malawaszka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 gaduły :obrazic: obejrzałam tylko fotki :eviltong: Ozzy jest sweet na łóżeczku :loveu: Quote
Behemot Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pa ja też upiekłam dzis babeczkę O, jaka apetyczna babeczka :evil_lol: Quote
Vogue Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 :lol: Jakie paznokietki wypielegnowane:lol: Quote
Behemot Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Vogue'] :lol: Jakie paznokietki wypielegnowane:lol: Jak u tego hydraulika z obrazu Dudy-Gracza :evil_lol: Quote
PIKA Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pa ja też upiekłam dzis babeczkę To chyba facecik :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 PIKA napisał(a):To chyba facecik :evil_lol::eviltong:czepialska Pika ....Hanna była czepło:razz: babeczki nie ma bo zjedlim to nam został facecik:p Dobranoc:p Quote
agabass Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 ten mój pościelowy Ozzy jak tak na niego patrzę to z łóżka nie chce mi się wychodzić :lol: Quote
Teklunia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] ale się stęskniłam za ym najsłodszym misiaczkiem dogomanii :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Kasiu, musisz częściej wpadać na dogo Cześć Alu i Ozzulku!:multi: Quote
Teklunia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Alka napisał(a):Kasiu, musisz częściej wpadać na dogo Cześć Alu i Ozzulku!:multi:zamierzam :cool3::cool3: Quote
bigos Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ja widzę, że pozycia "na naleśnik" należy do jego ulubionych:p:p:p Quote
agbar Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 dzien dobryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:) przyznaje sie nie nadrobilam wszystkiego ale jestem:loveu: siem stesknilam za Ozulkiem i sobie popatrzalam nieco:) Quote
samograj Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Jakie arystokratyczne dłonie, co za manicure, i ta biel nieskazitelna:crazyeye: Takich facetów już nie ma:placz: :placz: :placz: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI, PRAWDZIWI TACY........ jak OZZY??? Quote
KaRa_ Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Jaki Ozzy zamyślony:cool3: pewnie o panienkach myśli:eviltong: Quote
Kate I Luka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 ... ale mu dobrze na tej słynnej pościeli w kratkę :cool3: :cool3: :cool3: Dzieńdoberek w paskudny poniedziałek... Ale co tam, jeszcze tydzień i będą PREZENTY :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
barbara.h Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 kurcze,to ja nie mam tak wypielęgnownych pazurków jak ma Ozzy ;);) Quote
Patka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 my tez dziś robimy pedicure Lil :cool3: Quote
Vogue Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 My tez czujemy sie zawstydzeni:shake: Wieczorem bierzemy sie za upiekszanie:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 ..wszedzie fajnie ale najlepiej w łOZECZKU !!!! Witamy milutko w ten jakze ponurasty dzionek .bleee ...sniegu chceeee!! Quote
malawaszka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 samograj napisał(a):Takich facetów już nie ma:placz: :placz: :placz: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI, PRAWDZIWI TACY........ jak OZZY??? otóż to droga Samograjko otóż to :placz: próżno szukać :-( Quote
Alicja Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='tygra']jaka słodka minka bo on zawsze taki slodki [quote name='agabass']ten mój pościelowy Ozzy jak tak na niego patrzę to z łóżka nie chce mi się wychodzić :lol:a wiesz jak mi rano ciężko [quote name='Teklunia']ale się stęskniłam za ym najsłodszym misiaczkiem dogomanii :loveu:już powiedziałam Ozzulkowi o twojej tęsknocie [quote name='Alka']Kasiu, musisz częściej wpadać na dogo Cześć Alu i Ozzulku!:multi:cześć nasi ulubieni sąsiedzi [quote name='bigos']Ja widzę, że pozycia "na naleśnik" należy do jego ulubionych:p oj chyba ulubiona bo najczęściej tak leży [quote name='dealer']dzien dobryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:) przyznaje sie nie nadrobilam wszystkiego ale jestem:loveu: siem stesknilam za Ozulkiem i sobie popatrzalam nieco:)dzień doberek [quote name='samograj'] Jakie arystokratyczne dłonie, co za manicure, i ta biel nieskazitelna:crazyeye: Takich facetów już nie ma:placz: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI, PRAWDZIWI TACY........ jak OZZY???powiem ci w sekrecie.....w Rybniku [quote name='KaRa_TC'] Jaki Ozzy zamyślony:cool3: pewnie o panienkach myśli:eviltong:chyba o jakiś smakołykach [quote name='Kate I Luka']... ale mu dobrze na tej słynnej pościeli w kratkę :cool3: Dzieńdoberek w paskudny poniedziałek... Ale co tam, jeszcze tydzień i będą PREZENTY :multi: no no ...słynna pościel....hi hi hi..., a pogoda faktycznie paskudna [quote name='barbara.h']kurcze,to ja nie mam tak wypielęgnownych pazurków jak ma Ozzy ;);)pociesz się ze ja też nie [quote name='Patka']my tez dziś robimy pedicure Lil :cool3:w końcu dziewczyna musi na wigilię trzymać fason [quote name='Vogue']My tez czujemy sie zawstydzeni Wieczorem bierzemy sie za upiekszanie:evil_lol:nie stydaj [quote name='evaxon']dziedobry Alu:diabloti:dzień dobry paskudniku [quote name='zuzolandia'] ..wszedzie fajnie ale najlepiej w łOZECZKU !!!! Witamy milutko w ten jakze ponurasty dzionek .bleee ...sniegu chceeee!!oj tak w łóżeczku najlepiej [quote name='paula_z']Czesc Alu :loveu: :iloveyou::buzi:cześć Paula [quote name='malawaszka']otóż to droga Samograjko otóż to :placz: próżno szukać :-(Waszeczko , znajdziesz jeszcze takiego egzemplarza Quote
malawaszka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Waszeczko , znajdziesz jeszcze takiego egzemplarza chyba w sanatorium pod klepsydrą :shake: Quote
Recommended Posts