Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sota36']A mytez! W koncu Sylwester w dmoku z wlasnym psem - to fajna sprwa! Potem jeszcze Studniowka. Ale juz bez psa. Chociaz...???najlepszy sylwek pod księżycem;)

[quote name='an3czka']A nic, nic...tak tylko...

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong::cool1:nio tak sobie też pomyślał;)m;)

[quote name='Magda-Amir']ło mamciu jakie tu świąteczne nastroje :cool3: :x-mas:

ja jedynie sposprzatalam swoj pokoj ale i tak do swiat nabałaganie wiec nie wiem czy to mialo sens :roll: :lol:no właśnie ja mam to samo zdanie ....sprząta sie cały czas

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no właśnie ja mam to samo zdanie ....sprząta sie cały czas

nieee sprzata sie dzien przed swietami i akurat nastepnego dnia jest czysto :lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']hahaha, my też spędzimy pasjonującego Sylwestra w domu :evil_lol: :evil_lol:

gdzie te prywatki.....? :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi::multi::multi:oj zapomniałam jedziemy na Sylwka do Ochydka ;)

Posted

Witanko;-).alez tu sylwestrowo heeh jeszcze swiat nie było a one juz leca do nowgo roku ;-).no coz my chyba tez sylwek spedzimy w domku z kudłata ...;-) ...i moimi wiecznie na haju aniołami ;-)
Buzioki dla Ozzzulllka ;-)

Posted

[quote name='zuzolandia']Witanko;-).alez tu sylwestrowo heeh jeszcze swiat nie było a one juz leca do nowgo roku ;-).no coz my chyba tez sylwek spedzimy w domku z kudłata ...;-) ...i moimi wiecznie na haju aniołami ;-)
Buzioki dla Ozzzulllka ;-)
:ptaki sylwek najfajniejszy

Posted

A my spędzimy sylwka w domu bo:
1. Nareszcie jak zaczniemy się po domu ganiać i tupać to nikt nie zastuka w kaloryfer :diabloti:
2. Karol nie będzie mógł w naszym domu zrobic imprezy i nikt mi przynajmniej nie zdemoluje domu :diabloti::diabloti:
3. Bo wszystkie nianie do dzieci zajęte :evil_lol: A my mamy dwójke :evil_lol:

Posted

U nas też domowy SYLWEK juz od lat, o północy wychodzimy na podwórko i razem z psami podziwiamy niebo pełne sztucznych ogni -specjalnie uczyłam psiaki, że te huki to nic strasznego, ja -osobnik ALFA- brałam je na dwór i pokazywałam, że się nie boję, zachęcałam do zabawy i wogóle nie zwracałam uwagi na to co dzieje sie wokół , teraz radośnie patrzą w niebo, szczęśliwe , że takie piekne widoki mają!!!
(tak też ich do weta przyzwyczaiłam-nie należy psa głaskać i pocieszać , tylko nie zwracać szczególnej uwagi, jakby to była normalka- teraz psiaki wpadają do gabinetu, witają sie z całym personelem, nawet zagladają na zaplecze, a Yeti haszczak to zawsze wymusi pieszczoty):cool3:

Posted

samograj napisał(a):
U nas też domowy SYLWEK juz od lat, o północy wychodzimy na podwórko i razem z psami podziwiamy niebo pełne sztucznych ogni -specjalnie uczyłam psiaki, że te huki to nic strasznego, ja -osobnik ALFA- brałam je na dwór i pokazywałam, że się nie boję, zachęcałam do zabawy i wogóle nie zwracałam uwagi na to co dzieje sie wokół , teraz radośnie patrzą w niebo, szczęśliwe , że takie piekne widoki mają!!!
(tak też ich do weta przyzwyczaiłam-nie należy psa głaskać i pocieszać , tylko nie zwracać szczególnej uwagi, jakby to była normalka- teraz psiaki wpadają do gabinetu, witają sie z całym personelem, nawet zagladają na zaplecze, a Yeti haszczak to zawsze wymusi pieszczoty):cool3:

Moj Arni tez zawsze podziwia z nami o polnocy fajerwerki.:lol:
Zadziera do gory leb i sie dziwuje:evil_lol:
Niestety z wetem tak nam sie nie udalo:shake: U niego moj dzielny psiak
przypomina obraz nedzy i rozpaczy:cool3:

Posted

cześć Alu!:multi:

Co prawda spotkałyśmy się na porannym spacerku ale nie zaszkodzi się drugi raz przywitać .:p
Widzę ,że temacik sylwestrowy omawiacie:razz:, jeżeli już gdzieś pójdziemy to oczywiście razem z Tuffciem.

Posted

[quote name='Pysia']A my spędzimy sylwka w domu bo:
1. Nareszcie jak zaczniemy się po domu ganiać i tupać to nikt nie zastuka w kaloryfer :diabloti:
2. Karol nie będzie mógł w naszym domu zrobic imprezy i nikt mi przynajmniej nie zdemoluje domu :diabloti::diabloti:
3. Bo wszystkie nianie do dzieci zajęte :evil_lol: A my mamy dwójke :evil_lol::roll:zastanawiam się tylko dlaczego macie się ganiać po domu:razz:przecież możecie po podwórku

[quote name='samograj']U nas też domowy SYLWEK juz od lat, o północy wychodzimy na podwórko i razem z psami podziwiamy niebo pełne sztucznych ogni -specjalnie uczyłam psiaki, że te huki to nic strasznego, ja -osobnik ALFA- brałam je na dwór i pokazywałam, że się nie boję, zachęcałam do zabawy i wogóle nie zwracałam uwagi na to co dzieje sie wokół , teraz radośnie patrzą w niebo, szczęśliwe , że takie piekne widoki mają!!!
(tak też ich do weta przyzwyczaiłam-nie należy psa głaskać i pocieszać , tylko nie zwracać szczególnej uwagi, jakby to była normalka- teraz psiaki wpadają do gabinetu, witają sie z całym personelem, nawet zagladają na zaplecze, a Yeti haszczak to zawsze wymusi pieszczoty):cool3:oj nie masz pojęcia jak się cieszę że Ozzy nie boi się petard , Harley był przerazony nawet w czasie burzy ...taki już po prostu był i Sylwka spędzałam z nim albo w łazience albo pod biurkiem.
Co do weta to Ozzul też nie ma oporów ale czuje niesmak po pewnej nieudolnej próbie wpakowania mu przez weta tabletki w gardziel ....teraz jak mu daję tabletki to albo czeka na akcję pod biurkiem albo na hasło stój przysiada z miną skrzywdzonego psa ....a Sylwester , dla mnie to dzień taki jak Świeta gdzie powinno sie go spędzić wsrd Rodziny , przyjaciół , na zabawę jakąś ,,tańcująca ''idziemy zawsze sobie w Karnawale .

[quote name='Vogue']Moj Arni tez zawsze podziwia z nami o polnocy fajerwerki.:lol:
Zadziera do gory leb i sie dziwuje:evil_lol:
Niestety z wetem tak nam sie nie udalo:shake: U niego moj dzielny psiak
przypomina obraz nedzy i rozpaczy:cool3:oj jesteś :multi::multi::multi:dawno Cię nie widziałam .....co do weta , tak zazwyczaj jest twardziele u lekarzy wymiekaja;)

[quote name='Patka']o ja organizowałam z Mężem 2 razy w starym domu teraz ani myślę :evil_lol: idziemy na imprezke :cool3:

[quote name='Alka']cześć Alu!:multi:

Co prawda spotkałyśmy się na porannym spacerku ale nie zaszkodzi się drugi raz przywitać .:p
Widzę ,że temacik sylwestrowy omawiacie:razz:, jeżeli już gdzieś pójdziemy to oczywiście razem z Tuffciem.nareszcie dopuszczona do kompa:multi::multi::multi:no to pędzę do waszej galeryjki bo tam pewnie cała masa przeróbek;)

Dzień doberek wszystkim w ten paskudny , mokry , szary , niedzielny poranek

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:roll:zastanawiam się tylko dlaczego macie się ganiać po domu:razz:przecież możecie po podwórku

Dl;a zasady Alu bo w bloku nie mogliśmy nawet tupnąć ;)
Zmorka petardy poprostu olewa :) Weta tez :) Udaje u weta ze jest na wczasach i uwala się na podłodze przeważnie zasypiając :evil_lol: Szelma na kazda petarde robi pojedyńcze HAU ale tak bez strachu ;) Do weta wchodzi dzielnie jak idzie przed nią Zmorka :diabloti: Widać że się stresuje ale nie ma problemów z utrzymaniem jej :roll: Poprostu widać że jest zestresowana :shake:

Posted

[quote name='Pysia']Dl;a zasady Alu bo w bloku nie mogliśmy nawet tupnąć ;)
Zmorka petardy poprostu olewa :) Weta tez :) Udaje u weta ze jest na wczasach i uwala się na podłodze przeważnie zasypiając :evil_lol: Szelma na kazda petarde robi pojedyńcze HAU ale tak bez strachu ;) Do weta wchodzi dzielnie jak idzie przed nią Zmorka :diabloti: Widać że się stresuje ale nie ma problemów z utrzymaniem jej :roll: Poprostu widać że jest zestresowana :shake:no to teraz sie wytuptasz za wszystkie czasy

[quote name='Vogue']Alu!!
Ja u Ciebie jestem czesto,ale rzadko sie ujawniam:lol::razz:bywasz inco gnito;)

[quote name='Tina.Sara']dzień dobry :cool3:

fajnie tutaj tak świątecznie i sylwestrowo... itd. itp:cool3:wspominki ;)

[quote name='Kate I Luka']Hej Alu... Miłej niedzieli, chyba przed kompem, bo paskudna pogoda, to pewnie Ozzy na długie spacerki nie ma co liczyć:cool3: :cool3: :cool3:
oj paskudnie dziś , Ozzy sam do domu pociągnął