Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

...

Z Panią - Franek.

I z dwoma moimi mordeczkami. :diabloti:

Koniec. Miłego oglądania! :razz:

Lucky, chodzimy do parku Kasprowicza zazwyczaj, a Ty? Te zdjęcia są z ogrodu przy naszym domu w Nowogardzie. ;)

Mam problem! Ten z płaską twarzą jest agresywny do innych psów. Jak tylko jakiegoś widzi, od razu się jeży i leci, nie ważne czy duży/mały. Od razu z zębami. Nika się go boi, nawet na zdjęciach widać jak mały się czai - cały czas za nią biegał. Eris ma anielską cierpliwość, poza tym nauczył już małego że jego się nie zaczepia - Pepper wystarczy że raz warknął i jest święty. Tylko co jak nie daj Boże trafimy na jakiegoś który tak jak i on będzie chciał dominować? No i z takim małego nastawieniem nie wiem jak będzie na wystawach jak szybko tego nie wyperswaduję z tej jego okrągłej główki.
Nie mam pomysłu, co mogę zrobić. Staram się wprowadzać co chwila nowe psy w towarzystwo, ale jednak to nic nie daje. Może jakieś psie przedszkole? :shake:

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
...

Może jakieś psie przedszkole? :shake:

[FONT=Comic Sans MS]Z własnego doświadczenia, psie przedszkole jak najbardziej tak, tylko w jakiejś porządnej szkółce.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Pod okiem szkoleniowca zawsze łatwiej i szybciej opanować pewne zachowania, a i będzie kontakt z wieloma różnymi psami.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Mały wygląda na aniołka :lol: Śliczny jest :loveu:[/FONT]

Posted

Też zazwyczaj do parku Kasprowicza, ew. Żeromskiego, albo lasek arkoński :)
ja też mam problem z agresją, ale u Megi, ale myślę, że psie przedszkole byłoby najlepszym rozwiązaniem.
A co Ty na spacerek kiedyś ?