Magda-Amir Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 ło mamciu jakie tu świąteczne nastroje :cool3: :x-mas: ja jedynie sposprzatalam swoj pokoj ale i tak do swiat nabałaganie wiec nie wiem czy to mialo sens :roll: :lol: Quote
Alicja Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='sota36']A mytez! W koncu Sylwester w dmoku z wlasnym psem - to fajna sprwa! Potem jeszcze Studniowka. Ale juz bez psa. Chociaz...???najlepszy sylwek pod księżycem;) [quote name='an3czka']A nic, nic...tak tylko... :diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong::cool1:nio tak sobie też pomyślał;)m;) [quote name='Magda-Amir']ło mamciu jakie tu świąteczne nastroje :cool3: :x-mas: ja jedynie sposprzatalam swoj pokoj ale i tak do swiat nabałaganie wiec nie wiem czy to mialo sens :roll: :lol:no właśnie ja mam to samo zdanie ....sprząta sie cały czas Quote
Maga100 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 hahaha, my też spędzimy pasjonującego Sylwestra w domu :evil_lol: :evil_lol: gdzie te prywatki.....? :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Magda-Amir Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no właśnie ja mam to samo zdanie ....sprząta sie cały czas nieee sprzata sie dzien przed swietami i akurat nastepnego dnia jest czysto :lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='Maga100']hahaha, my też spędzimy pasjonującego Sylwestra w domu :evil_lol: :evil_lol: gdzie te prywatki.....? :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi::multi::multi:oj zapomniałam jedziemy na Sylwka do Ochydka ;) Quote
Maga100 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:oj zapomniałam jedziemy na Sylwka do Ochydka ;) taaa, Leon przyjmie Ozziego z rozwartymi ramionami :cool1: Quote
Alicja Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='Maga100']taaa, Leon przyjmie Ozziego z rozwartymi ramionami :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:z otwartą szczęką ;) Quote
zuzolandia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Witanko;-).alez tu sylwestrowo heeh jeszcze swiat nie było a one juz leca do nowgo roku ;-).no coz my chyba tez sylwek spedzimy w domku z kudłata ...;-) ...i moimi wiecznie na haju aniołami ;-) Buzioki dla Ozzzulllka ;-) Quote
Alicja Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='zuzolandia']Witanko;-).alez tu sylwestrowo heeh jeszcze swiat nie było a one juz leca do nowgo roku ;-).no coz my chyba tez sylwek spedzimy w domku z kudłata ...;-) ...i moimi wiecznie na haju aniołami ;-) Buzioki dla Ozzzulllka ;-) :ptaki sylwek najfajniejszy Quote
Pysia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 A my spędzimy sylwka w domu bo: 1. Nareszcie jak zaczniemy się po domu ganiać i tupać to nikt nie zastuka w kaloryfer :diabloti: 2. Karol nie będzie mógł w naszym domu zrobic imprezy i nikt mi przynajmniej nie zdemoluje domu :diabloti::diabloti: 3. Bo wszystkie nianie do dzieci zajęte :evil_lol: A my mamy dwójke :evil_lol: Quote
samograj Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 U nas też domowy SYLWEK juz od lat, o północy wychodzimy na podwórko i razem z psami podziwiamy niebo pełne sztucznych ogni -specjalnie uczyłam psiaki, że te huki to nic strasznego, ja -osobnik ALFA- brałam je na dwór i pokazywałam, że się nie boję, zachęcałam do zabawy i wogóle nie zwracałam uwagi na to co dzieje sie wokół , teraz radośnie patrzą w niebo, szczęśliwe , że takie piekne widoki mają!!! (tak też ich do weta przyzwyczaiłam-nie należy psa głaskać i pocieszać , tylko nie zwracać szczególnej uwagi, jakby to była normalka- teraz psiaki wpadają do gabinetu, witają sie z całym personelem, nawet zagladają na zaplecze, a Yeti haszczak to zawsze wymusi pieszczoty):cool3: Quote
Vogue Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 samograj napisał(a):U nas też domowy SYLWEK juz od lat, o północy wychodzimy na podwórko i razem z psami podziwiamy niebo pełne sztucznych ogni -specjalnie uczyłam psiaki, że te huki to nic strasznego, ja -osobnik ALFA- brałam je na dwór i pokazywałam, że się nie boję, zachęcałam do zabawy i wogóle nie zwracałam uwagi na to co dzieje sie wokół , teraz radośnie patrzą w niebo, szczęśliwe , że takie piekne widoki mają!!! (tak też ich do weta przyzwyczaiłam-nie należy psa głaskać i pocieszać , tylko nie zwracać szczególnej uwagi, jakby to była normalka- teraz psiaki wpadają do gabinetu, witają sie z całym personelem, nawet zagladają na zaplecze, a Yeti haszczak to zawsze wymusi pieszczoty):cool3: Moj Arni tez zawsze podziwia z nami o polnocy fajerwerki.:lol: Zadziera do gory leb i sie dziwuje:evil_lol: Niestety z wetem tak nam sie nie udalo:shake: U niego moj dzielny psiak przypomina obraz nedzy i rozpaczy:cool3: Quote
Patka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 o ja organizowałam z Mężem 2 razy w starym domu teraz ani myślę :evil_lol: idziemy na imprezke :cool3: Quote
Alka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 cześć Alu!:multi: Co prawda spotkałyśmy się na porannym spacerku ale nie zaszkodzi się drugi raz przywitać .:p Widzę ,że temacik sylwestrowy omawiacie:razz:, jeżeli już gdzieś pójdziemy to oczywiście razem z Tuffciem. Quote
LAZY Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 ALez tu sylwestrowo! Ja zostawiam Ide na ten wieczór z rodizcami:) Nie ma to jak dobre niańki:cool3: Quote
Alicja Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='Pysia']A my spędzimy sylwka w domu bo: 1. Nareszcie jak zaczniemy się po domu ganiać i tupać to nikt nie zastuka w kaloryfer :diabloti: 2. Karol nie będzie mógł w naszym domu zrobic imprezy i nikt mi przynajmniej nie zdemoluje domu :diabloti::diabloti: 3. Bo wszystkie nianie do dzieci zajęte :evil_lol: A my mamy dwójke :evil_lol::roll:zastanawiam się tylko dlaczego macie się ganiać po domu:razz:przecież możecie po podwórku [quote name='samograj']U nas też domowy SYLWEK juz od lat, o północy wychodzimy na podwórko i razem z psami podziwiamy niebo pełne sztucznych ogni -specjalnie uczyłam psiaki, że te huki to nic strasznego, ja -osobnik ALFA- brałam je na dwór i pokazywałam, że się nie boję, zachęcałam do zabawy i wogóle nie zwracałam uwagi na to co dzieje sie wokół , teraz radośnie patrzą w niebo, szczęśliwe , że takie piekne widoki mają!!! (tak też ich do weta przyzwyczaiłam-nie należy psa głaskać i pocieszać , tylko nie zwracać szczególnej uwagi, jakby to była normalka- teraz psiaki wpadają do gabinetu, witają sie z całym personelem, nawet zagladają na zaplecze, a Yeti haszczak to zawsze wymusi pieszczoty):cool3:oj nie masz pojęcia jak się cieszę że Ozzy nie boi się petard , Harley był przerazony nawet w czasie burzy ...taki już po prostu był i Sylwka spędzałam z nim albo w łazience albo pod biurkiem. Co do weta to Ozzul też nie ma oporów ale czuje niesmak po pewnej nieudolnej próbie wpakowania mu przez weta tabletki w gardziel ....teraz jak mu daję tabletki to albo czeka na akcję pod biurkiem albo na hasło stój przysiada z miną skrzywdzonego psa ....a Sylwester , dla mnie to dzień taki jak Świeta gdzie powinno sie go spędzić wsrd Rodziny , przyjaciół , na zabawę jakąś ,,tańcująca ''idziemy zawsze sobie w Karnawale . [quote name='Vogue']Moj Arni tez zawsze podziwia z nami o polnocy fajerwerki.:lol: Zadziera do gory leb i sie dziwuje:evil_lol: Niestety z wetem tak nam sie nie udalo:shake: U niego moj dzielny psiak przypomina obraz nedzy i rozpaczy:cool3:oj jesteś :multi::multi::multi:dawno Cię nie widziałam .....co do weta , tak zazwyczaj jest twardziele u lekarzy wymiekaja;) [quote name='Patka']o ja organizowałam z Mężem 2 razy w starym domu teraz ani myślę :evil_lol: idziemy na imprezke :cool3: [quote name='Alka']cześć Alu!:multi: Co prawda spotkałyśmy się na porannym spacerku ale nie zaszkodzi się drugi raz przywitać .:p Widzę ,że temacik sylwestrowy omawiacie:razz:, jeżeli już gdzieś pójdziemy to oczywiście razem z Tuffciem.nareszcie dopuszczona do kompa:multi::multi::multi:no to pędzę do waszej galeryjki bo tam pewnie cała masa przeróbek;) Dzień doberek wszystkim w ten paskudny , mokry , szary , niedzielny poranek Quote
Alicja Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='LAZY']ALez tu sylwestrowo! Ja zostawiam Ide na ten wieczór z rodizcami:) Nie ma to jak dobre niańki:cool3:;)wiadomo ,,babcia''dobra na wszystko:p Quote
Kate I Luka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Hej Alu... Miłej niedzieli, chyba przed kompem, bo paskudna pogoda, to pewnie Ozzy na długie spacerki nie ma co liczyć:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Tina.Sara Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 dzień dobry :cool3: fajnie tutaj tak świątecznie i sylwestrowo... itd. itp:cool3: Quote
Vogue Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Alu!! Ja u Ciebie jestem czesto,ale rzadko sie ujawniam:lol: Quote
Pysia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:roll:zastanawiam się tylko dlaczego macie się ganiać po domu:razz:przecież możecie po podwórku Dl;a zasady Alu bo w bloku nie mogliśmy nawet tupnąć ;) Zmorka petardy poprostu olewa :) Weta tez :) Udaje u weta ze jest na wczasach i uwala się na podłodze przeważnie zasypiając :evil_lol: Szelma na kazda petarde robi pojedyńcze HAU ale tak bez strachu ;) Do weta wchodzi dzielnie jak idzie przed nią Zmorka :diabloti: Widać że się stresuje ale nie ma problemów z utrzymaniem jej :roll: Poprostu widać że jest zestresowana :shake: Quote
Alicja Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='Pysia']Dl;a zasady Alu bo w bloku nie mogliśmy nawet tupnąć ;) Zmorka petardy poprostu olewa :) Weta tez :) Udaje u weta ze jest na wczasach i uwala się na podłodze przeważnie zasypiając :evil_lol: Szelma na kazda petarde robi pojedyńcze HAU ale tak bez strachu ;) Do weta wchodzi dzielnie jak idzie przed nią Zmorka :diabloti: Widać że się stresuje ale nie ma problemów z utrzymaniem jej :roll: Poprostu widać że jest zestresowana :shake:no to teraz sie wytuptasz za wszystkie czasy [quote name='Vogue']Alu!! Ja u Ciebie jestem czesto,ale rzadko sie ujawniam:lol::razz:bywasz inco gnito;) [quote name='Tina.Sara']dzień dobry :cool3: fajnie tutaj tak świątecznie i sylwestrowo... itd. itp:cool3:wspominki ;) [quote name='Kate I Luka']Hej Alu... Miłej niedzieli, chyba przed kompem, bo paskudna pogoda, to pewnie Ozzy na długie spacerki nie ma co liczyć:cool3: :cool3: :cool3: oj paskudnie dziś , Ozzy sam do domu pociągnął Quote
Alicja Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='evaxon']czesc gadatliwa Alu :D :mad::mad::mad:prawda ze zartowałaś Quote
Recommended Posts