Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Masz racje, też trzeba jakoś przejść z samochodu do tych hal... A po deszczu z samoyedem = czarny spód. Też mam nadzieję że będzie ładnie.
Mogę się pochwalić, że planowo 12 października będzie już ze mną psie dziecko! Ale jaki, to jeszcze nie zdradzę. Powiem tylko, że psi facet. ;)[/QUOTE]
Psi facet i na dodatek biały...
Alaskan, samoyed...?

Pzdr.

Posted

Hej !
Przyszłam pooglądać Eriska :loveu:
Piękny z niego pies. Jak one są duże ? Bo na zdjęciach nie bardzo widzę.
I gratuluję nowego domownika, jeszcze 3 dni :)

Posted

[quote name='deer_1987']Asiaczku nie czytalas posta nad Twoim? :diabloti:[/QUOTE]
Czytałam, ale tutaj to nic nie napisała, że nie samek. I nawet nie wiemy, z jakiej grupy FCI. Bo w naszej V to białe moga byc i samki i alaskany.....

A 12 to juz niedługo:), czyli.... jutro:)

Hej, napisz, z jakiej grupy FCI...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Psi facet i na dodatek biały...
Alaskan, samoyed...?
Pzdr.[/QUOTE]

Łeee czemu nie samoyed?! Mogłaś wziąć półbraciszka Hanusia z ostatniego miotu :eviltong:

Posted

Tak, juz jutro! A nie mam aktualnie stalego dostepu do internetu, dlatego tak rzadko zagladam. Czekam na Pana z internetu ktory ma niedlugo do nas przyjechac i zalozyc (juz mieszkam w Szczecinie znow - rok akademicki sie zaczal ;) )
Wstawie zdjecie jak juz maluch bedzie u mnie jak juz zaloza net, mam nadzieje ze juz niedlugo.

Nie, nie jest to samoyed (ale kiedys na pewno bedzie drugi, tego jestem pewna, bo w tej rasie siedze po uszy...), ale mam nastepna podpowiedz - ma czarny kawalek, dokladniej - ucho, do tego stojace! ;)

Posted

no to teraz ja juz tez niecierpliwa jestem i bardzo bardzo prosze rob zdjecia zwlaszcza z pierwszych kontaktow Erisa z nowym domownikiem a pozniej malenstwu bo bedzie szybko sie zmieniac!!!!

i z caloscia psia mieszkacie w Szczecinie??? to jak sie okazuje wcale nie daleko mnie hihi

Posted

[quote name='FredziaFredzia']
Nie, nie jest to samoyed (ale kiedys na pewno bedzie drugi, tego jestem pewna, bo w tej rasie siedze po uszy...), ale mam nastepna podpowiedz - ma czarny kawalek, dokladniej - ucho, do tego stojace! ;)[/QUOTE]
Jakis Jack Russel...? Buldożek...?

Pzdr.

Posted

no w zasadzie to juz powinna sie zagadka rozwiazac a tu ndal cisza !!!! ja sie ta nie bawie a gdzie reguly ? gdzie zasady?
liczylam na zdjecia liczylam na relacje a tu kicha!!!!!

Posted

[quote name='Tekla64']no w zasadzie to juz powinna sie zagadka rozwiazac a tu ndal cisza !!!! ja sie ta nie bawie a gdzie reguly ? gdzie zasady?
liczylam na zdjecia liczylam na relacje a tu kicha!!!!![/QUOTE]
Zgadza się. Juz powinno byc wsio jasne.

Pzdr.

Posted

Nie mam internetu dalej i jak tylko się dosiądę do jakiegoś komputera z netem od razu piszę! ;)

No to tak... Mały jest już z nami od środy wieczorem. Rodowodowo nazywa się Valentino de Ficca, po domowemu po prostu Franek/Franio. Tak, to buldożek!
Ma 3 miesiące, mały terror zaczepia Erisa który go toleruje i nawet czasem sam zaczepia do zabawy! Jak przyjechał, mały się Erisa bał i na niego szczekał, ale teraz już targa go za włosy. Nie musimy włączać TV, to jak się bawią wystarczy za dobrą komedię. :lol:
Staramy się nie faworyzować malucha, psy dostają taką samą dawkę czułości. Tak mieszkamy już w Szczecinie, czasem tak jak zwykle będziemy jeździć do Nowogardu.

Taki byłem:

Taki jestem już w nowym domu:

Z nowym kumplem - porównanie wielkości.