sota36 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 samograj napisał(a):NAWET NIE WIESZ ILE JEST TYCH DOOPEK W, NAZWIJMY TO, ŚREDNIM WIEKU (niech będzie na moją korzyść:p :eviltong: )jo tyz... w owym wieku :) I baaardzo sie ucieszylam kiedy poznalam pewna Ale R !! Bo myslalam, ze tu same takie malotaly :( Quote
BoJa2 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Cześć -Stara Doopa wita sprzątaczkę:evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']Cześć -Stara Doopa wita sprzątaczkę:evil_lol: :evil_lol::mad::mad::mad:nio to spotkały się 2 Stare Doopy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo już nie sprzatam ....Waszka nawaliła z myciem okna:razz: Quote
Alicja Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='malawaszka']hihihihi tam zaraz przesada - ja też stara doopa i co? :eviltong: w doopie to mam :evil_lol: no ja cały czas w drodze - z laptopa piszę :evil_lol::cool3:no ja nie wiem czy w ciemnościach pobłądziłaś:razz:....no to mamy Starodoopne Forum [quote name='sota36']jo tyz... w owym wieku :) I baaardzo sie ucieszylam kiedy poznalam pewna Ale R !! Bo myslalam, ze tu same takie malotaly :(:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i pamiętasz jak się zastanawiaas il mam lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
samograj Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:no ja nie wiem czy w ciemnościach pobłądziłaś:razz:....no to mamy Starodoopne Forum :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i pamiętasz jak się zastanawiaas il mam lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol: BABY!!! Proponuję otworzyć nowy wątek na OFF-ie: *STARODOOPNE* Tam będziemy gadać do woli i ALA nie będzie musiała co jakiś czas wklejać fotek , żeby jej nie zbanowali za gadulstwo w jej galerii!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Pies Morderca odpoczywa :loveu: kosz ze szczatkami zagryzionych ofiar:angryy: zdegustowany Ozzy po przeczytaniu pewnego wątku na Dogomanii:cool3: Nasze niebo ...wczorajsze Quote
Agga Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 ALicja piekne zdjątka. Ufff nie dostrzegła... Quote
Kate I Luka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 CZeść Ozzuś, cóż za spojrzenie :) ooo, i niebo... widzę, że to temat przewodni ostatnio, bo u nas w galerii też są, a w innych też widziałam :D Quote
sota36 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:no ja nie wiem czy w ciemnościach pobłądziłaś:razz:....no to mamy Starodoopne Forum :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i pamiętasz jak się zastanawiaas il mam lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol: PAMIETAM!!! I jakmi ulzylo, zes rowniesnica!!! Kochom Cie!!!! Quote
sota36 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='samograj']BABY!!! Proponuję otworzyć nowy wątek na OFF-ie: *STARODOOPNE* Tam będziemy gadać do woli i ALA nie będzie musiała co jakiś czas wklejać fotek , żeby jej nie zbanowali za gadulstwo w jej galerii!!!:multi: :multi: :multi: Jestem "ZA" - kto zacznie? Quote
BoJa2 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 sota36 napisał(a):Jestem "ZA" - kto zacznie? Też ciekawam:lol: ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 To była zorza polarna widoczna w całej Europie u mnie też są podobne zdjęcia bo udało mi się uwiecznić... widok był cudowny :loveu: Quote
sota36 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Moze damy tytyl "Opowiesci z geriatryka'? Proponuje orpacaowac regulamin uzytkowania. Np ze zakaz maja ludzie ponizej np 30 - tki. Ze przykladowa - kazdy z userow musi uskarzac sie na "starcza"chorobe =np reumatyzm, bole kregoslupa, slepote, poczatki sklerozy itd Quote
BoJa2 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 sota36 napisał(a): Ze przykladowa - kazdy z userow musi uskarzac sie na "starcza"chorobe =np reumatyzm, bole kregoslupa, slepote, poczatki sklerozy itd o jessssu dobrze,że nie dodałaś demencji starczej:crazyeye: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 sota36 napisał(a):Moze damy tytyl "Opowiesci z geriatryka'? Proponuje orpacaowac regulamin uzytkowania. Np ze zakaz maja ludzie ponizej np 30 - tki. Ze przykladowa - kazdy z userow musi uskarzac sie na "starcza"chorobe =np reumatyzm, bole kregoslupa, slepote, poczatki sklerozy itd bhahahahaa :roflt: :roflt: :roflt: a co jak mam poniżej 30-tki a uskarżam się na kilka chorób starczych - reumatyzm, bóle kręgosłupa, skleroza... :evil_lol: Quote
sota36 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='malawaszka']bhahahahaa :roflt: :roflt: :roflt: a co jak mam poniżej 30-tki a uskarżam się na kilka chorób starczych - reumatyzm, bóle kręgosłupa, skleroza... :evil_lol: hmmm no to czas sie leczyc! Zawsze mozna u nas byc CZLONKIEM HONOROWYM! A demencja starcza - baaaaardzo mi sie podoba!:) Quote
Pysia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 malawaszka napisał(a):bhahahahaa :roflt: :roflt: :roflt: a co jak mam poniżej 30-tki a uskarżam się na kilka chorób starczych - reumatyzm, bóle kręgosłupa, skleroza... :evil_lol: Oddam Ci kilka moich lat i będziesz mieć po 30-stce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
samograj Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pies Morderca odpoczywa :loveu: CO TO ZA WIZYTÓWKA NA DRZWIACH??? Nasze niebo ...wczorajsze PIĘKNY TEN ŚLĄSK!!!!:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='sota36']Jestem "ZA" - kto zacznie? [quote name='Hugo-Kochaś']Też ciekawam:lol: ;) [quote name='sota36']Moze damy tytyl "Opowiesci z geriatryka'? Proponuje orpacaowac regulamin uzytkowania. Np ze zakaz maja ludzie ponizej np 30 - tki. Ze przykladowa - kazdy z userow musi uskarzac sie na "starcza"chorobe =np reumatyzm, bole kregoslupa, slepote, poczatki sklerozy itd [quote name='Hugo-Kochaś']o jessssu dobrze,że nie dodałaś demencji starczej:crazyeye: :evil_lol: [quote name='malawaszka']bhahahahaa :roflt: :roflt: :roflt: a co jak mam poniżej 30-tki a uskarżam się na kilka chorób starczych - reumatyzm, bóle kręgosłupa, skleroza... :evil_lol: [quote name='sota36']hmmm no to czas sie leczyc! Zawsze mozna u nas byc CZLONKIEM HONOROWYM! A demencja starcza - baaaaardzo mi sie podoba!:) JEST WAS TROCHĘ GERIATRYCZEK!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ALE OBAWIAM SIĘ, ŻE JA JESTEM NAJSTARSZA:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: PROPONUJĘ TOPIK O NAZWIE: "SANATORIUM POD KLEPSYDRĄ"- mam tu na myśli umykający czas (przesupujący sie piasek w Klepsydrze) Ale ja to piszę całkiem poważnie , poważny topik na pogaduchy dla strych doopek z demencją, reumatyzmem, artretyzmem, alzheimerem, ślepotą, głuchotą- nie koniecznie już teraz, można zacząć póki jeszcze jesteśmy żwawe:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Dobermania Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):o jessssu dobrze,że nie dodałaś demencji starczej:crazyeye: :evil_lol: To aj się dołączę, bo mam rwę kulszową, zespół jelita nadwrażliwego, chorobę refluksową żołądka i przełyku i zwyrodnienie stawów, choć równoczesnie o dziesięć lat za mało:oops: Przyłączam się do geriatryka:eviltong: Quote
Dobermania Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 A właśnie, właśnie, sklerozę i demencję też podejrzewam, i to nie tylko ja, chociaż jeszcze oficjanlnie jej nie zdiagnozowano :eviltong: :eviltong: :eviltong: :cool3: :evil_lol: A też chciałam spytać, co to za napisy na drzwiach... toalety(?):> Quote
Vogue Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Mam juz wszystkie dolegliwosci wymienione przez Samograj!!!:shake: Jestem za topikiem dla sklerotykow!!! Quote
sota36 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Jak Rydzewska wroci to nas popedzi!!!! Quote
Recommended Posts