malawaszka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ooo Alu ale masz odiwedzinki :multi: Bigos hahah myślałam, że to rogale n święta a tu już ich nie ma :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Witaj Alu :loveu: Nie wiem czy zyję ale jeżeli nie to źle w skórze Zmobi się nie czuję ;) Quote
Agga Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Alicja napisała: fcale nie taki śliczny bo widziałam :eviltong: co ty mordować na forum publicznym:cool3: Jak mowie, że OPOLSKI śliczny to sliczny! Ja tam nie wiem tu czy tam ale chciałaś mnie ukatrupić. Quote
Vectra Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:córciu już kolejne dobry wieczór:multi: Ale to wczorajsze dobry wieczór :eviltong: :eviltong: :eviltong: HA to już wiem dlaczego moje pieski dziś nic nie narozrabiały jak mnie w domu nie było :evil_lol::evil_lol: były u babci :cool3: Quote
zuzolandia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Witanko ;-)...no tak zadnego kilerstwa sie tu nie uprawia sorki ;-)...tu sami masochisci ...wiec to normalka heheheh;-) Buziaczki dla całej Ozzuullkowejjjj rodzinki ;-) Quote
Alicja Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='malawaszka']ooo Alu ale masz odiwedzinki :multi: Bigos hahah myślałam, że to rogale n święta a tu już ich nie ma :evil_lol:witam i o zdrówko pytam:p [quote name='tygra']dzień dobry wieczór :)bry wieczór Ewciu [quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu: Nie wiem czy zyję ale jeżeli nie to źle w skórze Zmobi się nie czuję ;):razz:Pysiu ja też się czuję jak Zombi bo mnie dopadło uczulenie na opary lakieru którym malowane były gipsowe figurki w przedszkolu:angryy: [quote name='Agga'] Alicja napisała: Jak mowie, że OPOLSKI śliczny to sliczny! Ja tam nie wiem tu czy tam ale chciałaś mnie ukatrupić. :ptak Aggusiu rybnicki ładniejszy:evil_lol: [quote name='PIKA']Cześć śpiąca Aluu :multi::multi:witaj PIKO [quote name='Vectra']Ale to wczorajsze dobry wieczór :eviltong: :eviltong: :eviltong: HA to już wiem dlaczego moje pieski dziś nic nie narozrabiały jak mnie w domu nie było :evil_lol::evil_lol: były u babci :cool3:no to mamy podwójny dobry wieczór Dzieciaczki były u babci bardzo grzeczne:p [quote name='zuzolandia']Witanko ;-)...no tak zadnego kilerstwa sie tu nie uprawia sorki ;-)...tu sami masochisci ...wiec to normalka heheheh;-) Buziaczki dla całej Ozzuullkowejjjj rodzinki ;-) cześć Zuzolki:multi: Quote
Cerber Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 dobry wieczor Aluś....:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: znalazlam sie po tyusiacy latach nieobecniosci na Twojej galerii... Quote
Alicja Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Cerber']dobry wieczor Aluś....:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: znalazlam sie po tyusiacy latach nieobecniosci na Twojej galerii...:multi::multi::multi:witaj Luizko ....szybko jakoś minęły te tysiące lat;) Quote
malawaszka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Pysiu ja też się czuję jak Zombi bo mnie dopadło uczulenie na opary lakieru którym malowane były gipsowe figurki w przedszkolu:angryy: uuu współczuję :shake: Quote
Alicja Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='malawaszka']uuu współczuję :shake::cool3:przyjmuję współczucie bo jest to okropnie nieprzyjemna dolegliwość ... Quote
tygra Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Cytat: Napisał(a) tygra dzień dobry wieczór :smile: bry wieczór Ewciu Alu Beata nie Ewcia - Ewcia od Tigry jest :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='tygra']Cytat: Napisał(a) tygra dzień dobry wieczór :smile: bry wieczór Ewciu Alu Beata nie Ewcia - Ewcia od Tigry jest :evil_lol: :oops:....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...poczytaj wyzej ...chora jestem ;) Bry wieczór Beatko:multi::multi::multi: Quote
Paula Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Czesc Alu :loveu: Zdrowiej szybko :cool3: Quote
Vogue Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 DOBRANOC ALU!!! Wapno juz pewnie wzielas.Powinno pomoc. Trzymaj sie cieplutko:lol: Quote
samograj Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Vogue napisał(a):DOBRANOC ALU!!! Wapno juz pewnie wzielas.Powinno pomoc. Trzymaj sie cieplutko:lol: To z ALĄ, aż tak źle (czytałam, że zombi, ale żeby tak na lakier zareadować:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ) ALU ZDROWIEJ SZYBKO!!!!! Quote
aga1215 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Witaj Alu :multi: :multi: :multi: Czyżbyś znowu spała??? Quote
bigos Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 malawaszka napisał(a): Bigos hahah myślałam, że to rogale n święta a tu już ich nie ma :evil_lol: To były rogalki przedświąteczne:eviltong::p W sobotę będę piekła te świąteczne Alu-czekam na ew. przepisik:lol: Quote
Vogue Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 samograj napisał(a):To z ALĄ, aż tak źle (czytałam, że zombi, ale żeby tak na lakier zareadować:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ) ALU ZDROWIEJ SZYBKO!!!!! Moj Arni tez tak na lakier ,farbyi cekol reaguje:evil_lol: Od razu na pyszczku dostaje bable:shake: Ma biedak alergie wziewna. Quote
Alicja Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='paula_z']Czesc Alu :loveu: Zdrowiej szybko :cool3:Witaj Paula ...już mi lepiej ale znów dzis wracam do tego smrodu:cool3:....do tego mój organizm broni się reakcją zołądkowo jelitową:angryy: [quote name='Vogue']DOBRANOC ALU!!! Wapno juz pewnie wzielas.Powinno pomoc. Trzymaj sie cieplutko:lol:wapno wzięłam i hydro coś tam ....i spijam hektolitry wody [quote name='samograj']To z ALĄ, aż tak źle (czytałam, że zombi, ale żeby tak na lakier zareadować:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ) ALU ZDROWIEJ SZYBKO!!!!!Samograjko , ja nie tylko na lakiery tak reaguję , na lizol / jak kto jeszcze pamięta co to , /,pasty do podłóg , wszelkie farby olejne i lakiery nitro ...w domu stosujemy tylko ekologiczne , wodorozcieńczalne . Kiedyś na kolonii mnie tak podtruli lizolem że o mało się nie odwodniłam , miałam owżodzenie przewodu pokarmowego :angryy:a na skórze plamy jak siniaki ,bo żeby zachować czystość myto lizolem...potem z pasty do podłogi w pracy dostałam duszności i puchłam jak ropuszka w każdym miejscu które dotknęłam ...horror.Testy wykazały alergię ale na to nie ma lekarstwa ...:cool3: [quote name='aga1215']Witaj Alu :multi: :multi: :multi: Czyżbyś znowu spała???tak koffana poszłam spać;) [quote name='bigos']To były rogalki przedświąteczne:eviltong::p W sobotę będę piekła te świąteczne Alu-czekam na ew. przepisik:lol:mam takie ale dawno nie robiłam wiec nie pamiętam jak które wychodzi: 1. na maśle smazymy drobno posiekaną cebulę , dodajemy pokrojone grzyby, łyżkę bułki tartej , sól , pieprz,.Do lekko przestudzonego farszu wbijamy surowe jajko/ tylko nie pamiętam ile tych grzybów:shake:/ 2. 20 dkg.pieczarek, 2 cebule,łyżka oleju,żółtko,tarta bułka, przyprawy. Pieczarki i cebulke zesmażyć na oleju, wystudzić dodać żółtko , tartą bułkę , przyprawy. Ja robię z kapustką i grzybkami : ok 40dkg kapusty kiszonej, suszone grzyby ew. świeze , łyżka oleju,cebula , jajko,sól pieprz. Kapuste gotujemy z grzybami , odcedzamy , Usmażoną cebulkę na oleju łączymy z pozostałymi składnikami. Owocnej pracy;) Quote
bigos Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ja robię z kapustką i grzybkami : ok 40dkg kapusty kiszonej, suszone grzyby ew. świeze , łyżka oleju,cebula , jajko,sól pieprz. Kapuste gotujemy z grzybami , odcedzamy , Usmażoną cebulkę na oleju łączymy z pozostałymi składnikami. Owocnej pracy;-) No to takie przepiski znalazłam także w necie. W jednym z przepisów znalazłam też info, że nalezy wpić surowe jajko do farszu, dzięki czemu będzie bardziej zwarty:roll:Co Ty na to? Dziekuję. W sobotę działam:lol: Quote
Alicja Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='bigos']No to takie przepiski znalazłam także w necie. W jednym z przepisów znalazłam też info, że nalezy wpić surowe jajko do farszu, dzięki czemu będzie bardziej zwarty:roll:Co Ty na to? Dziekuję. W sobotę działam:lol::ptam we wszystkich przepisikach wpisałam jajko ...zapomniałam dodać ze surowe , a własnie po to sie je daje żeby sie farsz nie sypał;) Quote
zuzolandia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Dziendoberek ;-)....oj ty bidulko ...zdrowiej ;-) a u nas przez moment bylo bialo ;-)...niestety teraz to juz tylko wspomnienie ;-).. Buziaczki Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 czesc:multi: jak sie miewasz dzisiaj Alu :razz: Quote
Recommended Posts