Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Może zanim dojdzie do końca to zapomni co chciała zrobić????:evil_lol: :evil_lol:

A moze Jej nie ma, bo jest najakism liftingu? Niech sprawdzi - potemnam poleci!!!!

Posted

[quote name='samograj']CO TO ZA WIZYTÓWKA NA DRZWIACH???

PIĘKNY TEN ŚLĄSK!!!!:loveu: :loveu: :loveu:

JEST WAS TROCHĘ GERIATRYCZEK!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ALE OBAWIAM SIĘ, ŻE JA JESTEM NAJSTARSZA:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
PROPONUJĘ TOPIK O NAZWIE:
"SANATORIUM POD KLEPSYDRĄ"- mam tu na myśli umykający czas (przesupujący sie piasek w Klepsydrze)
Ale ja to piszę całkiem poważnie , poważny topik na pogaduchy dla strych doopek z demencją, reumatyzmem, artretyzmem, alzheimerem, ślepotą, głuchotą- nie koniecznie już teraz, można zacząć póki jeszcze jesteśmy żwawe:cool3: :cool3: :cool3:
Buahahahahahahahahahaha :evil_lol: Ja się zapisuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

PIĘKNY TEN ŚLĄSK!!!!:loveu: :loveu: :loveu:
ALE OBAWIAM SIĘ, ŻE JA JESTEM NAJSTARSZA:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
"SANATORIUM POD KLEPSYDRĄ"- mam tu na myśli umykający czas (przesupujący sie piasek w Klepsydrze)
Ale ja to piszę całkiem poważnie , poważny topik na pogaduchy dla strych doopek z demencją, reumatyzmem, artretyzmem, alzheimerem, ślepotą, głuchotą- nie koniecznie już teraz, można zacząć póki jeszcze jesteśmy żwawe:cool3: :cool3: :cool3:

witajcie Kochaneńkie :multi: :multi: :multi:
[quote name='Hugo-Kochaś']Może zanim dojdzie do końca to zapomni co chciała zrobić????:evil_lol: :evil_lol:
:cool2: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

PIĘKNY TEN ŚLĄSK!!!!:loveu:

ALE OBAWIAM SIĘ, ŻE JA JESTEM NAJSTARSZA:crazyeye:
Ale ja to piszę całkiem poważnie , poważny topik na pogaduchy dla strych doopek z demencją, reumatyzmem, artretyzmem, alzheimerem, ślepotą, głuchotą- nie koniecznie już teraz, można zacząć póki jeszcze jesteśmy żwawe:cool3: na drzwiach pkoju wypisane jest po kolei kto tam zamieszkiwał : Kuba , potem był króliś Max , potem był boxio Harley no i na końcu zawitał Ozzy

Hi Hi ja już nie będę moich dolegliwości wpisywać

[quote name='sota36']Samograj - ja tez serio!!!!ja takze

[quote name='Vogue']Mam juz wszystkie dolegliwosci wymienione przez Samograj!!!:shake:
Jestem za topikiem dla sklerotykow!!!o masz ci los następna

[quote name='sota36']Jak Rydzewska wroci to nas popedzi!!!!
kogo i gdzie;)
[quote name='Patka']Alu ale u Ciebie piekne widoki :loveu:Patuś chociaż ty sie poznałaś na sztuce

[quote name='gogunia']dobranoc :loveu:dobranoc Goguniu

[quote name='Hugo-Kochaś']Może zanim dojdzie do końca to zapomni co chciała zrobić????:evil_lol: hmmmm czy ja przypadkiem jutro nie wybieram się w wasze strony;)

[quote name='sota36']A moze Jej nie ma, bo jest najakism liftingu? Niech sprawdzi - potemnam poleci!!!!jasne robiłam lifting podłogi

[quote name='zuzolandia']Hej hooo........... jak zwykle zaległosci ;-)...ale odrobione ..;-0 buziole dla ozullka ;-)

[quote name='Vectra']znowu zniknełaś buuuuuuuuuuuuu :(mus zakupić innego kompa bo mi Kuba n a nim zawisł

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Wiedziałam, że ten offtopowy temat musiał mieć zalążek tutaj :evil_lol:ciekawe skąd wiedziałaś

[quote name='paula_z']Hahaha :grin: Dobry Wieczorek Alus :loveu:no co Ozzy wie co czytać

[quote name='Pysia']Buahahahahahahahahahaha :evil_lol: Ja się zapisuję :evil_lol:ja zaraz tam pobiegnę

[quote name='aga1215']witajcie Kochaneńkie :multi: :multi:

:cool2: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: witaj Aga ....ty chyba też w strone tego topiku zmierzasz ...pójdźmy razem

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:niemożliwe ...nie mogłas zapomnieć :shake:bo ja o nic nie pytałam
Alu a pamiętasz li Ty gdzie mysmy się pierwszy raz spotkały ? :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a idziemy gdzieś :razz:
[quote name='Pysia']Zapomniałam o co pytałaś....
[quote name='Alicjarydzewska']:shake:niemożliwe ...nie mogłas zapomnieć :shake:bo ja o nic nie pytałam
Buhahahahahaha :D

Posted

Vectra napisał(a):
hahahahaha powariowały na stare lata :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ależ my jesteśmy w kwiecie wieku :loveu: Ile to mamy lat? :roll: Nie pamiętam....:diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Ależ my jesteśmy w kwiecie wieku :loveu: Ile to mamy lat? :roll: Nie pamiętam....:diabloti:

w tym wieku nie wypada już o tym rozmawiać :evil_lol: :evil_lol:

Posted

samograj napisał(a):
POBUDKA SPIOCHY!!!!
HEJ !!!
KOBITKI W KWIECIE WIEKU:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ZASPAŁO SIĘ!!!!

Ala juz pewno sklepy zalicza i buleczki kupuje, a ja w pizamce!

Posted

sota36 napisał(a):
Ala juz pewno sklepy zalicza i buleczki kupuje, a ja w pizamce!

A JA SIĘ JESZCZE NIE UMYŁAM, PROSTO WALNĘŁAM DO KOMPA ZOBACZYĆ JAK MI SIĘ TOPIK ROZWIJA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .....a rozwija się:multi: :multi: :multi: