Kasi i Lena Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Bardzo mi przykro:( Szkoda że mała nie trafiła do Ciebie. Quote
andromeda Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Przykra sprawa. Ale jak mawia moja siostra - Być może tak miało być... Ja też muszę przełożyć plany na inny termin bo się pokomplikowało :( Quote
FredziaFredzia Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 andromeda - a jakie miałaś plany? No trudno, ale tak jak mówicie - widocznie tak miało być. Z całego serca trzymam kciuki żeby miała dobry dom. :) Quote
andromeda Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 FredziaFredzia napisał(a):andromeda - a jakie miałaś plany? No trudno, ale tak jak mówicie - widocznie tak miało być. Z całego serca trzymam kciuki żeby miała dobry dom. :) Chciałam pieska ale prace diabli wzieli i muszę się wstrzymać. Trza ostro szukać następnej :( Pomijając smutaśne tematy- Fredzia będziemy miały okazje się poznać. I to już całkiem niedługo :) Quote
jonQuilla Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [FONT=Georgia]Szkoda ale jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze ;)[/FONT] Quote
FredziaFredzia Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 andromeda Widzisz, widocznie i u Ciebie tak miało być. Kiedy? Będziesz na wystawie w Poznaniu 23? :) jonQuilla Dokładnie. :) Quote
Asiaczek Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Mam pytanie do właścicieli dwóch psów! Czy jest problem na spacerze z dwoma, tj. jak je wyprowadzać razem? monia&nero napisał(a):Ja też chętnie podłączam się do tego pytania bo też myślę o drugim :) Mimo, że temat juz niekatualny, to ja wychodze z 2 psami na flexi i jest OK. U mnie dwójnik się nie sprawdził i obecnie słuzy do ciągnięcia klatek z psami, hahaha... pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Zawsze jakiś sposób na wykorzystanie go, a nie żeby leżał w szafce! ;) A temat jak najbardziej aktualny, dalej szukam. Quote
andromeda Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='FredziaFredzia']andromeda Widzisz, widocznie i u Ciebie tak miało być. Kiedy? Będziesz na wystawie w Poznaniu 23? :) Tak, 23 :) Liczę na ładna pogode :) Quote
FredziaFredzia Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Będzie pewnie jak zwykle na halach więc deszcz nam nie straszny - czy może przenieśli w tym roku? Chętnie Cię poznam! :) Quote
andromeda Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Będzie pewnie jak zwykle na halach więc deszcz nam nie straszny - czy może przenieśli w tym roku? Chętnie Cię poznam! :) W hali jak co roku. Ale dobrze jak pogoda ładna bo psiak i tak musi wyjść. Quote
FredziaFredzia Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Masz racje, też trzeba jakoś przejść z samochodu do tych hal... A po deszczu z samoyedem = czarny spód. Też mam nadzieję że będzie ładnie. Mogę się pochwalić, że planowo 12 października będzie już ze mną psie dziecko! Ale jaki, to jeszcze nie zdradzę. Powiem tylko, że psi facet. ;) Quote
taxelina Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Gratulacje!! :loveu::loveu: dobrze ze 12 juz zaraz bo taka tajemnice robisz :mad: Quote
omry Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 O, Szczecin widzę :) Piękny pies, samojedy mają taką.. moc :) Quote
Tekla64 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 ej jednak cos bedzie w domu nowego no t fjowo poczekamy az nam powiesz!!!! ciesze sie ino bardzo prosze rob zdjecia bo maluchy tak szybko rosna Quote
monia&nero Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='FredziaFredzia']Masz racje, też trzeba jakoś przejść z samochodu do tych hal... A po deszczu z samoyedem = czarny spód. Też mam nadzieję że będzie ładnie. Mogę się pochwalić, że planowo 12 października będzie już ze mną psie dziecko! Ale jaki, to jeszcze nie zdradzę. Powiem tylko, że psi facet. ;)[/QUOTE] och to już nie możemy się doczekać:) Quote
AjdaTola Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Fredzia a może uchylisz rąbka tajemnicy - będzie to boston, czy jednak inna rasa :-)? Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Asiaczek']Mimo, że temat juz niekatualny, to ja wychodze z 2 psami na flexi i jest OK. U mnie dwójnik się nie sprawdził i obecnie słuzy do ciągnięcia klatek z psami, hahaha... pzdr.[/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]U mnie jedna smycz, a na niej dwa psy :evil_lol: Dobrze, że kiedyś ktoś wpadł na pomysł, że karabinek może być po obu stronach ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Psy obok siebie, przy mojej nodze. Jak nie można puścić to z flexi też korzystamy. [/FONT] [quote name='FredziaFredzia'] Mogę się pochwalić, że planowo 12 października będzie już ze mną psie dziecko! Ale jaki, to jeszcze nie zdradzę. Powiem tylko, że psi facet. ;)[/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]Gratulacje i czekam z niecierpliwością na pierwsze fotki :multi:[/FONT] Quote
monia&nero Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='AjdaTola']Fredzia a może uchylisz rąbka tajemnicy - będzie to boston, czy jednak inna rasa :-)?[/QUOTE] a może buldożek???? Quote
Tekla64 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 poczekamy juz nie dlugo ! hihihi ale moglabys w zamian jakies zdjecia bialego ksiecia wrzucic!!!! coby nam oslodzic czekanie Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='monia&nero']a może buldożek????[/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]Buldożki są urocze :loveu:[/FONT] Quote
A&L Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 SORRY ZA OFFA, ALE SYTUACJA JEST PODBRAMKOWA. PROSZĘ, ZAJRZYJCIE: http://www.dogomania.pl/threads/215637-Skazana-na-powoln%C4%85-%C5%9Bmier%C4%87-%C5%82ysa-udr%C4%99czona-suczka-potrzebna-pomoc!?p=17755305#post17755305 Quote
FredziaFredzia Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='deer_1987']Gratulacje!! :loveu::loveu: dobrze ze 12 juz zaraz bo taka tajemnice robisz :mad:[/QUOTE] Ja już się nie mogę doczekać tego 12. :roll: [quote name='omry']O, Szczecin widzę :) Piękny pies, samojedy mają taką.. moc :)[/QUOTE] Dziękujemy! :loveu: [quote name='Tekla64']ej jednak cos bedzie w domu nowego no t fjowo poczekamy az nam powiesz!!!! ciesze sie ino bardzo prosze rob zdjecia bo maluchy tak szybko rosna[/QUOTE] Będę robić, będę. :) [quote name='AjdaTola']Fredzia a może uchylisz rąbka tajemnicy - będzie to boston, czy jednak inna rasa :-)?[/QUOTE] Nie, jednak nie bostonek. [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]U mnie jedna smycz, a na niej dwa psy Dobrze, że kiedyś ktoś wpadł na pomysł, że karabinek może być po obu stronach ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Psy obok siebie, przy mojej nodze. Jak nie można puścić to z flexi też korzystamy. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Gratulacje i czekam z niecierpliwością na pierwsze fotki :multi:[/FONT][/QUOTE] No już mniej więcej wiem jak to wygląda, jak widzę osobę z dwoma psami to zawsze lukam jak sobie radzi. [FONT=Comic Sans MS]:lol:[/FONT] [quote name='monia&nero']a może buldożek????[/QUOTE] Może... :razz: [quote name='Tekla64']poczekamy juz nie dlugo ! hihihi ale moglabys w zamian jakies zdjecia bialego ksiecia wrzucic!!!! coby nam oslodzic czekanie[/QUOTE] Będą zdjęcia jak w końcu Netia nam zainstaluje internet, bo teraz jestem już w Szczecinie i - do dwóch tygodni powinniśmy go mieć. Teraz tak dorywczo teraz się u znajomych dorwałam do lapka. Uchylam rąbka tajemnicy - maluch też jest ... BIAŁY. :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 ooo znaczy nie bedzie kontrastu barwnego hihihi to moze wzrostowy????? Quote
Recommended Posts