monia&nero Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 tak czułam, że to będzie buldożek!!!! Jest śliczny, cudny, piękny !!!! Zazdraszczam!!!! Ja tez jako drugiego chciałabym biało czarnego. Bulwy to cudna rasa zapatrzona w człowieka. A uszykuj sobie miejsce w łóżku bo to ich ulubione miejsce do spania (najlepiej wtulony-wciśnięty w Pańcie). Gratuluję i życzę mnóstwo miłości zdrowia i zabawy! P.s. Eris i Franio pasują do siebie idealnie :) Quote
monia&nero Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 no i oczywiście prosimy mnóstwo informacji i fotek białasków :) Quote
Vectra Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 No genialny jest , gratuluje i czekam na opisy z życia z BF - bo ja jestem pod wrażeniem bulgotów co do spania w łóżku , to nie wiem czy wtula się , Boguś wymyślił , że moja twarz jest najwygodniejsza i tym plaskatym ryjem śpi mi na twarzy , reszta ciała leży na mojej klatce piersiowej ... imię pierwsza klasa , pamietaj że imię dodaje urokowi charakteru ... mój Franek , to korba , ze śmigłem w zadzie :diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [FONT=Georgia]:multi: gratulację nowego domownika jaki on przy Erisie maciupki :loveu: jest niesamowity swoją drogą - przestańcie sie buldożerować wszyscy bo też zaczynam chcieć taką płaskotwarz :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Hahaha, cudniasty bulgotek:) http://img200.imageshack.us/img200/6940/zmniejszonem.jpg Pzdr. Quote
mychaaaaa Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Gratuluję nowego domownika! śliczności! :loveu: Quote
Maalwi Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 jakie fajne połączenie bulwa + samek, która rasa lepsza? :) Quote
WeronikaM Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 http://img13.imageshack.us/img13/6015/zmniejszone2.jpg jejju jaki on malutki ;) gratuluję :kiss_2: Quote
FredziaFredzia Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Dziękuję wszystkim za gratulacje! Faktycznie, mały płaskotwarzowy jest prześmieszny - najbardziej cieszy go wkurzanie Erisa, który już go chyba akceptuje jako kumpla "na stałe". Dzisiaj Franio wymyślił, że BEZ ERISA NIGDZIE NIE IDZIE i spacer skończył się przed domem na chodniku (był to pierwszy jego bez futrzastego). :diabloti: Ale później już poszliśmy razem z Michałem i Erisem - wtedy to bardzo chętnie, duży to guru i za nim się idzie, a może coś dobrego wywącha i się podzieli? Coś jeszcze z dzisiaj - sukces, bo Francisław obudził się dopiero po 8, jak wstawałam, a nie jak zwykle o 6:38. Chyba działa powiedzenie, że "z kim przystajesz takim się stajesz" - a u nas wszyscy łącznie z Erisem to śpiochy i moglibyśmy wstawać po 10 najchętniej. :lol: A jak rano z nim wychodzę i wracam do łóżka, to mały też zasypia (z nami, bo dopóki go do siebie nie weźmiemy to stoi oparty przednimi łapkami o łózko - wymuszacz ;). A jak śpi... Najchętniej z głową na czyjejś części ciała, ręce, nodze itp. ). Mały jak złapie piłkę ze sznurkiem to już nie puści - nie ma takiej opcji! Rośnie mi super obronny pies bojowy. :cool3: Eris jak Eris, w głowie mały rozumek i jedna myśl - ŻARCIE! W piątek lub sobotę będzie kąpiel, bo wystawa w Poznaniu w niedzielę. Nie wiem jeszcze czy wziąć małego, nie wysyłałam zgłoszenia, a nie wiem czy mnie wpuszczą bez. Narazie nie mogę powiedzieć która rasa lepsza, obie są zupełnie odmienne nie tylko z wyglądu - Eris oaza spokoju, mały wulkan energii. Eris "gada" i sapie, Franek chrumka i chrapie. Dalej nie mam na stałe internetu, obiecali że 26 już będzie... Mam taką nadzieję. Jak już będzie będzie masa fotek, obydwa mają dużo porobionych. :) PS. jonQuilla - mogę polecić bulgota! ;) Quote
Asiaczek Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Ależ się uśmiałam czytając tę charakterystykę Frania:) Wierze, że na pewno będzie wesoło w domku:) pzdr. Quote
Tekla64 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 jak masz fajnie , jak macie fajnie ze tyle dziwnych obserwacji ze tyle sie dowiesz o wlasnych psach ino robcie zdjecia !!!!! i mam nadzieje ze od 26 juz regularnie edziemy czytac i ogladac biale piesy cieszcie sie ze macie teraz co obserwowac a maly bedzie sie szybciej wsiego uczyl od Erisa Quote
omry Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Ale fajnie się czyta takie relacje. Niech Wam pięknie i zdrowo chłopak rośnie :) Quote
jonQuilla Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [FONT=Georgia]aaa to chrapanie i chrumkanie buldożków uwielbiam .... nie wiem czy uwielbiałabym jakbym musiała tego wysłuchiwać co noc ale póki co uważam że to jest mega urocze:loveu:[/FONT] Quote
psyja Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 jestem tu z wątku szczeniaczkowego :loveu: ciekawość mnie zjadała cóż za nowość się szykuje ogromne gratki maluch cudny!!!!! :) no i brawo dla starszego braciszka - Erisa - że zaakceptował maluszka Quote
Buszki Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Śliczny maluch,uwielbiam takie maluchy :loveu:.A jaką ma fajna,puchatą zabawkę :evil_lol: http://img13.imageshack.us/img13/6015/zmniejszone2.jpg Quote
monia&nero Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Dziękuję wszystkim za gratulacje! Faktycznie, mały płaskotwarzowy jest prześmieszny - najbardziej cieszy go wkurzanie Erisa, który już go chyba akceptuje jako kumpla "na stałe". Dzisiaj Franio wymyślił, że BEZ ERISA NIGDZIE NIE IDZIE i spacer skończył się przed domem na chodniku (był to pierwszy jego bez futrzastego). :diabloti: Ale później już poszliśmy razem z Michałem i Erisem - wtedy to bardzo chętnie, duży to guru i za nim się idzie, a może coś dobrego wywącha i się podzieli? Coś jeszcze z dzisiaj - sukces, bo Francisław obudził się dopiero po 8, jak wstawałam, a nie jak zwykle o 6:38. Chyba działa powiedzenie, że "z kim przystajesz takim się stajesz" - a u nas wszyscy łącznie z Erisem to śpiochy i moglibyśmy wstawać po 10 najchętniej. :lol: A jak rano z nim wychodzę i wracam do łóżka, to mały też zasypia (z nami, bo dopóki go do siebie nie weźmiemy to stoi oparty przednimi łapkami o łózko - wymuszacz ;). A jak śpi... Najchętniej z głową na czyjejś części ciała, ręce, nodze itp. ). Mały jak złapie piłkę ze sznurkiem to już nie puści - nie ma takiej opcji! Rośnie mi super obronny pies bojowy. :cool3: Eris jak Eris, w głowie mały rozumek i jedna myśl - ŻARCIE! W piątek lub sobotę będzie kąpiel, bo wystawa w Poznaniu w niedzielę. Nie wiem jeszcze czy wziąć małego, nie wysyłałam zgłoszenia, a nie wiem czy mnie wpuszczą bez. Narazie nie mogę powiedzieć która rasa lepsza, obie są zupełnie odmienne nie tylko z wyglądu - Eris oaza spokoju, mały wulkan energii. Eris "gada" i sapie, Franek chrumka i chrapie. Dalej nie mam na stałe internetu, obiecali że 26 już będzie... Mam taką nadzieję. Jak już będzie będzie masa fotek, obydwa mają dużo porobionych. :) PS. jonQuilla - mogę polecić bulgota! ;) Super relacja! o tak bulgotki lubią spać z właścicilem (czytaj na właścicielu) w łóżku :) to naprawdę cudowna rasa o czym będziesz się przekonywać każdego dnia :) Quote
Vectra Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 FredziaFredzia napisał(a): Narazie nie mogę powiedzieć która rasa lepsza, obie są zupełnie odmienne nie tylko z wyglądu - Eris oaza spokoju, mały wulkan energii. Eris "gada" i sapie, Franek chrumka i chrapie. to są psy spokojniejsze od bulgota ? :mdleje: pożyczę ci chyba staffika :evil_lol: tak na 20 minut Quote
jonQuilla Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='Vectra']to są psy spokojniejsze od bulgota ? :mdleje: pożyczę ci chyba staffika :evil_lol: tak na 20 minut [FONT=Georgia] :evil_lol::evil_lol: czytając tą wypowiedź Erisowej od razu pomyślałam o Tobie i o tym co Ty piszesz na temat swojego francuza w porównaniu ze stafikami [/FONT] Quote
mychaaaaa Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Vectra napisał(a):to są psy spokojniejsze od bulgota ? :mdleje: pożyczę ci chyba staffika :evil_lol: tak na 20 minut mój Hanuś jest chyba jeszcze spokojniejszy od Erisa, który jest spokojniejszy od bulgota :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 a ja myślałam , że tylko już żółw jest spokojniejszy od bulgota :evil_lol: moja Lalka jest żywsza niż Boguś :hmmmm: a ona leniwa jak leniwiec jest ... znaczy bulgot jest wesoły , dokazuje , biega - tylko to tak przy staffikach , jak w bardzo zwolnionym tempie jest Quote
Recommended Posts