Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mari23 napisał(a):
jeden chłopczyk ma u nas domek -w Malczycach pani czeka, a i my czekamy na wiadomości :)

:multi::thumbs::sweetCyb::modla::modla::iloveyou:Matenko ziemio jak cudownie ! Niechaj sie niuniowi szczesci i panciostwu postokroc! czekamy i kciuki trzymamy! 480 to ogromna kasa jest ...matko jedyna ....dziewczyny ktora moglaby zbierac na swe konto pieniazki?

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewa gonzales']Danusiu kochana jak dzis u psiateczek? dziewczynki , ktora bedzie zbierac na konto pieniazki?:thumbs::calus: malenstwa badzcie kochane badzcie , Maryniu witaj :multi::loveu::multi:czy do schronu wszystkie ida i ogloszonka Witaj kochana, dawno Cie Ewunia nigdzie widziałam :)
[quote name='Marinkaa']Witam po przerwie - wczoraj miałam awarię internetu :(
Pati-c za transport zaśpiewała 480 złotych - to bardzo dużo - tyle kosztuje miesięczny koszt utrzymania 2 psiaków w hotelu.
Moniko, dzwoniłam pod podany przez Ciebie nr (w linku) - transport mógłby być zrobiony jutro koszt ok. 350 złotych - 0,50 pln za kmMarinkaa (oczywiście nie doczytałam ) ale na jakiej trasie potrzebny jest transport. Bardzo dobra jest oferta Ajli, tylko że ona liczy trasę od łodzi ( co jest zrozumiałe) ponieważ tam mieszka.
[quote name='Marinkaa']Dałam tam już drugie ogłoszenie...
Istnieje także opcja bezpłatnego transportu, ale dopiero 1 listopada może warto poczekać do tej daty ... to w końcu nie tak daleko w czasie , a zostałyby pieniążki na na hotel dla psiaków.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Calkowita trasa to 800km, a wiec transport kosztuje 400zł. Ladymonia otrzymała telefon do Ajlii. Mają ustalić wszystkie szczegóły i podjać decyzje czy ajlii jedzie czy nie.

We wtorek Ajlii zawiezie szczeniaka do Malczyc.

Cioteczki musimy pozbierac pieniadze na transport.

Posted

A ja dziś znalazłam na wsi psiaka (2 mój podpis)
Jakby komuś rzuciło się ogłoszenie o zagubionym wyżłowatym, to cioteczki piszcie.
Jeden ma domek a następne już bezdomne....

Posted

Ladymonia0610 przypominam o watku suni, na ktora deklarowalas kaske na dt
www.dogomania.pl/threads/184036-tak-juz-wiele-w-zyciu-przeszla-wciaz-po-gorke-szukamy-ds
na pm nie odpowiadasz, wiec pisze tutaj

jestem z watku, na jakim Marina pisala o jutrzejszym transporcie. mam sznaucera olbrzyma do przewiezienia z walbrzycha lub wroclawia do lodzi. jesli jutro Wasz szczeniak jedzie do Belchatowa, to niedaleko od lodzi.
moze udaloby sie polaczyc
jesli jednak mam placic polowe, te 200zl (bo widze,ze Was wyniesieni 400zl) to ja odpadam, bo pkp mam polowe taniej :(

podajcie, czy na pewno jutro wasz piesek jedzie i jaki koszt dla mojego psa w 1 strone

Posted

ok pogadaj. speiszcie sie, bo jakby co, to ja musze psa do wrocka dowiezc. schron czynny od 10 rano. pkp sie 2 godz jedzie...

to musialabym chyba dzis go wziasc, a czynne do 16stej dzis, schron

moj tel jakby co 506 636 242
teraz uciekam z dogo

Posted

Zobaczcie jakie cudo stworzyła Majqa :loveu::loveu::loveu::

Cudne, psie dzieci. Za późno na pomoc?
Tylko dwa i aż dwa urocze, maleńkie, puchate, 2,5 miesięczne kruszyny nie mają niczego poza beznadzieją istnienia po tej stronie rzeczywistości. Nie znają czułości słów, nie rozkoszują się aksamitem dotyku ludzkiej dłoni. Ich chlebem powszednim jest usiłowanie przetrwania, ucieczka przed wszelkim niebezpieczeństwem do wykopanej w ziemi norki/ zimnego, ciemnego otworu, który zapewne ich psim sercom jawi się jako dom. Nie wiedzą, że to tylko pozorny azyl. Może to i dobrze, że nie wiedzą? Zwracamy się do Państwa z gorącym apelem o ratunek dla tych bezbronnych drobiazgów, które nie prosiły się o przyjście na nasz świat, o tym przesądziła natura, a ta, jak wiemy, to piękna acz nieprzychylna, kapryśna i częstokroć okrutna dama. Start w swoje życie mają kiepski, przyszłość bardziej niż niepewną. Pozbawione człowieczego ciepła, a wraz z nim odpowiedzialnej troski nie przetrwają, nie wyjdą obronną łapką ze spotkania z dowolnym zagrożeniem. Trudno karmić się przekonaniem, że obroni je dziecięca niewinność i uroda. Jakie jest zatem ich przeznaczenie? Co przyniesie im kolejny dzień? W jakimś, warto dodać, że znacznym stopniu, zależy to od tego, czy na ich drodze stanie życzliwy człowiek, który zechce wyciągnąć pomocną dłoń. Zdawać by się mogło, że do tego potrzeba tak niewiele...

Osoby zainteresowane adopcją maluszka/ maluszków proszone są o kontakt dzwoniąc na numer.... lub pisząc na adres mailowy.....

Posted

O kurcze jak to mozliwe???????? Jak to znalazly?? SUPER! Bardzo sie ciesze!!!! W takim razie musimy jak najszybciej rozwiezc maluchy i mamusie oraz tatusia do hoteliku!!!

A przeniesiony transport to dlatego ze szczyle znalazly DS??

Ciesze sie, że dzisiaj chociaz szczyle maja szczesliwy dzien...

Posted

obraczus87 napisał(a):
O kurcze jak to mozliwe???????? Jak to znalazly?? SUPER! Bardzo sie ciesze!!!! W takim razie musimy jak najszybciej rozwiezc maluchy i mamusie oraz tatusia do hoteliku!!!

A przeniesiony transport to dlatego ze szczyle znalazly DS??

Ciesze sie, że dzisiaj chociaz szczyle maja szczesliwy dzien...

Nie wiem dlaczego przeniesiony jest transport do Malczyc.
Transport jednak będzie potrzebny tylko dla suni i tatusia, bo po pozostałe szczeniaki chętni przyjadą sami :)