BoJa2 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 sota36 napisał(a):Jak Rydzewska wroci to nas popedzi!!!! Może zanim dojdzie do końca to zapomni co chciała zrobić????:evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):Może zanim dojdzie do końca to zapomni co chciała zrobić????:evil_lol: :evil_lol: A moze Jej nie ma, bo jest najakism liftingu? Niech sprawdzi - potemnam poleci!!!! Quote
samograj Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 DZIEWCZYNY JUŻ JEST: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2606506#post2606506 Quote
zuzolandia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Hej hooo.......;-).... jak zwykle zaległosci ;-)...ale odrobione ..;-0 buziole dla ozullka ;-) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Wiedziałam, że ten offtopowy temat musiał mieć zalążek tutaj :evil_lol: Quote
Paula Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']zdegustowany Ozzy po przeczytaniu pewnego wątku na Dogomanii:cool3: Hahaha :grin: Dobry Wieczorek Alus :loveu: Quote
Pysia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='samograj']CO TO ZA WIZYTÓWKA NA DRZWIACH??? PIĘKNY TEN ŚLĄSK!!!!:loveu: :loveu: :loveu: JEST WAS TROCHĘ GERIATRYCZEK!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ALE OBAWIAM SIĘ, ŻE JA JESTEM NAJSTARSZA:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: PROPONUJĘ TOPIK O NAZWIE: "SANATORIUM POD KLEPSYDRĄ"- mam tu na myśli umykający czas (przesupujący sie piasek w Klepsydrze) Ale ja to piszę całkiem poważnie , poważny topik na pogaduchy dla strych doopek z demencją, reumatyzmem, artretyzmem, alzheimerem, ślepotą, głuchotą- nie koniecznie już teraz, można zacząć póki jeszcze jesteśmy żwawe:cool3: :cool3: :cool3: Buahahahahahahahahahaha :evil_lol: Ja się zapisuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='samograj']CO TO ZA WIZYTÓWKA NA DRZWIACH??? PIĘKNY TEN ŚLĄSK!!!!:loveu: :loveu: :loveu: JEST WAS TROCHĘ GERIATRYCZEK!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ALE OBAWIAM SIĘ, ŻE JA JESTEM NAJSTARSZA:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: PROPONUJĘ TOPIK O NAZWIE: "SANATORIUM POD KLEPSYDRĄ"- mam tu na myśli umykający czas (przesupujący sie piasek w Klepsydrze) Ale ja to piszę całkiem poważnie , poważny topik na pogaduchy dla strych doopek z demencją, reumatyzmem, artretyzmem, alzheimerem, ślepotą, głuchotą- nie koniecznie już teraz, można zacząć póki jeszcze jesteśmy żwawe:cool3: :cool3: :cool3: witajcie Kochaneńkie :multi: :multi: :multi: [quote name='Hugo-Kochaś']Może zanim dojdzie do końca to zapomni co chciała zrobić????:evil_lol: :evil_lol: :cool2: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='samograj']CO TO ZA WIZYTÓWKA NA DRZWIACH??? PIĘKNY TEN ŚLĄSK!!!!:loveu: JEST WAS TROCHĘ GERIATRYCZEK!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ALE OBAWIAM SIĘ, ŻE JA JESTEM NAJSTARSZA:crazyeye: PROPONUJĘ TOPIK O NAZWIE: "SANATORIUM POD KLEPSYDRĄ"- mam tu na myśli umykający czas (przesupujący sie piasek w Klepsydrze) Ale ja to piszę całkiem poważnie , poważny topik na pogaduchy dla strych doopek z demencją, reumatyzmem, artretyzmem, alzheimerem, ślepotą, głuchotą- nie koniecznie już teraz, można zacząć póki jeszcze jesteśmy żwawe:cool3: na drzwiach pkoju wypisane jest po kolei kto tam zamieszkiwał : Kuba , potem był króliś Max , potem był boxio Harley no i na końcu zawitał Ozzy Hi Hi ja już nie będę moich dolegliwości wpisywać [quote name='sota36']Samograj - ja tez serio!!!!ja takze [quote name='Vogue']Mam juz wszystkie dolegliwosci wymienione przez Samograj!!!:shake: Jestem za topikiem dla sklerotykow!!!o masz ci los następna [quote name='sota36']Jak Rydzewska wroci to nas popedzi!!!! kogo i gdzie;) [quote name='Patka']Alu ale u Ciebie piekne widoki :loveu:Patuś chociaż ty sie poznałaś na sztuce [quote name='gogunia']dobranoc :loveu:dobranoc Goguniu [quote name='Hugo-Kochaś']Może zanim dojdzie do końca to zapomni co chciała zrobić????:evil_lol: hmmmm czy ja przypadkiem jutro nie wybieram się w wasze strony;) [quote name='sota36']A moze Jej nie ma, bo jest najakism liftingu? Niech sprawdzi - potemnam poleci!!!!jasne robiłam lifting podłogi [quote name='zuzolandia']Hej hooo........... jak zwykle zaległosci ;-)...ale odrobione ..;-0 buziole dla ozullka ;-) [quote name='Vectra']znowu zniknełaś buuuuuuuuuuuuu :(mus zakupić innego kompa bo mi Kuba n a nim zawisł [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Wiedziałam, że ten offtopowy temat musiał mieć zalążek tutaj :evil_lol:ciekawe skąd wiedziałaś [quote name='paula_z']Hahaha :grin: Dobry Wieczorek Alus :loveu:no co Ozzy wie co czytać [quote name='Pysia']Buahahahahahahahahahaha :evil_lol: Ja się zapisuję :evil_lol:ja zaraz tam pobiegnę [quote name='aga1215']witajcie Kochaneńkie :multi: :multi: :cool2: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: witaj Aga ....ty chyba też w strone tego topiku zmierzasz ...pójdźmy razem Quote
Alicja Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='samograj']DZIEWCZYNY JUŻ JEST: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2606506#post2606506 się zameldowałam:p Quote
Pysia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Ja też chociaż zapomniałam gdzie idę i ciut zabłądziłam :eviltong: Quote
Alicja Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='samograj']DZIEWCZYNY JUŻ JEST: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2606506#post2606506 [quote name='Pysia']Ja też chociaż zapomniałam gdzie idę i ciut zabłądziłam :eviltong::cool3:a idziemy gdzieś :razz: Quote
Pysia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a idziemy gdzieś :razz: Zapomniałam o co pytałaś.... Quote
Alicja Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='Pysia']Zapomniałam o co pytałaś....:shake:niemożliwe ...nie mogłas zapomnieć :shake:bo ja o nic nie pytałam Quote
Pysia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:niemożliwe ...nie mogłas zapomnieć :shake:bo ja o nic nie pytałam Alu a pamiętasz li Ty gdzie mysmy się pierwszy raz spotkały ? :roll: Quote
Paula Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a idziemy gdzieś :razz: [quote name='Pysia']Zapomniałam o co pytałaś.... [quote name='Alicjarydzewska']:shake:niemożliwe ...nie mogłas zapomnieć :shake:bo ja o nic nie pytałam Buhahahahahaha :D Quote
Vectra Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 hahahahaha powariowały na stare lata :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Vectra napisał(a):hahahahaha powariowały na stare lata :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ależ my jesteśmy w kwiecie wieku :loveu: Ile to mamy lat? :roll: Nie pamiętam....:diabloti: Quote
Vectra Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Pysia napisał(a):Ależ my jesteśmy w kwiecie wieku :loveu: Ile to mamy lat? :roll: Nie pamiętam....:diabloti: w tym wieku nie wypada już o tym rozmawiać :evil_lol: :evil_lol: Quote
samograj Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 POBUDKA SPIOCHY!!!! HEJ !!! KOBITKI W KWIECIE WIEKU:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ZASPAŁO SIĘ!!!! Quote
sota36 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 samograj napisał(a):POBUDKA SPIOCHY!!!! HEJ !!! KOBITKI W KWIECIE WIEKU:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ZASPAŁO SIĘ!!!! Ala juz pewno sklepy zalicza i buleczki kupuje, a ja w pizamce! Quote
samograj Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 sota36 napisał(a):Ala juz pewno sklepy zalicza i buleczki kupuje, a ja w pizamce! A JA SIĘ JESZCZE NIE UMYŁAM, PROSTO WALNĘŁAM DO KOMPA ZOBACZYĆ JAK MI SIĘ TOPIK ROZWIJA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .....a rozwija się:multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts