Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Jezu... kochana i niezawodna Ajliii.... To skąd sie ten dom wziął?????? Telefoniczne zapytanie i fruuu psa????????

Ludzie myslą zupełnie inaczej kupując psa na targu. Gdy powiedzialam mojej sąsiadce na rzym rzecz polega, to odpowiedziała: a ja myślałam ze zrobiłam dobry uczynek i życie mojej uratowałam Nie mogę patrzeć na głupotę polaków:angryy::angryy:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem bardzo zła i zawiedziona. Szczerze powiedziwaszy nie pytałam czy domek sprawdzony, bo dla mnie to oczywiste. Stało sie tutaj inaczej. Jak się dzisiaj dowiedziałam wizyta miała być później, ale miała być. Ladymonia informowała pania o umowie na Stowarzyszenie, o licznych kontrolach itd o odpowiedzialności prawnej. Ale jak widać niektórzy ludzie mają w nosie to wszystko. Zgodziła sie, nie przestraszyła.... a psa by oddała byle komu, później się tłumacząc...

Mam nadzieję, że wnioski zostana wyciagnięte. Ja juz wyciągnełam i jest mi wstyd, że narobiłam problemów AJLII i JEJ Tz... tyle km... przepraszam.

Rozmawiałam z LAdymonia. Będzie próbowała porozmawiać ze swoją koleżanką odnosnie adopcji trzech szczyli. Ale jak to wyjdzie w praniu? Nie wiadomo...

Nie wiem gdzie w koncu jedzie pies, czy do lasu czy do Warszawy....

Przepraszam, ale jestem taka wściekła, że szok! Cięzko mi nad soba zapanować w tym momencie :angryy:

Jedyne co w tej chwili mi przychodzi na mysl to tylko podziękować Ajlii i Jubu za to, że sprawdzają sami te miejsca gdzie oddaja psy...

Posted

Obraczus podzielam w pełni Twoje zdanie...skazywanie kogoś , a tym bardziej bezbronnego zwierzaka na niepewny los jest ... no własnie - czym?

Ajllii dziękuję za wszystko a w szczególności za wykazaną czujność, odpowiedzialność i troskę :loveu:, dzięki Tobie maleńka sunieczka uniknęła niepewnego losu.

Obraczus to nie Twoja wina. Dziękuję za to, że jesteś :)
Musimy działać dalej.
Zrobię ogłoszenia zaraz - czy możesz poprosić Ajllii o fotki maluszków, jeśli oczywiście ma taką mozliwość...

Posted

Bo to są naprawdę odpowiedzialni ludzie. Nie sztuka wyrwać psa z piekła. Sztuką jest zapewnić mu godne życie. Do znudzenia powtarzam na wszystkich wątkach i mnie większość już nienawidzi : dobre serce to stanowczo za mało, aby pomagać zwierzakom, to o wiele za mało :(

Posted

obraczus87 napisał(a):
.........................
Rozmawiałam z LAdymonia. Będzie próbowała porozmawiać ze swoją koleżanką odnosnie adopcji trzech szczyli. Ale jak to wyjdzie w praniu? Nie wiadomo...
...

Tylko mam nadzieję, że ten dom jest sprawdzony?? adopcja 3 szczeniaków do Berlina...? rozumiem, że ta koleżanka będzie im tam szukać docelowych domów??

Posted

Ja pierniczę.... mam nauczke.. zawsze pytać i wszędzie czy była wizyta p/a. Ale dla mnie to taka jak to sie mowi: oczywista oczywistość :placz: jestem zła na siebie. Moja czujność została uśpiona. Dosłownie :placz: przepraszam.

PIES wraca z AJLII do Warszawy. Ladymonia prosiła, aby psiak wrócił do nory leśnej. Ale sumienie AJlii nie pozwoliło na to... nie dziwię sie wcale...

Mamy bardzo dużo roboty :placz: ten psiak który pojechał to pies czy sunia??

NA CITO szukamy DT który zaopiekuję się psiakiem do czasu znalezieni DS!!!!!!

Coraz częściej zastanawiam sie czy moj pobyt tutaj ma sens.. serio...

Posted

Sunieczka jedzie na DT do Wawy..nikt nie ma serca,aby odwozić ją ponownie do lasu.

Kochani potrzebne są pieniądze na jej utrzymanie...potrzebne są ogłoszenia...potrzebne pieniążki na szczepienia...

Posted

Marinkaa napisał(a):
Sunieczka jedzie na DT do Wawy..nikt nie ma serca,aby odwozić ją ponownie do lasu.

Kochani potrzebne są pieniądze na jej utrzymanie...potrzebne są ogłoszenia...potrzebne pieniążki na szczepienia...

Na tę chwilę najbardziej potzrebny DT :(

Posted

Prosimy, błagamy o DT dla 2,5 miesięcznego szczeniaczka bez szczepień...
Popełniono błąd...wina jak zwykle w czynniku ludzkim...nie możemy pozwolić, aby ta maleńka suczka przez to cierpiała...

Posted

Marinkaa napisał(a):
Prosimy, błagamy o DT dla 2,5 miesięcznego szczeniaczka bez szczepień...
Popełniono błąd...wina jak zwykle w czynniku ludzkim...nie możemy pozwolić, aby ta maleńka suczka przez to cierpiała...

:(((((( siedzę i ryczę:((( podajcie jakiś nr.konta na który mogłabym choć parę groszy wpłacić:((((

Posted

obraczus87 napisał(a):
NA CITO szukamy kasy na szczepienie, odrobaczenie malutkiej. Ponadto trzeba zaplacic AJLII za transport ! ! ! !

Rozumiem, że nalezy zapłacić jeszcze 130 złotych za transport?

Posted

Marinkaa napisał(a):
Opisałam jak wygląda sprawa... i jak na razie zero odzewu...

Ok, poczekamy. Jesli ta Pani bylaby zainteresowana, adopcja bylaby na spokojnie. Przypominam :)

Marinkaa napisał(a):
Rozumiem, że nalezy zapłacić jeszcze 130 złotych za transport?

Po skonczonej trasie bedzie wiadomo ile dokladnie trzeba doplacic, ale około 130zł...