Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

obraczus87 napisał(a):
Mysle ze warto tym sie zainteresowac!!!!!

Tez mi się tak wydaje - przy połaczeniu trasa jest dłuższa raptem o ok. 40 km a reszta ( czyli ponad 300 km) juz wspólna
Ewentualnie może da się podrzucić psiaki do Tomaszowa...
Tylko kwestia terminów no i skuteczności zbiórek , no ale najlepiej jak opiekunowie wątków dogadają się bezpośrednio;)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak w ogole to ja bym chciala sie dowiedziec na kiedy ma byc transport suczki i psiaka do Zamościa??

Mysle ze wtedy mozna znalezc kogos kto by psiaki przetransportowal do Tomaszowa, a pozniej kogos, kto by zabral wszystkich chetnych do Zamoscia.

Posted

Dziewczyny najpierw musze czekać na kase od znajomej na hotelik -w tym tygodniu ma juz pieniązki wpłacic na konto Hotelu.
Dzisiaj do niej napisze i poproszę zeby określiła sie kiedy zrobi przelew-wtedy wszystko bedziemy uzgadniać.

Posted

Ladymonia poprosila Kundelkową Skarbonkę o wsparcie. Na transport przyznano maxymalna kwotę czyli 100zł. Pieniądze zostały przelane bezpośrednio na konto Ajlii. Dzieki temu Ajlii będzie miała juz jutro pieniążki.

Kochani, brakuje nam na ten transport jeszcze sporo kasy.....
Musimy je uzbierac jak najszybciej.

Potem musimy uzbierac kasę na transport psów do Zamościa... i oczywiście jakies deklaracje stałe by się przydały. Jednorazówki również chociażby na szczepienia psów....

Posted

Marinkaa uzupełnij 1 post o bieżące informacje.

Na transport potrzebujemy około 430zł.
Ponadto potrzebna kasa na transport do Zamościa - też kawał drogi.

Oprócz tego deklaracje stałe - na jaka kwotę??

I deklaracje jednorazowe na szczepienia, odrobaczenie itd...

Nie jest kolorowo niestety. Sprawa jest bardzo cięzka.. finansowo jest jeszcze gorzej :(

PANI DANUSIU,m co slychac u szczeniakow??i psiakow??

Posted

W środę wpłaciłam 200zł na konto Ajlii na transport.

Założyłam 200zł z własnej kieszeni i chciałabym zrobić sobie zwrot.
Jak zapłace za cały transport to wtedy powiem ile pieniążków zostało na koncie i zaproponuje ile mogę sobie zwroci a ile przekazemy na dalszy transport.

Posted

200zł wpłacone na transport
100zł kundelkowa skarbonka nam podarowała:)
Razem 300zł

Musze jeszcze zapłacić ok 140-150zł.

Cioteczki jak jutro dojdą pieniązki z bazarku napisze na wątku i bardzo Proszę Marinke aby wstawiła to na pierwszy post.

Posted

__Lara napisał(a):
No to ja chociaż podniosę. Mogę prosić o numer konta, wpłacę coś jednorazowo.

Dziękuję wszystkim za wspaniałe serca:),za pomoc w ratowaniu "moich"kochanych kundelków:0,pieski mają się póki co dobrze:),jestem z nimi w każdej wolnej chwili,suńka przytyła,wygląda pięknie,małe jedzą już stały pokarm,brykają po lesie,gorzej jest jak na dworze zimno i pada deszcz:(,ale nie chorują jest narazie "dobrze"Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie:),miłego dnia:)

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Hej cioteczko:)

Wszystkie 3 szczeniaki znalazły domy stałe. Ruda sunia jedzie do Świdnicy a 2 psiaki do Berlina do mojej znajomej:) Która kocha zwierzęta.
Zbieramy pieniązki na transport piesków.

Rudy psiak i sunia pojadą do hotelu do Zamościa.

Zapraszam na bazarek dla psiaków. Na nim zbieramy pieniązki na transport:)

http://www.dogomania.pl/threads/195053-Psia-%C5%82apka-dla-le%C5%9Bnej-rodziny-Bazarek-do-30.10.2010-godz.22.00.-ZAPRASZAMY-!!!!!!!!!!

Dziękuję za odpowiedź :) Na bazarku byłam i kilka łapek zakupiłam :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
A kto zawiezie?? I czy mozna by dorzucic nasze psiaki ewentualnie(czy jest miejsce) ?

Ja się mogę spytać czy zawiezie jeszcze dwa psiaki, ale muszę wiedzieć czy jesteście chętni.
Jaś zabrany ma być po 11 z Tomaszowa, więc psiaki na 11 trzeba by do nas dowieźć.

Posted

Ja deklaruje od listopada po 10 zł na sunie i rudaska. Pieniążki prześle pod koniec listopada za 5 miesięcy z góry.
Chciałam tylko zapytać co stało się z czwartym szczeniczkiem z tego miotu?

Posted

AgusiaP napisał(a):
Ja deklaruje od listopada po 10 zł na sunie i rudaska. Pieniążki prześle pod koniec listopada za 5 miesięcy z góry.

Sunieczka ,mały rudasek już w drodze do Świdnicy:)))))):-(

Posted

[quote name='AgusiaP']Ja deklaruje od listopada po 10 zł na sunie i rudaska. Pieniążki prześle pod koniec listopada za 5 miesięcy z góry.

[quote name='Danusia110']Sunieczka ,mały rudasek już w drodze do Świdnicy:)))))):-(

Posted

MAM złe wieści - pies najprawdopodniej jedzie do lasu. Całe szczęście, że AJlii ZAWSZE sprawdza sama domy. W tym wypadku mamy do czynienia z handlarzami psów, którzy za darmo psa dostaną pod nos, a potem sprzedadzą na targu :angryy: