Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PIKA napisał(a):
To chyba facecik :evil_lol:
:eviltong:czepialska Pika ....Hanna była czepło:razz:
babeczki nie ma bo zjedlim to nam został facecik:p

Dobranoc:p

Posted

Jakie arystokratyczne dłonie, co za manicure, i ta biel nieskazitelna:crazyeye:
Takich facetów już nie ma:placz: :placz: :placz: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI, PRAWDZIWI TACY........ jak OZZY???

Posted

[quote name='tygra']jaka słodka minka
bo on zawsze taki slodki

[quote name='agabass']ten mój pościelowy Ozzy jak tak na niego patrzę to z łóżka nie chce mi się wychodzić :lol:a wiesz jak mi rano ciężko

[quote name='Teklunia']ale się stęskniłam za ym najsłodszym misiaczkiem dogomanii :loveu:już powiedziałam Ozzulkowi o twojej tęsknocie

[quote name='Alka']Kasiu, musisz częściej wpadać na dogo

Cześć Alu i Ozzulku!:multi:cześć nasi ulubieni sąsiedzi

[quote name='bigos']Ja widzę, że pozycia "na naleśnik" należy do jego ulubionych:p
oj chyba ulubiona bo najczęściej tak leży

[quote name='dealer']dzien dobryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:) przyznaje sie nie nadrobilam wszystkiego ale jestem:loveu: siem stesknilam za Ozulkiem i sobie popatrzalam nieco:)dzień doberek

[quote name='samograj']

Jakie arystokratyczne dłonie, co za manicure, i ta biel nieskazitelna:crazyeye:
Takich facetów już nie ma:placz: GDZIE CI MĘŻCZYŹNI, PRAWDZIWI TACY........ jak OZZY???powiem ci w sekrecie.....w Rybniku

[quote name='KaRa_TC']
Jaki Ozzy zamyślony:cool3: pewnie o panienkach myśli:eviltong:chyba o jakiś smakołykach

[quote name='Kate I Luka']... ale mu dobrze na tej słynnej pościeli w kratkę :cool3:

Dzieńdoberek w paskudny poniedziałek... Ale co tam, jeszcze tydzień i będą PREZENTY :multi: no no ...słynna pościel....hi hi hi..., a pogoda faktycznie paskudna

[quote name='barbara.h']kurcze,to ja nie mam tak wypielęgnownych pazurków jak ma Ozzy ;);)pociesz się ze ja też nie

[quote name='Patka']my tez dziś robimy pedicure Lil :cool3:w końcu dziewczyna musi na wigilię trzymać fason

[quote name='Vogue']My tez czujemy sie zawstydzeni
Wieczorem bierzemy sie za upiekszanie:evil_lol:nie stydaj

[quote name='evaxon']dziedobry Alu:diabloti:dzień dobry paskudniku

[quote name='zuzolandia']
..wszedzie fajnie ale najlepiej w łOZECZKU !!!!
Witamy milutko w ten jakze ponurasty dzionek .bleee ...sniegu chceeee!!oj tak w łóżeczku najlepiej

[quote name='paula_z']Czesc Alu :loveu:

:iloveyou::buzi:cześć Paula

[quote name='malawaszka']otóż to droga Samograjko otóż to :placz: próżno szukać :-(Waszeczko , znajdziesz jeszcze takiego egzemplarza