Abrakadabra Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 ....................................................... Quote
AMIGA Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Nie zżarla kompa, nie zżarla, bo na moją nieobecność mala (hmmmmmmmmm - to określenie nie jest już kompletnie adekwatne do rzeczywistości) wędruje do klateczki. Niby jest to już dla niej norma,ale wczoraj np sąsiadka mnie poinformowała, że mała płakała jak mnie nie było w domu. Abrakadabra chyba nam chciała powiedzieć, że już się nie może doczekać jak mala przybędzie w jej strony :evil_lol: Quote
Abrakadabra Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Amiga, pewnie, że nie mogę! Muszę zobaczyć tego cudaczka na własne oczy :) Oczywiście już na wizycie przed-adopcyjnej wprosiłam się na po-adopcujną. Quote
AMIGA Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Potffforek został już wyeksmitowany przez Amigę z potforkowego legowiska I tak słucha, jak mu opowiadam o nowym domku, żema być grzeczna i sięnie bać i że ma nie skakać po półkach i biurkach Quote
Rudzia-Bianca Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Wygląda że rozumie co do niej mówisz, ale co z tą wiedzą zrobi:evil_lol: Quote
weszka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Ostatnie dni potfforka ;) Słodkie robi minki :) Quote
AMIGA Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Państwo jadąc do Poronina zadzwonili do mnie. Przejeżdżali akurat przez Kraków. Dzieci miały straszną ochotę wpaść żeby poznać Lineczkę. Ale ponieważ było dośc późno, a oni mieli jeszcze kawałek drogi do Poronina, więc udało się Panu jakos dzieciom wytlumaczyć, że to będzie niepotrzebny stres dla Lineczki. Bo wparują 4 osoby do mieszkania i za chwilę wyparują. Ale Pan już mówi o dziewczynce "nasza Linka" :-) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Kiedy Linka jedzie do domku - w czwartek ? czy coś pomyliłam ? Quote
Od-Nowa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 nie bucz. przypomnij sobie choinkę. nie bucz Amiguś :-) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Amiga na otarcie łez nie am co zrobić z tym szczylem przez płot latającym więc może .... http://www.dogomania.pl/threads/179253-Chcieli-A-ebym-zamarzA-mam-2-mieA-na-imiAE-Leny-i-nie-mam-domu-pomA-A?p=14031905#post14031905 Quote
AMIGA Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Litości Rudzia-Bianca chcesz, żeby mnie rodzina i sąsiedzi wyeksmitowali na ten mróz? Quote
divia_gg Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Zapraszam na bazarki na kieleckie psotworki. http://www.dogomania.pl/threads/179200-Psowe-rzeczy-na-kieleckie-psiaki-Do-22-02-2010-Zapraszam-OTWARTE http://www.dogomania.pl/threads/179198-PiAE-kne-RA-A-NOA-CI-na-kielecki*****-Do-22-02-2010-ZAPRASZAM-OTWARTE Quote
Rudzia-Bianca Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='AMIGA']Litości Rudzia-Bianca chcesz, żeby mnie rodzina i sąsiedzi wyeksmitowali na ten mróz?[/QUOTE] Uff nie ma takiej potrzeby, mały może szukać domku siedząc u mnie ;) to chyba jakiś cud że mały tak zauroczył tatę ;) Quote
andzia69 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 to juz jutro kielczanko-krakowianka zostanie warszawianką:):) Amiga - nie płakaj - weź sobie na otarcie łez Cudną:) Quote
Od-Nowa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 kciuki zaciskam jak się da najmocniej!! dopiero późno wieczorem dowiem się jak Wam poszło... ale zaglądnę na pewno. oby małej się udało :-) Quote
malawaszka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 AMIGA ma problem z dogo, ale dzwoniła do mnie pociągając nosem, Lineczka pojechała do domku - niuni zyczę szczęścia!!!! a AMIDZE szybkiego uspokojenia emocji :calus: Quote
ewelinka_m Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 to cudownie, że mała już w nowym domeczku! trzymam baaardzo mocno kciuki swoja drogą w ostatnim czasie dostałam o Lineczkę,ze 3 meile..ale niestety jak proponuje inne psiaki cisza:( Amigo dziękujemy Quote
andzia69 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 no to szczęśliwej drogi Lineczko!!!:):):) Quote
AMIGA Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ufffffffffffffffffff udało się, To klawiatura mi wysiadła. Ale już jest ok dzięki agamice Miałam już kilka sms-ów z trasy. Linusia grzeczna, najpierw siedziała na podłodze, ale grzecznie dawala się głaskać, Potem wręcz dała się wziac na kolana. Mają po drodze mały postój w Kielcach. Quote
Abrakadabra Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 No to ja już zacieram ręce:laugh2_2::laugh2_2: na samą myśl o wizycie poadopcyjnej ... Quote
AMIGA Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 A mowili Pantwo, ze oczekuja Twojej wizyty :-) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Lineczko bądź szczęśliwa :) Amigo Leny jest u mnie 2 dni a już nie wyobrażam sobie jak go kiedyś oddam . Trzymaj się ... Quote
erka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 AMIGA, bardzo serdecznie dziękujemy za to ,że tak długo wytrzymałaś z naszym "potforkiem" i za wspaniałą opiekę.:modla::modla::Rose: A Lineczce życzę powodzenia w nowym domku.:loveu: Quote
Recommended Posts