Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja tyz mam bardzo kiepski sprzet i moje zdjecia sa zreszta nie tylko z powowdu sprzetu do kitu ale jednak czasem jakies fajne i w miare widoczne sie uda zrobic a tyz marze o sprzecie do robienia psow wlasnie , znaczy ruchu hihihi ale marzenia czasem potrzebuja duzo czasu na spelnienie przynajmniej w moim wypadku , ino nie narzekam choc szlag mnie trafia

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Po wizycie.
Prostata się zmniejszyła znacznie :multi::multi::multi:, doktor stwierdził że jeśli znikną kawerny to nie będzie trzeba ciachać, "ale to moja decyzja".
Lecz niestety po tym jak prostata się zmniejszyła ukazała następny problem - kamicę moczową. Ma kilka okrągłych niekaleczących kamieni w pęcherzu i w cewce moczowej (widać na zdjęciu rentgenowskim, że chciał wyjść, ale się zaklinował chyba). W czwartek będziemy mieli operację, jeżeli uda się przepchnąć kamień z powrotem do pęcherza to z pęcherza będą wyciągane.
Cały czas coś... Eris nie widać żeby się męczył, ale ja się o niego boję strasznie. :-(

A teraz dzisiejsza niespodzianka - zdjęcia ze spaceru w Nowogardzie już.

Posted

ooo dzieki
cudny jest Eris i bedzie dobrze , trzymamy kciuki coby wsio dobrze pojdzie
male plaskte takie bezczelne z mordki wyglada ale tak sympatycznie bezczelne hihihi
no jak na zaklinacza to jeszcze musi poparacowac coby najmniejsze usadlo hihihi

Posted

andromeda - w końcu, co? :lol:
Tekla64, AgataP - małe uparte, na zimnej trawce nie usiądzie! :evil_lol:
Kasi i Lena - bo to jest mały kosmita :lol:
Obama - bo tak rzadko bywasz u nas, toż to już miesiąc leci jak Franio jest z nami. :mad:
jonQuilla - dziękuję :loveu:

Dziękuję za trzymanie kciuków kochani, podtrzymujecie mnie psychicznie. :calus:

Posted

FredziaFredzia napisał(a):

Trzymajcie kciuki! Jutro o 10 mamy operację! :(

3mam mooooocno kciuki za Was i wierzę, że wszystko będzie dobrze i za parę tygodni zapomnicie o operacji :)