weszka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Dostałam wiadomość i nie bardzo wiedziałam o co chodzi ale w końcu pokojarzyłam i doszłam tutaj :) Niestety z zaproszenia nie skorzystam ale chętnie obejrzę jakies nowe fotki cykora ;) Quote
Abrakadabra Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Linka_Marki napisał(a):Linka_Marki wita serdecznie wszystkie "dobre duszyczki", ktorym zawdziecza ratunek, I Te ktore pomagaly w znalezieniu nowego domku. 5 lutego 2011 roku minie pierwsza rocznica pobytu Linki w Markach Linka zaprasza (razem z opiekunami) na imprezke rocznicowa (razem z psiakami). Imprezka zaczyna sie o godz. 14.00. Telefon do nas maja AMIGA i Abrakadabra Pozdrawiamy OOOOooooo!!!! Super!Ja jestem na miejscu - i bardzo ochoczo skorzystam z zaproszenia! Podejrzewam również, że stanę na wysokości zadania w sprawie fotoreportażu z Linkowej imprezy;) Już się nie mogę doczekać! Linka_Marki - szczegóły dogramy telefonicznie, prawda? Póki co -całuski dla Linki, jej Pani, rodzinki, Amigi, i wszystkich dogomaniaczek, zaangażowanych w szczęśliwe zakończenie tej historii :) Zobaczę Linkę:loveu: Zobaczę Linkę:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Ja też serdecznie dziękuję za zaproszenie, ciężko uwierzyć że to już rok :) Lineczko tak chciałabym Cię zobaczyć i w nosek pocałować ale niestety czasu mi już na wszystko brakuje , ale może na 2 latka się uda krakowską ekipę zebrać i dojechać do Was :) Zazdraszczam wszystkim którzy będą imprezować . Quote
AMIGA Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Abrakadabra napisał(a): Zobaczę Linkę:loveu: Zobaczę Linkę:loveu: Ooooooooooooooo zazdroszczęęęęęęęęę. Koniecznie prosimy o masę zdjęć. Ja rozmawialam dzisiaj z Panem od Linki i mi poopowiadal o niej. Strasznie się cieszę, że mała trafila własnie tam do tego domu. Nigdzie by nie miala lepiej (no oczywiście chyba że u mnie ;):evil_lol:) Quote
Linka_Marki Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Wlasnie czytalismy jeszcze raz Wasze lisciki od 17.01.2010 i lezki nam sie krecily w oczach. Mamy dobra wiadomosc dla dogomaniaczek z Kielc. W tym roku, podobnie jak w ub. planujemy jechac na narty w ferie a Linka bedzie spedzala ferie w Kielcach u babci swojej Panci-Madzi. Najprawdopodobnie Linka przyjedzie do Kielc 12.02.2011 i bedzie ja mozna odwiedzic. Chetnym podamy telefon do Moniki mamy Madzi. Linka bedzie rezydowac na osiedlu Uroczysko. Pozdrawiamy Quote
Linka_Marki Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Wczoraj zrobilismy kilkah zdjec. Pozdrawiam z samolotu do Wiednia a dalej do Kairu. Grzegorz Quote
AMIGA Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ooooo od razu sie trochę cieplej i bardziej słonecznie zrobiło od tych pozdrowień. Jęśli mogę pomóc we wstawieniu zdjęć, to proszę o przeslanie na mój adres [email protected] Quote
Linka_Marki Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Pozdrowionka z lotniska w Wiedniu Na szczescie w cywilizowanych krajach Wi-Fi jest we wszystkich wazniejszych miejscach. Podziwiam Was Wszystkie za to co robicie dla zwierzat szczegolnie po obejrzeniu programu o "schronosku spod Zyrardowa" . Pochodze z Zyrardowa wiec mnie to wszysto jesCze bardZiej boli. Boli mnie caly ten Kraj ale wiem, ze najwazniesza jest djrzalosc ludzi bo "elity" sa takie jak narod. Koniec i kropka. Musze isc do rekawa bo mam samolot, ktory odlatuje za 20 min i beda mnie zachwile wywolywac przez megafon ale chce Wam przekazac, ze Wasza praca nie idIe na marne. Ale trzeba stowarzyszen, partii, ktore beda potrafily zmniejszyc znieczulice ludzka na sadyzm gatunku ludzkoego takze w stosunku do zwierzad. Kpncze bo zaraz beda mnie wzywac po nazwisku jak jakiegos..... Pozdrawiam wszystkie dogomaniaczki a saczegolnie Lineczkowe - to codownu psiak Gg Quote
Rudzia-Bianca Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Uważajcie na siebie w Kairze, wieści stamtąd niezbyt zachęcające do podróży ... Quote
Abrakadabra Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Linka_Marki napisał(a):Abrakadabra zapraszamy serdecznie. Panie Grzegorzu, jeszcze raz dziękuję za zaproszenie - wygląda na to, że lista dogomaniaczek, obecnych na imprezie skurczy się do jednej osoby :) Miłej podróży, i do zobaczenia 05.02. :) Quote
erka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Z pewnościa odwiedzimy Lineczkę w Kielcach, dziękuję za zaproszenie w imieniu kieleckich ciotek:). Życzymy szczęśliwego powrotu, bo sytuacja nieciekawa:shake:. Quote
AMIGA Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 No własnie caly czas sobie tak myślę, że ten wyjazd akurat wypadl w takim fatalnym czasie. Z tego co się słyszy, to nawet telefony komórkowe nie dzialają tam zbyt dobrze. Mam nadzieję, że wszystko sie szczęśliwie zakonczy Quote
Linka_Marki Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 No, już wróciłem. Wyjazd totalnie nie udany ale cóż czasem tak bywa. media przesadzają z zagrożeniem. Egipcjanie to generalnie sympatyczni ludzie. Oczywiście jak ktoś chciał zadymy to ją mógł znależć. Ja mieszkałem na nilowej wyspie Zamalek gdzie znajduje sie większość ambasad i generalnie jest spokój tylko na każdym większym skrzyżowaniu stoją grupki mieszkańców dla ochrony przed ewentualnymi grabierzami. pozdrawiamy i jeaszcze raz zapraszamy w sobotę. Jak Wam się podobają uszy Linki? Monika i Grzegorz Quote
Rudzia-Bianca Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Linka_Marki']No, już wróciłem. Wyjazd totalnie nie udany ale cóż czasem tak bywa. media przesadzają z zagrożeniem. Egipcjanie to generalnie sympatyczni ludzie. Oczywiście jak ktoś chciał zadymy to ją mógł znależć. Ja mieszkałem na nilowej wyspie Zamalek gdzie znajduje sie większość ambasad i generalnie jest spokój tylko na każdym większym skrzyżowaniu stoją grupki mieszkańców dla ochrony przed ewentualnymi grabierzami. pozdrawiamy i jeaszcze raz zapraszamy w sobotę. Jak Wam się podobają uszy Linki? Monika i Grzegorz[/QUOTE] Wiadomo że media zawsze trochę swego dodadzą ale mimo wszystko dobrze że już jesteście :) A gdzie te uszyska można zobaczyć ? Bo ja zdjęć nie widzę żadnych :( Quote
AMIGA Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Uffffffffffff no to jestem już spokojniejsza. Bo przesada, czy nie, to jednak "ruchawka" tam byla chyba niezła. A gdzie jest nowa dawka ucholców Lineczki? A baaaardzo byśmy chcialy zobaczyć :-) Quote
erka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Ucholce chyba w avatarku:). Dobrze,że już jesteście:). Quote
AMIGA Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 No faktyyyyycznie, są ucholce, są :multi::loveu: Quote
AMIGA Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Słyszalam (no cóż, gołębie są nedyskretne ;)) że sa jakie ś problemy ze wstawianiem zdjęc na dogo. Mam propozycję - bardzo proszę o przesłanie zdjęć na adres [email protected] Ja je postaram się wieczorkiem wstawić, a przy okazji prześlę zwrotnie na maila instrukcję jak się wstawia zdjęcia na wątek. Quote
AMIGA Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Kto chce zbaczyć ucholce? Kto chce? Bo ja już je widzę, ale nie będę taka i wstawię te zdjęcia. Z komentarzami jakie do mnie przyszly :-) Lubię śnieg w ogrodzie Linka i Pańcia Nie boję się konkurencji Linka z Pańcią Quote
AMIGA Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 i cd Abrakadabra, Migotka, Linka i Pańcia Zakopane 07.2010 Zakopane lipiec 2010 Quote
Abrakadabra Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Ooooo! udało się :) W sobotę zabieram aparat, powalczymy troszkę z fotkami. Migotka tym razem zostaje w domu. Będziemy ppodziwiać Lineczkę, która będzie tym razem w całkowitym centrum zainteresowania - bardzo się cieszę! Quote
Od-Nowa Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 pięknie się odmienił Uszatek :-))) życzę udanej imprezy i liczę na relację zdjęciową ! szkoda,że od nas tak daleko Quote
AMIGA Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Pewnie już trwają przygotowania do imprezy. Patrząc na ostatnie zdjęcia, to spodziewam się, że pewnie już się jakieś ciasta pieką :-) A ciekawa jestem, czy instruktaż wstawiania zdjęć jaki poslalam do Pańci Lineczki pomógł? Jak nie, to czekam na zdjęcia, już ja się z nimi rozprawię ;) Quote
Recommended Posts