Jump to content
Dogomania

Akcja Tumlin - zakończona!!! Wszystkie psiaki w nowych domach!:)

Recommended Posts

Posted

AMIGA napisał(a):
Słoooodka!!! Wczoraj miałam kolędę. I nie zebrałam "sprzętów" ze stólu a usiałm lecieć na chwilkę z Bonusiem na siusianko. No i.......mam tylko pół kropidła :mad::mad:

Lineczka się chciała poświęcić :)

• Replies 755
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

erka napisał(a):
To dobrze:), stamtąd w końcu powinien byc odzew.

No nie wiem, dzisiaj była "moja" sznaucerka w Dzienniku i miałam tylko 1 telefon i to w dodatku żaden konkretny. Fakt, ona starsza jest, ale mimo wszystko tragedia

Posted

AMIGA napisał(a):
Słoooodka!!! Wczoraj miałam kolędę. I nie zebrałam "sprzętów" ze stólu a usiałm lecieć na chwilkę z Bonusiem na siusianko. No i.......mam tylko pół kropidła :mad::mad:

no bo ona chciała pokropić ci mieszkanie woda swięconą, coby złego nie było a ty tak o niej! :mad::evil_lol:

Posted

Maluch psotliwy, ale i pobozny. Kurcze czy moze wlasnie anty jednak - w koncu kropidlo zniszczone...;)

I kawał dla uszatki.

Chłop wyhodował dwutonowe jabłko, wsadził je na wóz i zawiózł na targ. Cały dzień nie miał klientów, ale pod koniec dnia przychodzi facet i pyta się:
- To pana jabłko?
- No.
- To cofnij pan wozem, bo mi robal konia zżarł.

Posted

I dla uszatki jeszce jeden. A w ogole ona ma oczka podobne do mojej Zuzanki. Chyba dlatego mi sie tak podoba. Ale ona to miss normalnie wsrod tych szczeniorow, no i oczywiscie Puszek mister;)

Idzie żółw do restauracji i mówi:
- Poproszę szklankę wody.
Kelner odpowiada:
- Proszę.
Żółw przychodzi ponownie i mówi:
Kelner odpowiada:
- Proszę.
Żółw przychodzi ponownie i mówi:
Kelner odpowiada:
- A co panu tak woda potrzebna?
Żółw odpowiada:
- My tu gadu-gadu, a tam mi się dom pali.

Posted

Lineczko wybacz, ale zaglądają tu Cioteczki z Krakowa

15-01-2010 w Myślenicach na środku ulicy znalazłam takiego cudaka
Ponieważ do Myślenic przyjeżdża sporo ludzi z Krakowa na stok narciarski , wkleję tu jakbyście czasem słyszały ze komuś z Krakowa zaginął taki pies w Myślenicach . Miał obróżkę skórzaną brązową i przeciwpchelną ale niestety zero adresu, telefonu
Chyba raczej starszy psiak , ma trochę siwizny, ale zęby bielutkie .Ogólnie nie wygląda na zabiedzonego .

Posted

Rudzia - i co zrobiłaś z tym biedakiem?

mam nadzieję, ze Lineczka pójdzie wreszcie do domku i ten watek bedziemy mogły przenieść do innego działu!

a wiecie, że nasza wspólna "znajoma" gaga krk naskarżyła na kogoś na czarnych kwiatkach?

a to dowiedziałam sie o niej na krakowskim wątku:

"Napisał tamb Jestem w szoku. Gaga_krk (rozpoznałam po mailu i nr. tel) zwróciła się do mnie zanim zalogowała się na dogo o pomoc w znalezieniu domów dla jej psów; amatafki Metaksy i labradorki Mili. Nie zakładałm im wątków, znalazłam domy. Psy oddała z powodu braku czasu i pieniędzy na utrzymanie zwierząt. Psy były zaniedbane, wychudzone, z alergią. Powstrzymałam się od komentarzy dla dobra adopcji. Po adopcji psów zostałam poproszona o zorganizowanie kota, bo poprzedni zginął. Odmówiłam i ostrzegłam dziewczyny z M1. Nigdy nie dałabym jej żadnego zwierzaka, jestem w szoku, że jest domem tymczasowym."

"agamika

malawaszko, nie wiem czy wiesz , ale Linka u AMigi pochodzi z przejęcia jej od wyzej wpsomnainej gaga_krk (czyli nieprzyjemne meile do erki ze pies ma natychmiast zniknąć, sunia odebrana upaprana we własnych kupach i ponoć rzucająca sie - 3miesięczny szczeniak na bullteriera .... itd itp ... dziewczyny z Kielc CI więcej na ten temat mogą opowiedzieć , następnie na tymczasie miała szczeniaka FRodo , watek jest do wglądu ... ponoć odebrali psa byli właściciele i słuch po nich zaginął ) ) , wiec wiarygodność jej postu dla mnie jest mocno podejrzana "

a ludzie dalej dają jej psy...ech...:(

Posted

Andziu , Un - czyli to małe czarne cuś jest do jutra u mnie , od jutra będzie siedział u wetek w gabinecie chyba że wcześniej ktoś go znajdzie po ogłoszeniach w Myślenicach . Ale na razie cisza , mimo sporej liczby ogłoszeń :(

A jak się nie znajdzie szybko właściciel to nie wiem :( u mnie być nie może to i tak jakiś cud że na ten weekend udało się tatę przekonać to jedno, a drugie ona jest malutki i zmyka mi pod płotem co mało co nie przypłacił życiem w pysku haszczaka kuzyna :(