Jump to content
Dogomania

Akcja Tumlin - zakończona!!! Wszystkie psiaki w nowych domach!:)

Recommended Posts

• Replies 755
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie zżarla kompa, nie zżarla, bo na moją nieobecność mala (hmmmmmmmmm - to określenie nie jest już kompletnie adekwatne do rzeczywistości) wędruje do klateczki. Niby jest to już dla niej norma,ale wczoraj np sąsiadka mnie poinformowała, że mała płakała jak mnie nie było w domu.

Abrakadabra chyba nam chciała powiedzieć, że już się nie może doczekać jak mala przybędzie w jej strony :evil_lol:

Posted

Potffforek został już wyeksmitowany przez Amigę z potforkowego legowiska

I tak słucha, jak mu opowiadam o nowym domku, żema być grzeczna i sięnie bać i że ma nie skakać po półkach i biurkach

Posted

Państwo jadąc do Poronina zadzwonili do mnie. Przejeżdżali akurat przez Kraków.
Dzieci miały straszną ochotę wpaść żeby poznać Lineczkę. Ale ponieważ było dośc późno, a oni mieli jeszcze kawałek drogi do Poronina, więc udało się Panu jakos dzieciom wytlumaczyć, że to będzie niepotrzebny stres dla Lineczki. Bo wparują 4 osoby do mieszkania i za chwilę wyparują.
Ale Pan już mówi o dziewczynce "nasza Linka" :-)

Posted

[quote name='AMIGA']Litości Rudzia-Bianca chcesz, żeby mnie rodzina i sąsiedzi wyeksmitowali na ten mróz?[/QUOTE]

Uff nie ma takiej potrzeby, mały może szukać domku siedząc u mnie ;) to chyba jakiś cud że mały tak zauroczył tatę ;)

Posted

to cudownie, że mała już w nowym domeczku! trzymam baaardzo mocno kciuki

swoja drogą w ostatnim czasie dostałam o Lineczkę,ze 3 meile..ale niestety jak proponuje inne psiaki cisza:(

Amigo dziękujemy

Posted

Ufffffffffffffffffff udało się, To klawiatura mi wysiadła. Ale już jest ok dzięki agamice

Miałam już kilka sms-ów z trasy. Linusia grzeczna, najpierw siedziała na podłodze, ale grzecznie dawala się głaskać, Potem wręcz dała się wziac na kolana. Mają po drodze mały postój w Kielcach.

Posted

AMIGA, bardzo serdecznie dziękujemy za to ,że tak długo wytrzymałaś z naszym "potforkiem" i za wspaniałą opiekę.:modla::modla::Rose:
A Lineczce życzę powodzenia w nowym domku.:loveu: