Saththa Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 nie bij :oops::) Abstrakcja urodzajna na sznupki: http://www.dogomania.pl/threads/2153...pki-Malawaszki Quote
FredziaFredzia Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 [quote name='Asiaczek']Ależ się uśmiałam czytając tę charakterystykę Frania Wierze, że na pewno będzie wesoło w domku pzdr. Oj jest, jest. :lol: [quote name='deer_1987']Pokazuj nam wiecej malego Będą fotki, dzisiaj przyjechałam na weekend do Nowogardu więc i net mam. [quote name='Tekla64']jak masz fajnie , jak macie fajnie ze tyle dziwnych obserwacji ze tyle sie dowiesz o wlasnych psach ino robcie zdjecia !!!!! i mam nadzieje ze od 26 juz regularnie edziemy czytac i ogladac biale piesy cieszcie sie ze macie teraz co obserwowac a maly bedzie sie szybciej wsiego uczyl od Erisa No właśnie mam nadzieję, że się będzie od niego uczył. :lol: [quote name='omry']Ale fajnie się czyta takie relacje. Niech Wam pięknie i zdrowo chłopak rośnie Dziękuję! [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]aaa to chrapanie i chrumkanie buldożków uwielbiam .... nie wiem czy uwielbiałabym jakbym musiała tego wysłuchiwać co noc ale póki co uważam że to jest mega urocze[/FONT] Pierwsza noc była najgorsza, teraz już nie przeszkadza chrapanie. To co, buldoga kupujesz? :cool3: [quote name='psyja']jestem tu z wątku szczeniaczkowego ciekawość mnie zjadała cóż za nowość się szykuje ogromne gratki maluch cudny!!!!! no i brawo dla starszego braciszka - Erisa - że zaakceptował maluszka Witam! Erisa podziwiam czasem że znosi jego zaczepki. :diabloti: [quote name='Buszki']Śliczny maluch,uwielbiam takie maluchy .A jaką ma fajna,puchatą zabawkę http://img13.imageshack.us/img13/6015/zmniejszone2.jpg Śmieszny jest, naprawdę. ;) [quote name='monia&nero']Super relacja! o tak bulgotki lubią spać z właścicilem (czytaj na właścicielu) w łóżku :) to naprawdę cudowna rasa o czym będziesz się przekonywać każdego dnia :) Jak na razie Franio skradł moje serce buldozim zachowaniem, chrumkaniem, wszystkim! :loveu: [quote name='Vectra']to są psy spokojniejsze od bulgota ? pożyczę ci chyba staffika tak na 20 minut Lepiej nie, Eris oszalałby. :diabloti: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] czytając tą wypowiedź Erisowej od razu pomyślałam o Tobie i o tym co Ty piszesz na temat swojego francuza w porównaniu ze stafikami [/FONT] [quote name='mychaaaaa']mój Hanuś jest chyba jeszcze spokojniejszy od Erisa, który jest spokojniejszy od bulgota :evil_lol: A co z Lailuchą? Ona spokojna? :cool3: [quote name='Estowa']Gratulujemy i my maluszka! Dziękuję! [quote name='Vectra']a ja myślałam , że tylko już żółw jest spokojniejszy od bulgota :evil_lol: moja Lalka jest żywsza niż Boguś :hmmmm: a ona leniwa jak leniwiec jest ... znaczy bulgot jest wesoły , dokazuje , biega - tylko to tak przy staffikach , jak w bardzo zwolnionym tempie jest No właśnie mi się to podoba, że nie jest szalony i biega i skacze itd, tylko taki spokojniejszy, pocieszny szczeniaczek jest. Pobawi się i zmęczy, pójdzie spać. ;) [quote name='ania90']sliczny maluch:) Dziękuję. ;) [quote name='Saththa']nie bij :oops::) Abstrakcja urodzajna na sznupki: http://www.dogomania.pl/threads/2153...pki-Malawaszki A nie biję, a nawet zajrzałam i uwaga - licytuję! :cool3: Franio czasem śpi tak: Quote
jonQuilla Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='FredziaFredzia'] Pierwsza noc była najgorsza, teraz już nie przeszkadza chrapanie. To co, buldoga kupujesz? :cool3: [FONT=Georgia] Ja + buldog francuski albo buldog angielski to moja wizja na starość :) Za małymi psami szczerze nie przepadam poza kilkoma wyjątkami są to właśnie buldogi francuskie, angielskie i boston terriery (lekkiej wagi) i staffiki. Ogólnie to kocham ogromne psy...dogi, mastiffy to jest to co mi się podoba wizualnie :loveu: Wielkie, fafluniaste, zaślinione krowiska :loveu: Salsa jest dla mnie małym psem...ma 50cm w kłębie i jest szczupła, jedyne co ją ratuje to charakter, siła i energia ttb w innym wypadku mogłabym niechcący ja uszkodzić, lubię ostre zabawy z psem dlatego lepiej się czuję gdy pies nie jest kruchy i stawia opór.[/FONT] Quote
monia&nero Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='FredziaFredzia'] Franio czasem śpi tak: Jakym miala takiego mięciutkiego futrzastego przyjaciela to tez bym tak spala :) :) :) Będziesz w weekend w Poznaniu na wystawie? Quote
FredziaFredzia Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Będę, ale tylko z Erisem. Franka nie zgłosiłam, a nie chcę ryzykować, że mnie nie wpuszczą. ;) Quote
andromeda Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Hejka Fredzia :) Z tym ciemniejszym uszkiem wygląda bardzo zawadiacko :) Pierwszy raz zanim zobaczyłam bulwę to ja usłyszałam. Nie widać a słychać w ogrodzie :) Już w piątek szykujesz Erisa ? Ja przygotowania zostawiam na wieczór, po ostatnim spacerze. Bo są ogromne szanse że Kersi zamieni się w czarnego psa :) Quote
mychaaaaa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 FredziaFredzia napisał(a):A co z Lailuchą? Ona spokojna? :cool3: taaaaa mój diabeł niespokojny :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 andromeda Erisa wyszykuję w sobotę chyba, że dzisiaj wieczorem zmienię zdanie. ;) Dzisiaj jest piątek! mychaaaaa A nie wygląda. :diabloti: Quote
andromeda Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='FredziaFredzia']andromeda Erisa wyszykuję w sobotę chyba, że dzisiaj wieczorem zmienię zdanie. ;) Dzisiaj jest piątek! Zobacz a ja durna myślałam ze piątek jest jutro!:evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 No to pojechałabyś na wystawę... W poniedziałek? :evil_lol: Dzisiaj szykujesz Kersiaka? Quote
monia&nero Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 a kiedy będziecie z Eriskiem w sobotę czy w niedzielę? Quote
FredziaFredzia Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 W niedzielę. Ty będziesz w Poznaniu? Chętnie Cię poznam, będę przy ringu buldogów, zobaczyć jak siostrze Frania pójdzie na debiucie. :) Co u nas. Eris. Czasem wydaje mi się że Eris cofa się w rozwoju. Jak nie miałam z tym takiego problemu, od niedawna żebra na potęgę. Nie wiem jak mam to zmieniać, nikt mu na pewno nic nie daje, bo wszyscy nauczeni że nie mogą, poza tym dosyć długo tłumaczyłam ile czasu i energii poświęciłam na odchudzanie go. Ma ktoś jakiś pomysł, jak go na nowo oduczyć? Możliwość "out z kuchni" nie wchodzi w grę, psy mają tam wodę i jedzą tam. Na miejsce też niestety nie, Erisa miejsce jest wszędzie tak naprawdę. Franek. Dzisiaj byliśmy na 3 szczepieniu, od razu na wszystko + odrobaczanie. Mały był super spokojny, zasnął na kozetce. Waży - uwaga - 6 kg! Nie muszę chodzić na siłownię, znoszenie i wnoszenie go na pierwsze piętro mi wystarczy na wyrobienie bicepsów. :evil_lol: Quote
andromeda Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 FredziaFredzia napisał(a):No to pojechałabyś na wystawę... W poniedziałek? :evil_lol: Dzisiaj szykujesz Kersiaka? W sobotę zaraz po ostatnim spacerze. Czyli skończę ją szykować w nocy. Wcześniej nie mogę bo Kersiaczek szykuje ogród na przyjęcie zimy. Robi to z takim zawzięciem ze ostatnie kwiaty padły z początkiem tego tygodnia. Coś wiesz na temat tych pieczątek na numerku? Bo podobno są wymagane tak wyczytałam w temacie - wystawy. Quote
andromeda Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 FredziaFredzia napisał(a):W niedzielę. Ty będziesz w Poznaniu? Chętnie Cię poznam, będę przy ringu buldogów, zobaczyć jak siostrze Frania pójdzie na debiucie. :) Co u nas. Eris. Czasem wydaje mi się że Eris cofa się w rozwoju. Jak nie miałam z tym takiego problemu, od niedawna żebra na potęgę. Nie wiem jak mam to zmieniać, nikt mu na pewno nic nie daje, bo wszyscy nauczeni że nie mogą, poza tym dosyć długo tłumaczyłam ile czasu i energii poświęciłam na odchudzanie go. Ma ktoś jakiś pomysł, jak go na nowo oduczyć? Możliwość "out z kuchni" nie wchodzi w grę, psy mają tam wodę i jedzą tam. Na miejsce też niestety nie, Erisa miejsce jest wszędzie tak naprawdę. Franek. Dzisiaj byliśmy na 3 szczepieniu, od razu na wszystko + odrobaczanie. Mały był super spokojny, zasnął na kozetce. Waży - uwaga - 6 kg! Nie muszę chodzić na siłownię, znoszenie i wnoszenie go na pierwsze piętro mi wystarczy na wyrobienie bicepsów. :evil_lol: Kersi też żebrze. Gdy nie dostaje kładzie się i ciężko wzdycha nad swoim tragicznym losem. chociaż zauważyłam że bardzo się emocjonuje przy jedzeniu, szczególnie jak ktoś je a ona nie - ślini się, puszcza bączki i odbija się małej, cały zestaw:evil_lol: ślini się od niedawna cała resztę ma od małego :) Quote
FredziaFredzia Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 [quote name='andromeda']W sobotę zaraz po ostatnim spacerze. Czyli skończę ją szykować w nocy. Wcześniej nie mogę bo Kersiaczek szykuje ogród na przyjęcie zimy. Robi to z takim zawzięciem ze ostatnie kwiaty padły z początkiem tego tygodnia. Coś wiesz na temat tych pieczątek na numerku? Bo podobno są wymagane tak wyczytałam w temacie - wystawy. No ja koło 15 zacznę Erisa szykować. Pieczątki na numerku ponoć są dawane przy wejściu po kontroli weterynaryjnej. deer_1987 zdjęć nie będzie na razie, jestem tak zalatana że nie mam czasu na obrabianie zmniejszanie itd. Ale nadrobię, nie martw się! marcelinka371 witaj u nas! ;) Quote
Alicja Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bulewka :loveu: Quote
monia&nero Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Ja byłam dzisiaj przy ringu 30 ze szczeniakami i młodymi buldożkami. Normalnie raj wokół same płaskie mordki :) :) :) Jutro niestety nie mogę pójść. Szkoda bo chętnie bym Was poznała. CZekamy na zwycięskie zdjęcia Eriska Quote
Asiaczek Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Ciekawa jestem wrażeń z dzisiaj:) pzdr. Quote
Maalwi Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 hihihi a ja spotkałam osobiście Eriska jaki on puszysty chłopak :) Quote
Tekla64 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 a jak tam osiagniecia??? i jak male przetrwalo bez wielkiego brata??? Quote
Asiaczek Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Tekla64 napisał(a):a jak tam osiagniecia??? i jak male przetrwalo bez wielkiego brata??? Drugie pytanie - bardzo na czasie:) Tezjestem ciekawa odpowiedzi na nie:) pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [quote name='Alicja']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bulewka :loveu: Tylko czekać, aż i u Ciebie się pojawi! :cool3: [quote name='Asiaczek']Ciekawa jestem wrażeń z dzisiaj:) pzdr. [quote name='Maalwi']hihihi a ja spotkałam osobiście Eriska jaki on puszysty chłopak :) Oby więcej spotkań na wystawach! [quote name='Tekla64']a jak tam osiagniecia??? i jak male przetrwalo bez wielkiego brata??? [quote name='Asiaczek']Drugie pytanie - bardzo na czasie:) Tezjestem ciekawa odpowiedzi na nie:) pzdr. Wystawa średnio, dostaliśmy bdb. Ale sędzia nie rzucał doskonałymi, opis mamy ładny ale powiedział że woli inny wyraz pyska. Następnym razem będzie lepiej. ;) A mały przetrwał, został z moimi rodzicami w Nowogardzie. Mieliśmy gości w niedzielę (dziadkowie na obiedzie), więc miał co robić, wszyscy się zajmowali. Następna wystawa już z Frankiem!:cool3: Podkradzione z wystawy od kalyna: Quote
Lucky. Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 byłaś może dzisiaj z Erisem jakoś po 19 koło kościoła dominikanów ? :> bo ślicznego białaska widziałam. Quote
Recommended Posts