sota36 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 samograj napisał(a):A JA SIĘ JESZCZE NIE UMYŁAM, PROSTO WALNĘŁAM DO KOMPA ZOBACZYĆ JAK MI SIĘ TOPIK ROZWIJA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .....a rozwija się:multi: :multi: :multi: to tak jak ja - wstaje, walczam express, wchodze do komputerowni i pstryk - komp! Ech... uzalenzniona jestem. Quote
g_o_n_i_a Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Witaj Alu! Piękne "upolowałaś" niebo! :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Miłego weekendu :multi: Quote
Alicja Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='samograj']POBUDKA SPIOCHY!!!! HEJ !!! KOBITKI W KWIECIE WIEKU:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ZASPAŁO SIĘ!!!!oj przecie nie śpię:evil_lol:i zaraz pędzę na geriatrię zobaczyć co się dzieje:evil_lol: [quote name='sota36']Ala juz pewno sklepy zalicza i buleczki kupuje, a ja w pizamce!no masz rację ja już byłam po spacerku z Ozzulkiem i wychodzilam na zakupy takie wieksze , ponieważ od poniedziałku znow do pracy ........przytaszczyłam do domu 1 sztukę denata :-(Karpia...pan był tak miły że mi go oporzadził tylko upiec nie chciał ...dziwny jakiś no nie :cool3: Quote
Pysia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']oj przecie nie śpię:evil_lol:i zaraz pędzę na geriatrię zobaczyć co się dzieje:evil_lol: no masz rację ja już byłam po spacerku z Ozzulkiem i wychodzilam na zakupy takie wieksze , ponieważ od poniedziałku znow do pracy ........przytaszczyłam do domu 1 sztukę denata :-(Karpia...pan był tak miły że mi go oporzadził tylko upiec nie chciał ...dziwny jakiś no nie :cool3: Witaj Alu :loveu: A mój TZ wymyslił genialny sposób na trzymanie karpi :p Wleje wode do basenu, kupi kilka zywych karpi i do niego je wpuści :diabloti: Potem będzie bez karty wędkarskiej je łowił :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu: A mój TZ wymyslił genialny sposób na trzymanie karpi :p Wleje wode do basenu, kupi kilka zywych karpi i do niego je wpuści :diabloti: Potem będzie bez karty wędkarskiej je łowił :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:kiedy kupujecie te karpie ....bo my w piwnicy mamy wędkę ...może wpadnę do ciebie na kawe a chłopaki kije pomoczą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kiedy kupujecie te karpie ....bo my w piwnicy mamy wędkę ...może wpadnę do ciebie na kawe a chłopaki kije pomoczą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dopiero wtedy jak Zmoroszelmom skrzela wyrosną :diabloti: Quote
aga1215 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Pysia napisał(a):Witaj Alu :loveu: A mój TZ wymyslił genialny sposób na trzymanie karpi :p Wleje wode do basenu, kupi kilka zywych karpi i do niego je wpuści :diabloti: Potem będzie bez karty wędkarskiej je łowił :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: do marchwi salonowej dojdzie karpik :hmmmm: ;) :evil_lol: Quote
bonita Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Dobrywieczór :). Widzę, że swiąteczne porządki również Was dopadły ;). Quote
Wyjątek Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='bonita']Dobrywieczór :). Widzę, że swiąteczne porządki również Was dopadły ;). Mnie szczególnie... Całe mieszanie juz wysprzatane tzn dywany odkurzone i poprane, a okna umyte :D Tylko z tymi dywanami to był chyba głupi pomysł bo Gerze się niesamowicie spodobały i juz są całe rude zamiast czarne:mad: Quote
Behemot Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Wyjątek napisał(a):Mnie szczególnie... Całe mieszanie juz wysprzatane tzn dywany odkurzone i poprane, a okna umyte :D Tylko z tymi dywanami to był chyba głupi pomysł bo Gerze się niesamowicie spodobały i juz są całe rude zamiast czarne:mad: A jeszcze ja NIC nie zrobiłam i przez Was w kompleksy wpadam. Idę się pochlastać suchą bułką :cool3: Quote
Wyjątek Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Behemot napisał(a):A jeszcze ja NIC nie zrobiłam i przez Was w kompleksy wpadam. Idę się pochlastać suchą bułką :cool3: hehe jeszcze masz 'sporo' czasu na porzadki;) ja musialam juz zaczac bo wszystko na mojej glowie bo TZ w pracy i nawet 23ego jeszcze do wieczora będzie pracował:mad: Quote
bonita Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Behemot']A jeszcze ja NIC nie zrobiłam i przez Was w kompleksy wpadam. Idę się pochlastać suchą bułką :cool3: To podobnie jak ja, nic mi się w tym roku robić nie chce:cool3: . Quote
samograj Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 JA STARUSZKA TEŻ COŚ NIE MAM W TYM ROKU WENY DO PORZĄDKÓW!!!:shake: :shake: :shake: Na razie umyłam 2 okna i już jestem zmęczona:mdleje: :mdleje: :mdleje: tylko , że to robię jedną ręką!!! Czekam , az moi studenci będą już mieć wolne ,to mi pomogą:multi: Quote
Alicja Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 :phey marudy .... wpadnę później , teraz moja latorosl opanowała kompa :angryy: a tak ładnie pomagałam mu sprzątać pokój:cool3: Quote
Kate I Luka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Wyjątek']hehe jeszcze masz 'sporo' czasu na porzadki;) ja musialam juz zaczac bo wszystko na mojej glowie bo TZ w pracy i nawet 23ego jeszcze do wieczora będzie pracował:mad: A mój jeszcze 24 rano w pracy... a w Sylwestra do 22giej pracuje :placz: :placz: :placz: Tak więc mamy z głowy jakieś fajne wyjście na zabawę :-( :-( :-( [SIZE="3"]Cześć Aluś i Ozzulku :multi: :multi: :multi: Quote
mar....ka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 My na Sylwka siedzimy w domu, w pierwszy dzień świat mamy zaproszenie na wesele, ale tez nie pójdziemy. Jak pogoda dopisze, to na pewno długi świateczny spacer:) Quote
Patka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 oby była taka urocza pogoda jak dzis byłabym zadowlona :) Quote
Pysia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Alu My kochamy Kube ale bez przesady :mad: Quote
tygra Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Dobry wieczór widzę że tematyka iście świąteczna, ja cały dzień zganiałam w poszukiwaniu ubranka na chrzest mojego Chrześnaika - Chrzciny w Sylwestra Quote
Alicja Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='Kate I Luka']A mój jeszcze 24 rano w pracy... a w Sylwestra do 22giej pracuje :placz: :placz: :placz: Tak więc mamy z głowy jakieś fajne wyjście na zabawę :-( :-( :-( Cześć Aluś i Ozzulku :multi: :multi: :multi:Witajcie :loveu: [quote name='majoka']My na Sylwka siedzimy w domu, w pierwszy dzień świat mamy zaproszenie na wesele, ale tez nie pójdziemy. Jak pogoda dopisze, to na pewno długi świateczny spacer:)spacerki dla zdrowia;) [quote name='Patka']oby była taka urocza pogoda jak dzis byłabym zadowlona :)jestem za;) My Wigilię spędzamy u moich rodzicow ale na noc wracamy do domku , nie ma to jak noc we własnym wyrku;) W święta obowiązkowo spacerki , mam nadzieje ze pogoda utrzyma się taka jak teraz .Sylwestra zawsze spędzamy w domu odkąd jest z nami Kuba czyli od 17 lat , jakoś tak najfajniej nam razem w domku. Quote
Alicja Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='Pysia']Alu My kochamy Kube ale bez przesady :mad::pPysiu ale ja już jestem;) [quote name='tygra']Dobry wieczór widzę że tematyka iście świąteczna, ja cały dzień zganiałam w poszukiwaniu ubranka na chrzest mojego Chrześnaika - Chrzciny w Sylwestrao rany ale numer fajna data na chrzciny przynajmniej mały zapamięta;) Quote
sota36 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 A mytez! W koncu Sylwester w dmoku z wlasnym psem - to fajna sprwa! Potem jeszcze Studniowka. Ale juz bez psa. Chociaz...??? Quote
an3czka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:a ta emotka to niby co .....:cool3:....................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A nic, nic...tak tylko... :diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong: Quote
Recommended Posts