bonita Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Dzieńdoberek :). Święta już tuż, tuż :) Quote
Dobermania Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Et voila! :) Pozdrowienia dla geriatrycznych;) Quote
Vectra Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 cześć mamuśka :) a ja a sylwka jeszcze nie wiem co będe robić ...... Quote
Pysia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Przyjedź z Radomia do nas od razu ;) Potupiemy u mnie :evil_lol: Franek będzie pasował do mojej ferajny ;) Quote
zuzolandia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Witanko;-)......gadu gadu a foteczki to kaj som ??? Pozdrowionka ;-).. Quote
e.v.a Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:prawda ze zartowałaś :siara::siara::siara: Quote
leemonca Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 wpadłam obejrzeć hm...jajeczka :cool3:, a tu niespodzianka :shock:, nie ma jajeczek :niewiem: Quote
Maga100 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Vectra']a ja a sylwka jeszcze nie wiem co będe robić ...... i czego kłamiesz? :mad: :mad: :mad: Quote
Pysia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Vectra napisał(a):Pysiu ja jade po niego do Rzeszowa :) To i to na R :eviltong: Quote
samograj Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Hej, zapraszam do siebie na ciasto bananowe !!!! Quote
sota36 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='zuzolandia']Witanko;-)......gadu gadu a foteczki to kaj som ??? Pozdrowionka ;-).. nowlasnie! Najbardziej obfocona galeria, a tu NIC!!!! [quote name='leemonca']wpadłam obejrzeć hm...jajeczka :cool3:, a tu niespodzianka :shock:, nie ma jajeczek :niewiem: No wlasnie - najbardziej jajcarska galeria - a tu - NIC!!! [quote name='samograj']Hej, zapraszam do siebie na ciasto bananowe !!!! - samograj - bananowe mowisz? Hmmm - kiedy? Gdzie? I Z czym przyjechac?! p.s. Ala - widzisz?!?!?! Umie!!! Quote
samograj Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 sota36 napisał(a): - samograj - bananowe mowisz? Hmmm - kiedy? Gdzie? I Z czym przyjechac?! DO GALERII MOJEJ!!! JEST PRZEPIS I ZDJĘCIE I....... 2 POSTY WYŻEJ COŚ DLA WSZYSTKICH:loveu: Quote
Alicja Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='bonita']Dzieńdoberek :). Święta już tuż, tuż :)cz [quote name='Dobermania']Et voila! :) Pozdrowienia dla geriatrycznych;)e [quote name='Wyjątek']Dzieńdoberek :Dś [quote name='paula_z']Dziendoberek Alu :loveu:ć [quote name='Vectra']cześć mamuśka :) a ja a sylwka jeszcze nie wiem co będe robić ......no ja wiem co bedziesz robić ....będziesz u Magi wycierać podłoge z siuśkow Franka bo twoje rogaliki są umówione z Magą na sylwka:evil_lol: [quote name='Pysia']Przyjedź z Radomia do nas od razu ;) Potupiemy u mnie :evil_lol: Franek będzie pasował do mojej ferajny ;) [quote name='zuzolandia']Witanko;-)......gadu gadu a foteczki to kaj som ??? Pozdrowionka ;-).. :oops:w aparacie [quote name='leemonca']wpadłam obejrzeć hm...jajeczka :cool3:, a tu niespodzianka :shock:, nie ma jajeczek :niewiem:jajeczka sie grzeją bo u nas zimno [quote name='Maga100']i czego kłamiesz? :mad: :mad: :mad: moja córcia nie kłamie [quote name='Pysia']To i to na R :eviltong:Rybnik też na R [quote name='samograj']Hej, zapraszam do siebie na ciasto bananowe !!!!:pmniam ..już skopiowałam przepisik [quote name='sota36']nowlasnie! Najbardziej obfocona galeria, a tu NIC!!!! No wlasnie - najbardziej jajcarska galeria - a tu - NIC!!! - samograj - bananowe mowisz? Hmmm - kiedy? Gdzie? I Z czym przyjechac?! p.s. Ala - widzisz?!?!?! Umie!!!:multi::multi::multi:Joluś jak ślicznie cytujesz;) Quote
Alicja Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='samograj']DO GALERII MOJEJ!!! JEST PRZEPIS I ZDJĘCIE I....... 2 POSTY WYŻEJ COŚ DLA WSZYSTKICH:loveu::multi::multi::multi:ja już byłam:loveu::loveu::loveu: [quote name='dbsst']HELOŁ SIS :loveu:Heloł :loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 samograj napisał(a):DO GALERII MOJEJ!!! JEST PRZEPIS I ZDJĘCIE I....... 2 POSTY WYŻEJ COŚ DLA WSZYSTKICH:loveu: eeee ja to myslalam,ze na tzw. krzywy ryj..... sie zalapie,a nie tam wirtualnie, albo jeszcze gorzej - zrob to sama :( Quote
Vectra Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Maga100']i czego kłamiesz? :mad: :mad: :mad: nie kamie :obrazic: :eviltong: :diabloti: [quote name='Pysia']To i to na R :eviltong: dokładnie na P :cool3: Padew Narodowa ;) Quote
Alicja Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='sota36']eeee ja to myslalm,zeta tzw. krzywy ryj..... sie zalapie,a nie tam wirtualnie, albo jeszcze gorzej - zrob to sama :(:pa ja też upiekłam dzis babeczkę Quote
Alicja Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='Vectra']nie kamie :obrazic: :eviltong: :diabloti: dokładnie na P :cool3: Padew Narodowa ;):razz:może na B jak Boguszowice [quote name='PIKA']Cześć Ala :multi::multi::multi::multi:PIKA ty żyjesz:loveu: taką mieliśmy piekną pogodę ,że Ozzy cały dzień przewalał się gdzie popadło....a że pańcio był w pracy to przewalal się po wyrku:p Quote
e.v.a Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pa ja też upiekłam dzis babeczkę oooo ktos tu sie chyba nudzi :razz: :mad: Quote
Teklunia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Witaj Alu :) Pamiętasz mnie jeszcze? Zaległości chyba nie nadrobię, bo musieliby mi na to dać ze 3 dni urlopu ;) Quote
Recommended Posts