monia&nero Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Trzymamy kciuki za Eriska! Zdrowiej Białasku!!! Franiu:happy1::happy1::happy1:tak trzymaj i ucz się dalej:loveu: Quote
Lucky. Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 zdrówka dla Erisa ! Franek na pewno się przyzwyczai do psów, dobrze, ze jest młody, to łatwo wszystko naprawić. :) Quote
Vectra Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Przedyskutuj z innym wetem , leczenie prostaty ... bo to jest niewyleczalne i podleczone nawraca z ogromną siłą - niestety przerobiłam z dobermanem - no chyba że przez te 8 lat , medycyna zrobiła ogromny krok na przód .. suki z cieczkami , będą główną przyczyną nawrotów , a to niestety może mieć zmiany nowotworowe . Quote
Tekla64 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 relcja slowna jest a fotorelacja tyz bedzie??? fajnie ze chlopakowi sie podobalo , i tobie tyz hihih moze rzeczywiscie nalezaloby skonsultowac ale moze i leki sie pozmienialy , nie zazkodzi pogadac jeszcze z jednym coby byc pewnym ze dobra droga idziecie fajnie ze Erisowi choc bolu odeszlo a liczymy ze i dolegliwosci tyz!!!! Quote
FredziaFredzia Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Dziękuje za kciuki i życzenia zdrowia - przydadzą się. :calus: Vectra - jak wrócę do Nowogardu to pojadę do naszej kliniki, pogadam o tym. Na teraz najważniejsze było żeby go tak nie bolało przy sikaniu, w sobotę mamy się pokazać znowu na USG zobaczyć czy leki coś pomogły. Jeżeli nie, to dr ostrzegł mnie, że trzeba będzie kastrować - a o nawrotach nie wspominał. Tekla64 - nie mam relacji ze szkolenia, ale za to mam niespodziankę. Dzisiaj o 14 poszliśmy na szczecińskie spotkanie buldożkowe (oczywiście z Erisem!) i mam kilka (pewnie będzie więcej) zdjęć: Same plaskate, Eris był "inny". :evil_lol: Quote
monia&nero Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 a jak fajnie! Super buldożkowo Erisowe zdjęcia :) Quote
Kajusza Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 ja mogę z czystym sumieniem polecić Asie Misztele z Happy Dog ....... bardzo pomogła mi z moją mega problemową suką - z agresją lękową do ludzi i psów. a tak przede wszystkim, to witam :-) Piękne te Twoje pieski :-) i trzymam kciuki za leczenie Erisa. Quote
darii_iia Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Zdrówka życzę Erisowi. ;) A zdjęcia baardzo fajne, Eris i Franio to były jedyne białaski w towarzystwie z tego co widzę. :) Śliczni są. :loveu: Quote
taxelina Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/123211332.jpg ale skoczny :D Quote
Asiaczek Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Dobrze, że Eriskowi ciut lepiej. Ale chyba rzeczywiście porządna rozmowa z wetem jest pożadana. Na wszelki wypadek poczytaj w necie info o prostacie. Po prostu przygotuj się do rozmowy:) dDbrze,że Franio jest socjalizowany z innymi psami. Wczoraj byłam z koleżanką na PM w W-wie i tam był tez szczeniak BF o imieniu Bolek. Małe toto byłoa jakie zajadłe! Rzucało się do gardeł każdemu psu. dobrze, że nie wzięłam żadnego z samczyków, bo byłaby jatka... Młoda Pani od tego BF b.poprawnie usiłowała przetłumaczyć psu, że wszystkie pieski sa OK, ale mały pamiętał o tym przez jakieś 10 minut, po czym "ataki" na inne psy zaczeły się powtarzać. Wolałysmy odejść... Pzdr. Quote
Vectra Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 czyli mi trafił się bulgot idealny :diabloti: obżarty i kłótliwy , ale kłóci to się tylko ze mną Quote
jonQuilla Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [FONT=Georgia]o ja cie... buldożerki ulepiły bałwanka i to bez śniegu :crazyeye: niby takie małe ale za to jakie zdolne ;) http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/123211334.jpg[/FONT] Quote
monia&nero Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 witam wieczornie :) jak samopoczucie Eriska? Quote
kalyna Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/123211333.jpg i jedyny komentarz, który tu pasuje to ciekawski Eris chce przypatrzyć się czym się różni od buldożka :D Quote
FredziaFredzia Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Kajusza - Witam w naszej galerii! Jednak wybrałam Psią Farmę, ale wierzę że i Happy Dog jest super. :) darii_iia - była jeszcze jedna sunia plaskata, biała w kilka czarnych łatek, ale nie załapała się na moje zdjęcia niestety. Lucky. - Franek ma 4 miesiące (wczoraj skończył!) deer_1987 - no właśnie ja też patrzyłam jak zahipnotyzowana jak tak skakał. :lol: Asiaczek - właśnie chciałam uniknąć takich akcji, a widziałam że już zaczynał z agresją do psów podchodzić. Vectra - chcesz się zamienić? :evil_lol: jonQuilla - i to jakiego... puchatego! :evil_lol: monia&nero - Eris chyba już lepiej, w ogóle nie piszczy przy sikaniu, ale leki cały czas do soboty będzie brał. kalyna - myślę, że znajdzie się parę różnic ;) Quote
Tekla64 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 ja tam sie ciesze ze wam sie podobaly zajecia i wiem ze upeirdliwa jestem ale ja jednak zagladam tu i czekam na zdjecia bo nie mow ze nie robisz???? a wstawiasz bardzo oszczednie hihihi Quote
kalyna Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Tekla64 napisał(a):ja tam sie ciesze ze wam sie podobaly zajecia i wiem ze upeirdliwa jestem ale ja jednak zagladam tu i czekam na zdjecia bo nie mow ze nie robisz???? a wstawiasz bardzo oszczednie hihihi no właśnie.. teraz to trzeba duuużo fot Franiowi robić, bo ani się oglądniesz to będzie już dorosły facet i będzie po uroku szczenięcym...Bo do tego już się nie wróci :( jak ja żałuję że mam tak mało fot moich potworów jak były małe... w sumie jak przypominam sobie nasze psy, które odeszły to nawet zdjęć nie mam :( czasy się zmieniają :D Quote
andromeda Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Dużo zdrowia dla Eriska życzę!!! Oby się poprawiło!! Ja z moich paskud od kilku dni próbuje zrobić border collie :megagrin: Kersi - robi pełną ósemkę :eviltong: Queścio - robi też jakby ósemkę :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Tekla64 No właśnie nie robię, szukam aparatu dla siebie, bo zaczynają mnie wkurzać te małe niekompetentne cyfróweczki - w ruchu zdjęć nie mogę zrobić, a aktualnie innych nie zrobię przy małym biegaczu - śpiochu. unikatowydiament Dziękuję, my też! kalyna Widzisz, zawsze jednak warto mieć chociaż jedno... Na pamiątkę - i to nie w komputerze, zawsze może się popsuć. Takie wywołane, do albumu. :) andromeda Ale jaką ósemkę? Tak chodząc w kształcie ósemki? To super - może filmik jakiś? :cool3: Trzymajcie kciuki nadal, jutro jedziemy zobaczyć czy coś się poprawiło, mam nadzieję taką ogromną! Czytając wątki i strony o prostacie dowiedziałam się że nie zawsze kastracja rozwiązuje problem, zdarzają się też przerosty po kastracji... A z drugiej strony użytkowniczka dogo pisała że leczyła psa swojego i kolegi lekami i pomogły. Poproszę jutro doktora żeby zrobił badanie moczu i krwi, bo wtedy nie robił, a może dowiemy się coś więcej. Quote
andromeda Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 [quote name='FredziaFredzia']Tekla64 No właśnie nie robię, szukam aparatu dla siebie, bo zaczynają mnie wkurzać te małe niekompetentne cyfróweczki - w ruchu zdjęć nie mogę zrobić, a aktualnie innych nie zrobię przy małym biegaczu - śpiochu. unikatowydiament Dziękuję, my też! kalyna Widzisz, zawsze jednak warto mieć chociaż jedno... Na pamiątkę - i to nie w komputerze, zawsze może się popsuć. Takie wywołane, do albumu. :) andromeda Ale jaką ósemkę? Tak chodząc w kształcie ósemki? To super - może filmik jakiś? :cool3: Trzymajcie kciuki nadal, jutro jedziemy zobaczyć czy coś się poprawiło, mam nadzieję taką ogromną! Czytając wątki i strony o prostacie dowiedziałam się że nie zawsze kastracja rozwiązuje problem, zdarzają się też przerosty po kastracji... A z drugiej strony użytkowniczka dogo pisała że leczyła psa swojego i kolegi lekami i pomogły. Poproszę jutro doktora żeby zrobił badanie moczu i krwi, bo wtedy nie robił, a może dowiemy się coś więcej. Taką miedzy nogami ósemkę. To na razie nie nadaje się do uwiecznienia:evil_lol: Szczególnie wydaniu shiby której wydaje się że to jakiś podstęp :megagrin: Duuużo zdrowia dla białaska :loveu: Quote
Recommended Posts