darii_iia Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Aa, słodkości. :) A ja widziałam Eriska na żywo - piękny pies. :loveu: Niestety, nawet się nie przywitałam, śpieszyłam się - rodzice. :( Wymiziałam samoyedy, które nie były w klatkach i poszłam. Może widziałaś dziewczynę z rudym grzywkiem, w skórzanej kurtce, która maltretowała samoyedy i wszystkie inne puszyste psy po swojej drodze. ? :D Quote
andromeda Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Hejka :) Miło było poznać :) :) Liczę na kolejne spotkanie na kolejnej wystawie :) Fakt sędzia surowo oceniał. Nie było łatwo! Quote
FredziaFredzia Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Lucky. napisał(a):byłaś może dzisiaj z Erisem jakoś po 19 koło kościoła dominikanów ? :> bo ślicznego białaska widziałam. Byłam, mieszkam naprzeciwko tego kościoła! ;) darii_iia napisał(a):Aa, słodkości. :) A ja widziałam Eriska na żywo - piękny pies. :loveu: Niestety, nawet się nie przywitałam, śpieszyłam się - rodzice. :( Wymiziałam samoyedy, które nie były w kkach i poszłam. Może widziałaś dziewczynę z rudym grzywkiem, w skórzanej kurtce, która maltretowała samoyedy i wszystkie inne puszyste psy po swojej drodze. ? :D Chyba kojarzę, brązowe średniej długości włosy? ;) andromeda napisał(a):Hejka :) Miło było poznać :) :) Liczę na kolejne spotkanie na kolejnej wystawie :) Fakt sędzia surowo oceniał. Nie było łatwo! No ja też liczę bardzo na kolejne spotkanie! ;) Quote
monia&nero Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Wystawa średnio, dostaliśmy bdb. Ale sędzia nie rzucał doskonałymi, opis mamy ładny ale powiedział że woli inny wyraz pyska. Następnym razem będzie lepiej. ;) Sędzia kalosz :) nie zna się! Eris to najpiękniejszy samoyed! Quote
Tekla64 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 kurcze to znaczy Eris byl zamyslony, zly,rozmarzony czy co a moze pwoiedzial jaki wyraz pyska woli???? hihihi coraz ciekawsze sa te sady hihihi mimo wszytsko fajnie chyba bylo troche twarzysko sie rozerwaliscie??? a Franio musi robic furore nie tylko po rodzinie hihihi Quote
jonQuilla Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [FONT=Georgia]co przeskrobał Eris że go tak zakratowaliście? :evil_lol:[/FONT] Quote
darii_iia Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 FredziaFredzia napisał(a): Chyba kojarzę, brązowe średniej długości włosy? ;) Dokładnie. ;) Kolejna wystawa od nowego roku, czy macie coś jeszcze zaplanowane ? :) Quote
Lucky. Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 ooo, to mieszkamy bardzo blisko siebie :) Quote
Tekla64 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 to kiedy w koncu maja wam zrobic tego neta ???? bo ja jednak chcialabym se moc ogladac pare bialasow Quote
FredziaFredzia Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 [quote name='monia&nero']Sędzia kalosz :) nie zna się! Eris to najpiękniejszy samoyed! Haha, dziękuje! :lol: [quote name='Tekla64']kurcze to znaczy Eris byl zamyslony, zly,rozmarzony czy co a moze pwoiedzial jaki wyraz pyska woli???? hihihi coraz ciekawsze sa te sady hihihi mimo wszytsko fajnie chyba bylo troche twarzysko sie rozerwaliscie??? a Franio musi robic furore nie tylko po rodzinie hihihi Mimo wyników, wystawa mi się podobała - oprócz zimna w halach, ale to jak co roku. Nie powiedział, a też jestem ciekawa. :cool3: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]co przeskrobał Eris że go tak zakratowaliście? :evil_lol:[/FONT] Nową klatkę mamy! :lol: [quote name='darii_iia']Dokładnie. ;) Kolejna wystawa od nowego roku, czy macie coś jeszcze zaplanowane ? :) Od nowego roku niestety i Kielce, Legionowo i Świebodzice sa na drugim końcu Polski...:shake: Dlatego pewnie mały już w klasie baby nie wystartuje. [quote name='Lucky.']ooo, to mieszkamy bardzo blisko siebie :) A Ty gdzie? [quote name='Tekla64']to kiedy w koncu maja wam zrobic tego neta ???? bo ja jednak chcialabym se moc ogladac pare bialasow Już mamy! Powinnam dzisiaj/jutro wstawić, fot mam masę. :lol: Quote
Tekla64 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 noooo! a nie mozesz dzis choc troche tej masy wstawic? Quote
Lucky. Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 to czekamy na zdjęcia ! w zielonym wieżowcu :P Quote
Asiaczek Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Hahaha, to czekamy na tę "masę":) pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Obiecane zdjęcia - wybaczcie za jakość w niektórych, ale robione wieczorem więc i światło takie sobie. Widzicie szaleństwo w tych buldozich oczach? :lol: Eris tu jeszcze nie kąpany - porównanie wielkości. ... Quote
FredziaFredzia Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Cd. Moje ulubione. :loveu: ... Quote
kalyna Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 https://lh3.googleusercontent.com/-2HMtJr6gWXc/Tqmnt452cmI/AAAAAAAABI0/6VgKZWOvBac/s640/DSCF4877%252520%252528Kopiowanie%252529.JPG higiena jest najważniejsza :) i u mnie Ciap też łapki sobie myje jak mu się pobrudzą :D ale widać, że dobrze się psiaki dogadują :) Quote
Kasi i Lena Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Jakie białasy urocze, piękni są obydwaj:loveu: Quote
FredziaFredzia Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Cd. Franek pomaga w składaniu fotela! Kiero. :cool3: Moje mordy. :) Wybaczcie, nieobrobione zdjęcia ale nie jestem na swoim lapku - czekam aż mi przyjdzie kupiona ładowarka - wtedy pozmieniam. Quote
taxelina Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/-bQn4SYDaoQo/TqmnlEWb-SI/AAAAAAAABGQ/6XKDhv22ikI/s640/DSCF4743%252520%252528Kopiowanie%252529.JPG Roznica wielkosci niezla :loveu: Quote
Tekla64 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 no zdjec sporo ale jak dla mnie nie masa hihihi za to usatysfakcjonowana jestem bardzo , maly sie super czuje z wielkim bratem i bardzo szybko sie wsiego nauczy piekne sa i jeden i drugi i widac ze Eris duzo cierpliwosci ma do szczylka Quote
Recommended Posts