Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kora78 napisał(a):
czyli w czwartek jedzie pies i suka do belchatowa? moge podlaczyc sznaucwerowatego z mojego banerka?

Nie w czwartek jedzie z Bęłchatowa do Malczyc szczeniak :)

Posted

kora78 napisał(a):
do malczyc za wroclawiem? rozumiem?
przez wroclaw?

z kim jedzie i czy mozna sie podlaczyc w droge powrotna i za ile? moze mi ktos konkretnie odpowiedziec? :(

Moze łatwiej Ci bedzie to ustalic jak zadzwonisz do Ladymonia :)

Posted

1 szczeniak piesek bedzie mieszkał w Malczych.
2 szczeniaki piesek i sunia - bedą mieszkały w Berlinie . Moja znajoma jest z tej miejscowości co ja ...ale wyprowadziła sie do Berlina i chce wziasc maluchy do siebie:) Wiec beda razem sie wychowywały spały i wkoncu w kochającym domku beda.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ja bede świetowac gdy maluchy zaczna grzac doopke w swoim domkach :)

A kiedy matka i ojciec beda jechac do Hotelu??

Muszą zostać wyposażone w świadectwa szczepień i będą mogły ruszać w drogę :)

Myślę, że nawet w przyszłym tygodniu, ale nie ode mnie to zależy

Posted

Ellig napisał(a):
Bardzo sie ciesze:)Maluszki bezpieczne:)

Ja nadal się o nie martwię, bo 1 szczeniaczek pojedzie w czwartek dopiero...
Jestem ciekawa i bardzo się boję o to jak zareaguje sunia po zabraniu jednego z jej dzieci...oby nie przeniosła pozostałej dwójki w inne miejsce i oby nie straciła zaufania do p. Danusi
Pozostała dwójka do niedzieli będzie musiała czekać...

Posted

tripti napisał(a):
a zostały jeszcze jakieś szczeniaki?

czy ktoś chce szczeniaka?

mamy 6 znalezionych przez dzieci w kartonie pod śmietnikiem w Obornikach Śląskich, 10-dniowe ktoś jak śmieci wyrzucił....
jeśli ten szczeniak znalazłby domek w Bełchatowie, to bez kosztów transportu by było, a tej pani od nas dalibyśmy jedno z tych "śmietnikowych"

Posted

Ladymonia mnie tu zaprosiła, ale czytam i w końcu nie wiem na co teraz są potrzebne pieniądze , nie mówiąc już o tym co mam w podpisie.

Posted

mari23 napisał(a):
czy ktoś chce szczeniaka?

mamy 6 znalezionych przez dzieci w kartonie pod śmietnikiem w Obornikach Śląskich, 10-dniowe ktoś jak śmieci wyrzucił....
jeśli ten szczeniak znalazłby domek w Bełchatowie, to bez kosztów transportu by było, a tej pani od nas dalibyśmy jedno z tych "śmietnikowych"

niestety, ani tamte (od weekendu będą we Wrocławiu - kontakt do Ulvhedinn), ani ten z Bełchatowa - do tej pani z Malczyc nie pojadą, znalazła dzisiaj jakiegoś szczeniaka w sąsiedniej miejscowości..... ja do niej dzwonię z wiadomością, kiedy piesek przyjedzie, a ona, że już znalazła i ma....

ale dzwoniła pani ze Świdnicy - chce szczeniaka - podałam już namiary Ladymoni - może to TEN domek...