divia_gg Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 W nagrode malutka do góry. Uszasty potworek;) Quote
AMIGA Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Aaa no i nie pochwaliłam jeszcze ucholca za wczorajsze zachowanie. Przyszła do nas agamika (którą Linka już uwielbia :loveu:) z Mamą, której Lineczka jeszcze nigdy nie widziała. Ale najpierw z rozpędu i z radości, że widzi agamikę Linka podbiegła się też przywitać z obcą jej Mamą agamiki. Potem, Netoperek jak się spostrzegł że się zapędził, to się trochę wycofał. Ale po jakimś czasie można ją było już głaskać i łaskotać w łapencje. Nie to, żeby wykazywała jakąś euforię w zachowaniu, ale przynajmniej nie uciekała i już tak nie sztywniała przy każdym dotknięciu. Za to dzisiaj rano była tragedia, bo akurat wyszłyśmy na spacer jak się odbywało gremialne skrobanie szyb w samochodach. Linka po prostu odmówiła przejścia koło parkingu. Przywarła do śniegu a koniuszek ogona miała prawie pod pycholem :shake: Quote
weszka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 AMIGA napisał(a): A Lineczka robi poostępy drobnymi kroczkami. Na spacerach niby obcych okrąża, ale jak obcy już przejdzie, to ona truchcikiiem begnie za nim, żeby złapać zapach. Ciekawość zaczyna przewyższać strach :p Dokładnie tak samo robiła Dirki, zresztą nadal tak robi jak ktoś nie wzbudzi od razu jej zaufania na spacerze. Jak jest ciekawość to jest i szansa na postępy! Tak trzymaj Lineczko :) Quote
AMIGA Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 1 telefon i tyle :shake::-(:shake: Nie wiem co to będzie :shake: Ona u mnie na zawsze zostać nie może, choć serce by chciało. :placz: Już Bonuś przyjechał na chwilkę, a został na zawsze. Jest bardzo chorutki i naprawdę nie może żyć wciąż w takim stresie w jakim jest teraz :-( Quote
Rudzia-Bianca Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 AMIGA napisał(a): Za to dzisiaj rano była tragedia, bo akurat wyszłyśmy na spacer jak się odbywało gremialne skrobanie szyb w samochodach. Linka po prostu odmówiła przejścia koło parkingu. Przywarła do śniegu a koniuszek ogona miała prawie pod pycholem :shake: A skąd my to znamy ;):evil_lol: Quote
dziki.nomada Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Dawno nie zaglądałam, bo miałam sporo na głowie... Biedna kochana Lineczka. Jak można jej pomóc? Gdzieś jeszcze nie była ogłaszana? Quote
erka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Na str 50 weszka pisze, gdzie ogłaszała Linkę, jeżeli dziki.nomada mogłabyś ogłosić jeszcze gdzieś, to byłybysmy wdzięczne:). Tak długo już bidulka czeka i nic:( Quote
divia_gg Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Zapraszam na bazarek na kieleckie psiaki. http://www.dogomania.pl/threads/177359-DzieciAE-ce-kobiece-rA-A-noA-ci-na-KIELCE-Bazarek-do-20-01-10?p=13860975#post13860975 Quote
erka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Lineczko pokaż się, może ktos w końcu wypatrzy. Quote
Od-Nowa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 porozsyłałam znów do znajomych :-) szukamy domku najlepszego Quote
erka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Bardzo proszę Od-Nowa, bo Lineczka utknęła u AMIGI i ani rusz. Quote
Od-Nowa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 zrobiłam jej nowe wyróżnione allegro NA KRAKÓW nie mam weny do opisu, jakbyście coś chciały dodać to chętnie tam dopiszę :-) link http://www.allegro.pl/show_item.php?item=884124345 Quote
weszka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Taniu ale ja zrobiłam Lineczce już allegro... no to teraz ma dwa ;) Quote
erka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Od przybytku głowa nie boli:). Dzieki dziewczyny!:) Quote
dziki.nomada Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Porozsyłałam po znajomych z prośbą, by słali dalej. Pozamieszczam też ogłoszenia na jakichś innych ogłoszeniowych portalach. Taka słodzinka musi znaleźć domek! Quote
AMIGA Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Oj dzięki, dzięki. Bo z każdym dniem rozstanie będzie trudniejsze - dla obu stron pewnie :-( Quote
erka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Dzięki, dziki.nomada:) Bo Lineczka tkwi, jak zaczarowana. Quote
erka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 AMIGA, do Ciebie tez nikt nie dzwoni o Lineczkę? Quote
Od-Nowa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 nie wierzę po prostu... taka słodka sucz i cisza zapadła Quote
AMIGA Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ma obietnicę, że Linka będzie w Dzienniku Polskim. Tylko nie wiem dokładnie kiedy Quote
ewelinka_m Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 zaczęłam ogłaszać dziś Linkę... jutro wrzucę linki jak skończę ;) Weszko uprowadziłam sobie Twój tekst z allegro do ogłoszeń :) http://www.swistak.pl/a6136710,Linka-4-miesieczne-cudo-Urocza-delikatna-sunia-.html Quote
AMIGA Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Od-Nowa napisał(a):nie wierzę po prostu... taka słodka sucz i cisza zapadła Słoooodka!!! Wczoraj miałam kolędę. I nie zebrałam "sprzętów" ze stólu a usiałm lecieć na chwilkę z Bonusiem na siusianko. No i.......mam tylko pół kropidła :mad::mad: Quote
erka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 AMIGA napisał(a):Ma obietnicę, że Linka będzie w Dzienniku Polskim. Tylko nie wiem dokładnie kiedy To dobrze:), stamtąd w końcu powinien byc odzew. Quote
Recommended Posts