Abrakadabra Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 AMIGA napisał(a):Pewnie już trwają przygotowania do imprezy. Patrząc na ostatnie zdjęcia, to spodziewam się, że pewnie już się jakieś ciasta pieką :-) A ciekawa jestem, czy instruktaż wstawiania zdjęć jaki poslalam do Pańci Lineczki pomógł? Jak nie, to czekam na zdjęcia, już ja się z nimi rozprawię ;) Właśnie wróciłam do domu.. Bardzo dziękuję Monice i Grzegorzowi, wraz z całą rodzinką za przemiłe przyjęcie (Amiga, ciasto było, i to jakie! ale ja na diecie jestem...). Linka to prawdziwa piękność, urosła przez ten rok, figurę ma jak modelka, sieść błyszczącą... Jest bardzo grzeczna, ale na spacerach wariuje jak szczeniak, trudno uchwycić ją aparatem. Oceńcie same - zrobiłam zdjęcia, za chwilę prześlę je mailem zarówno do Państwa Lineczki, jak i do Amigi... Quote
Linka_Marki Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 To my dziekujemy Wam wszystkim a szczegolnie Amidze za Linke Abrakadabra jest swietna dziewczyna i mamy nadzieje, ze czesciej bedzie nas odwiedzac. Dziekujemy za wizyte i za zdjecia. Pozdrawiamy Quote
AMIGA Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Amidze nie ma co szczególnie dziękować, bo to była "robota zbiorowa" :oops:;) Nie można tu zapomnieć że to Wy już przez caly rok pracujecie nad ta kupeczką strachu, którą Wam wepchnęłam do samochodu z "krwawiącym sercem" A tu parę zdjęć jakie dostalam z wczorajszej "rocznicy" (troszkę niektoremusialam porozjaśniać, ale w przeróbce zdjęć nie jestem najlepsza) Wiedzialam, wiedzialam, że mnie ominą jakieś smakowitości Quote
AMIGA Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Nie ma to jak w objęciach Pani Idziemy na spacerek? Szukamy patyczków I co się gapisz? Wśród zieleni (wierzymy na słowo, że tam jest zieleń ;):evil_lol: Quote
AMIGA Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Kto uwierzy, że to Linka? Gdzie są jej ucholce?? Ale nudząąąąą Quote
erka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Są, są ucholce:), cudna Lineczka i szczęśliwa, a to najważniejsze:). Quote
Recommended Posts