Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Właśnie odebrałam Erisa z lecznicy.
Operacja się udała, kamienie zostały wyciągnięte wszystkie bez komplikacji! :multi: Teraz przez 4 dni na zastrzyki, później badanie moczu i krwi, a 8 grudnia ściągamy szwy.
Wygląda strasznie, jeszcze pod działaniem narkozy, jak cień psa. Musi nosić kołnierz przez 2 tygodnie, ze zdejmowaniem tylko na jedzenie i spacery. I ja też muszę trochę izolować Franka od niego, żeby go tam nie liznął przypadkiem.

Cieszę się że się udało, teraz tylko czekać na zagojenie się rany. Dziękuję Wam wszystkim za kciuki, to pewnie dzięki Wam się udało!
Teraz trzymajcie, żeby szybko i sprawnie się goiło, to jest najważniejsze. No i żeby kamienie nie wróciły.

justysiek, witaj w naszej galerii! :)

Posted

bedzie dobrze

smieszny taki jeszcze deczko oszolomiony duzy pies no nie a Franusia pilnuj zwlaszcza na poczatku bo napewno bedzie zinteresowany

szybkiego powrotu do formy i zadnych nawrotow

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Właśnie odebrałam Erisa z lecznicy.
Operacja się udała, kamienie zostały wyciągnięte wszystkie bez komplikacji! :multi: Teraz przez 4 dni na zastrzyki, później badanie moczu i krwi, a 8 grudnia ściągamy szwy.
Wygląda strasznie, jeszcze pod działaniem narkozy, jak cień psa. Musi nosić kołnierz przez 2 tygodnie, ze zdejmowaniem tylko na jedzenie i spacery. I ja też muszę trochę izolować Franka od niego, żeby go tam nie liznął przypadkiem.

Cieszę się że się udało, teraz tylko czekać na zagojenie się rany. Dziękuję Wam wszystkim za kciuki, to pewnie dzięki Wam się udało!
Teraz trzymajcie, żeby szybko i sprawnie się goiło, to jest najważniejsze. No i żeby kamienie nie wróciły.

justysiek, witaj w naszej galerii! :)

super, że wsio oki :)
musi byc dobrze, trzymamy kciuki,
wycałuj psiska odemnie :)

Posted

jonQuilla - no właśnie też się zastanawiam!
Tekla64 - one tylko tak niewinnie wyglądają. :lol:

Porównanie wielkości i ciekawostka - jak zazwyczaj Franek śpi (2 fotka).

21.10.11 - w wieku 3 miesięcy i 6 dni.

25.11.11 - w wieku 4 miesięcy i 10 dni.

Posted

zdrówka dla Eriska !
Franek jak kurczak teraz śpi :P
widzę, że chodzicie na 'psią polanę' :) ja ze względu na Megi, nie chodzę tam często bo boi się psów i widzę, że to bardziej dla niej stresujące niż przyjemne :)