Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Przedyskutuj z innym wetem , leczenie prostaty ... bo to jest niewyleczalne i podleczone nawraca z ogromną siłą - niestety
przerobiłam z dobermanem - no chyba że przez te 8 lat , medycyna zrobiła ogromny krok na przód .. suki z cieczkami , będą główną przyczyną nawrotów , a to niestety może mieć zmiany nowotworowe .

Posted

relcja slowna jest a fotorelacja tyz bedzie???

fajnie ze chlopakowi sie podobalo , i tobie tyz hihih
moze rzeczywiscie nalezaloby skonsultowac ale moze i leki sie pozmienialy , nie zazkodzi pogadac jeszcze z jednym coby byc pewnym ze dobra droga idziecie
fajnie ze Erisowi choc bolu odeszlo a liczymy ze i dolegliwosci tyz!!!!

Posted

Dziękuje za kciuki i życzenia zdrowia - przydadzą się. :calus:

Vectra - jak wrócę do Nowogardu to pojadę do naszej kliniki, pogadam o tym. Na teraz najważniejsze było żeby go tak nie bolało przy sikaniu, w sobotę mamy się pokazać znowu na USG zobaczyć czy leki coś pomogły. Jeżeli nie, to dr ostrzegł mnie, że trzeba będzie kastrować - a o nawrotach nie wspominał.
Tekla64 - nie mam relacji ze szkolenia, ale za to mam niespodziankę.
Dzisiaj o 14 poszliśmy na szczecińskie spotkanie buldożkowe (oczywiście z Erisem!) i mam kilka (pewnie będzie więcej) zdjęć:

Same plaskate, Eris był "inny". :evil_lol:

Posted

ja mogę z czystym sumieniem polecić Asie Misztele z Happy Dog ....... bardzo pomogła mi z moją mega problemową suką - z agresją lękową do ludzi i psów.

a tak przede wszystkim, to witam :-) Piękne te Twoje pieski :-) i trzymam kciuki za leczenie Erisa.

Posted

Dobrze, że Eriskowi ciut lepiej. Ale chyba rzeczywiście porządna rozmowa z wetem jest pożadana. Na wszelki wypadek poczytaj w necie info o prostacie. Po prostu przygotuj się do rozmowy:)

dDbrze,że Franio jest socjalizowany z innymi psami. Wczoraj byłam z koleżanką na PM w W-wie i tam był tez szczeniak BF o imieniu Bolek. Małe toto byłoa jakie zajadłe! Rzucało się do gardeł każdemu psu. dobrze, że nie wzięłam żadnego z samczyków, bo byłaby jatka...
Młoda Pani od tego BF b.poprawnie usiłowała przetłumaczyć psu, że wszystkie pieski sa OK, ale mały pamiętał o tym przez jakieś 10 minut, po czym "ataki" na inne psy zaczeły się powtarzać. Wolałysmy odejść...

Pzdr.

Posted

Kajusza - Witam w naszej galerii! Jednak wybrałam Psią Farmę, ale wierzę że i Happy Dog jest super. :)
darii_iia - była jeszcze jedna sunia plaskata, biała w kilka czarnych łatek, ale nie załapała się na moje zdjęcia niestety.
Lucky. - Franek ma 4 miesiące (wczoraj skończył!)
deer_1987 - no właśnie ja też patrzyłam jak zahipnotyzowana jak tak skakał. :lol:
Asiaczek - właśnie chciałam uniknąć takich akcji, a widziałam że już zaczynał z agresją do psów podchodzić.
Vectra - chcesz się zamienić? :evil_lol:
jonQuilla - i to jakiego... puchatego! :evil_lol:
monia&nero - Eris chyba już lepiej, w ogóle nie piszczy przy sikaniu, ale leki cały czas do soboty będzie brał.
kalyna - myślę, że znajdzie się parę różnic ;)

Posted

ja tam sie ciesze ze wam sie podobaly zajecia i wiem ze upeirdliwa jestem ale ja jednak zagladam tu i czekam na zdjecia bo nie mow ze nie robisz???? a wstawiasz bardzo oszczednie hihihi

Posted

Tekla64 napisał(a):
ja tam sie ciesze ze wam sie podobaly zajecia i wiem ze upeirdliwa jestem ale ja jednak zagladam tu i czekam na zdjecia bo nie mow ze nie robisz???? a wstawiasz bardzo oszczednie hihihi

no właśnie.. teraz to trzeba duuużo fot Franiowi robić, bo ani się oglądniesz to będzie już dorosły facet i będzie po uroku szczenięcym...Bo do tego już się nie wróci :(
jak ja żałuję że mam tak mało fot moich potworów jak były małe... w sumie jak przypominam sobie nasze psy, które odeszły to nawet zdjęć nie mam :( czasy się zmieniają :D

Posted

Dużo zdrowia dla Eriska życzę!!! Oby się poprawiło!!

Ja z moich paskud od kilku dni próbuje zrobić border collie :megagrin:

Kersi - robi pełną ósemkę :eviltong:
Queścio - robi też jakby ósemkę :evil_lol:

Posted

Tekla64
No właśnie nie robię, szukam aparatu dla siebie, bo zaczynają mnie wkurzać te małe niekompetentne cyfróweczki - w ruchu zdjęć nie mogę zrobić, a aktualnie innych nie zrobię przy małym biegaczu - śpiochu.

unikatowydiament
Dziękuję, my też!

kalyna

Widzisz, zawsze jednak warto mieć chociaż jedno... Na pamiątkę - i to nie w komputerze, zawsze może się popsuć. Takie wywołane, do albumu. :)

andromeda

Ale jaką ósemkę? Tak chodząc w kształcie ósemki? To super - może filmik jakiś? :cool3:

Trzymajcie kciuki nadal, jutro jedziemy zobaczyć czy coś się poprawiło, mam nadzieję taką ogromną! Czytając wątki i strony o prostacie dowiedziałam się że nie zawsze kastracja rozwiązuje problem, zdarzają się też przerosty po kastracji... A z drugiej strony użytkowniczka dogo pisała że leczyła psa swojego i kolegi lekami i pomogły. Poproszę jutro doktora żeby zrobił badanie moczu i krwi, bo wtedy nie robił, a może dowiemy się coś więcej.

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Tekla64
No właśnie nie robię, szukam aparatu dla siebie, bo zaczynają mnie wkurzać te małe niekompetentne cyfróweczki - w ruchu zdjęć nie mogę zrobić, a aktualnie innych nie zrobię przy małym biegaczu - śpiochu.

unikatowydiament
Dziękuję, my też!

kalyna

Widzisz, zawsze jednak warto mieć chociaż jedno... Na pamiątkę - i to nie w komputerze, zawsze może się popsuć. Takie wywołane, do albumu. :)

andromeda

Ale jaką ósemkę? Tak chodząc w kształcie ósemki? To super - może filmik jakiś? :cool3:

Trzymajcie kciuki nadal, jutro jedziemy zobaczyć czy coś się poprawiło, mam nadzieję taką ogromną! Czytając wątki i strony o prostacie dowiedziałam się że nie zawsze kastracja rozwiązuje problem, zdarzają się też przerosty po kastracji... A z drugiej strony użytkowniczka dogo pisała że leczyła psa swojego i kolegi lekami i pomogły. Poproszę jutro doktora żeby zrobił badanie moczu i krwi, bo wtedy nie robił, a może dowiemy się coś więcej.

Taką miedzy nogami ósemkę. To na razie nie nadaje się do uwiecznienia:evil_lol: Szczególnie wydaniu shiby której wydaje się że to jakiś podstęp :megagrin:

Duuużo zdrowia dla białaska :loveu: