Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

samograj napisał(a):
NAWET NIE WIESZ ILE JEST TYCH DOOPEK W, NAZWIJMY TO, ŚREDNIM WIEKU (niech będzie na moją korzyść:p :eviltong: )
jo tyz... w owym wieku :) I baaardzo sie ucieszylam kiedy poznalam pewna Ale R !! Bo myslalam, ze tu same takie malotaly :(

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Cześć -Stara Doopa wita sprzątaczkę:evil_lol: :evil_lol::mad::mad::mad:nio to spotkały się 2 Stare Doopy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo już nie sprzatam ....Waszka nawaliła z myciem okna:razz:

Posted

[quote name='malawaszka']hihihihi tam zaraz przesada - ja też stara doopa i co? :eviltong: w doopie to mam :evil_lol:

no ja cały czas w drodze - z laptopa piszę :evil_lol::cool3:no ja nie wiem czy w ciemnościach pobłądziłaś:razz:....no to mamy Starodoopne Forum

[quote name='sota36']jo tyz... w owym wieku :) I baaardzo sie ucieszylam kiedy poznalam pewna Ale R !! Bo myslalam, ze tu same takie malotaly :(:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i pamiętasz jak się zastanawiaas il mam lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:no ja nie wiem czy w ciemnościach pobłądziłaś:razz:....no to mamy Starodoopne Forum

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i pamiętasz jak się zastanawiaas il mam lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
BABY!!!
Proponuję otworzyć nowy wątek na OFF-ie:
*STARODOOPNE*
Tam będziemy gadać do woli i ALA nie będzie musiała co jakiś czas wklejać fotek , żeby jej nie zbanowali za gadulstwo w jej galerii!!!:multi: :multi: :multi:

Posted

Pies Morderca odpoczywa :loveu:

kosz ze szczatkami zagryzionych ofiar:angryy:

zdegustowany Ozzy po przeczytaniu pewnego wątku na Dogomanii:cool3:

Nasze niebo ...wczorajsze

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:no ja nie wiem czy w ciemnościach pobłądziłaś:razz:....no to mamy Starodoopne Forum

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i pamiętasz jak się zastanawiaas il mam lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol: PAMIETAM!!! I jakmi ulzylo, zes rowniesnica!!! Kochom Cie!!!!

Posted

[quote name='samograj']BABY!!!
Proponuję otworzyć nowy wątek na OFF-ie:
*STARODOOPNE*

Tam będziemy gadać do woli i ALA nie będzie musiała co jakiś czas wklejać fotek , żeby jej nie zbanowali za gadulstwo w jej galerii!!!:multi: :multi: :multi: Jestem "ZA" - kto zacznie?

Posted

Moze damy tytyl "Opowiesci z geriatryka'?
Proponuje orpacaowac regulamin uzytkowania. Np ze zakaz maja ludzie ponizej np 30 - tki.
Ze przykladowa - kazdy z userow musi uskarzac sie na "starcza"chorobe =np reumatyzm, bole kregoslupa, slepote, poczatki sklerozy itd

Posted

sota36 napisał(a):

Ze przykladowa - kazdy z userow musi uskarzac sie na "starcza"chorobe =np reumatyzm, bole kregoslupa, slepote, poczatki sklerozy itd

o jessssu dobrze,że nie dodałaś demencji starczej:crazyeye: :evil_lol:

Posted

sota36 napisał(a):
Moze damy tytyl "Opowiesci z geriatryka'?
Proponuje orpacaowac regulamin uzytkowania. Np ze zakaz maja ludzie ponizej np 30 - tki.

bhahahahaa :roflt: :roflt: :roflt: a co jak mam poniżej 30-tki a uskarżam się na kilka chorób starczych - reumatyzm, bóle kręgosłupa, skleroza... :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']bhahahahaa :roflt: :roflt: :roflt: a co jak mam poniżej 30-tki a uskarżam się na kilka chorób starczych - reumatyzm, bóle kręgosłupa, skleroza... :evil_lol:
hmmm no to czas sie leczyc! Zawsze mozna u nas byc CZLONKIEM HONOROWYM!
A demencja starcza - baaaaardzo mi sie podoba!:)

Posted

malawaszka napisał(a):
bhahahahaa :roflt: :roflt: :roflt: a co jak mam poniżej 30-tki a uskarżam się na kilka chorób starczych - reumatyzm, bóle kręgosłupa, skleroza... :evil_lol:

Oddam Ci kilka moich lat i będziesz mieć po 30-stce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Pies Morderca odpoczywa :loveu:

CO TO ZA WIZYTÓWKA NA DRZWIACH???

Nasze niebo ...wczorajsze

PIĘKNY TEN ŚLĄSK!!!!:loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='sota36']Jestem "ZA" - kto zacznie?

[quote name='Hugo-Kochaś']Też ciekawam:lol: ;)

[quote name='sota36']Moze damy tytyl "Opowiesci z geriatryka'?

[quote name='Hugo-Kochaś']o jessssu dobrze,że nie dodałaś demencji starczej:crazyeye: :evil_lol:

[quote name='malawaszka']bhahahahaa :roflt: :roflt: :roflt: a co jak mam poniżej 30-tki a uskarżam się na kilka chorób starczych - reumatyzm, bóle kręgosłupa, skleroza... :evil_lol:

[quote name='sota36']hmmm no to czas sie leczyc! Zawsze mozna u nas byc CZLONKIEM HONOROWYM!
A demencja starcza - baaaaardzo mi sie podoba!:)
JEST WAS TROCHĘ GERIATRYCZEK!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ALE OBAWIAM SIĘ, ŻE JA JESTEM NAJSTARSZA:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
PROPONUJĘ TOPIK O NAZWIE:
"SANATORIUM POD KLEPSYDRĄ"- mam tu na myśli umykający czas (przesupujący sie piasek w Klepsydrze)
Ale ja to piszę całkiem poważnie , poważny topik na pogaduchy dla strych doopek z demencją, reumatyzmem, artretyzmem, alzheimerem, ślepotą, głuchotą- nie koniecznie już teraz, można zacząć póki jeszcze jesteśmy żwawe:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
o jessssu dobrze,że nie dodałaś demencji starczej:crazyeye: :evil_lol:

To aj się dołączę, bo mam rwę kulszową, zespół jelita nadwrażliwego, chorobę refluksową żołądka i przełyku i zwyrodnienie stawów, choć równoczesnie o dziesięć lat za mało:oops: Przyłączam się do geriatryka:eviltong:

Posted

A właśnie, właśnie, sklerozę i demencję też podejrzewam, i to nie tylko ja, chociaż jeszcze oficjanlnie jej nie zdiagnozowano :eviltong: :eviltong: :eviltong: :cool3: :evil_lol:

A też chciałam spytać, co to za napisy na drzwiach... toalety(?):>