

Posted

erka napisał(a):
Czyli właściciel się znalazł? Super!

Tak znalazł się , ale nie wiem czy tak super :diabloti: dom nieogrodzony więc mały pewnie niedługo znowu nawieje .
Najlepsze jest to że chodziliśmy prawie pod jego domem na spacer, nawet nie zaciągnął żeby tam iść. Choć źle tam na pewno nie ma , jest zadbany, szczepiony ale ...

Wiem wariatka jestem :evil_lol: