Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisała:

fcale nie taki śliczny bo widziałam :eviltong:

co ty mordować na forum publicznym:cool3:

Jak mowie, że OPOLSKI śliczny to sliczny!
Ja tam nie wiem tu czy tam ale chciałaś mnie ukatrupić.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops:córciu już kolejne dobry wieczór:multi:

Ale to wczorajsze dobry wieczór :eviltong: :eviltong: :eviltong:

HA to już wiem dlaczego moje pieski dziś nic nie narozrabiały jak mnie w domu nie było :evil_lol::evil_lol: były u babci :cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']ooo Alu ale masz odiwedzinki :multi:

Bigos hahah myślałam, że to rogale n święta a tu już ich nie ma :evil_lol:witam i o zdrówko pytam:p

[quote name='tygra']dzień dobry wieczór :)bry wieczór Ewciu

[quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu:
Nie wiem czy zyję ale jeżeli nie to źle w skórze Zmobi się nie czuję ;):razz:Pysiu ja też się czuję jak Zombi bo mnie dopadło uczulenie na opary lakieru którym malowane były gipsowe figurki w przedszkolu:angryy:

[quote name='Agga']

Alicja napisała:

Jak mowie, że OPOLSKI śliczny to sliczny!
Ja tam nie wiem tu czy tam ale chciałaś mnie ukatrupić.

:ptak Aggusiu rybnicki ładniejszy:evil_lol:

[quote name='PIKA']Cześć śpiąca Aluu :multi::multi:witaj PIKO

[quote name='Vectra']Ale to wczorajsze dobry wieczór :eviltong: :eviltong: :eviltong:

HA to już wiem dlaczego moje pieski dziś nic nie narozrabiały jak mnie w domu nie było :evil_lol::evil_lol: były u babci :cool3:no to mamy podwójny dobry wieczór
Dzieciaczki były u babci bardzo grzeczne:p

[quote name='zuzolandia']Witanko ;-)...no tak zadnego kilerstwa sie tu nie uprawia sorki ;-)...tu sami masochisci ...wiec to normalka heheheh;-)
Buziaczki dla całej Ozzuullkowejjjj rodzinki ;-)
cześć Zuzolki:multi:

Posted

[quote name='Cerber']dobry wieczor Aluś....:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: znalazlam sie po tyusiacy latach nieobecniosci na Twojej galerii...:multi::multi::multi:witaj Luizko ....szybko jakoś minęły te tysiące lat;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:Pysiu ja też się czuję jak Zombi bo mnie dopadło uczulenie na opary lakieru którym malowane były gipsowe figurki w przedszkolu:angryy:

uuu współczuję :shake:

Posted

[quote name='tygra']Cytat:
Napisał(a) tygra
dzień dobry wieczór :smile:

bry wieczór Ewciu

Alu Beata nie Ewcia - Ewcia od Tigry jest :evil_lol: :oops:....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...poczytaj wyzej ...chora jestem ;)

Bry wieczór Beatko:multi::multi::multi:

Posted

Vogue napisał(a):
DOBRANOC ALU!!!
Wapno juz pewnie wzielas.Powinno pomoc.
Trzymaj sie cieplutko:lol:

To z ALĄ, aż tak źle (czytałam, że zombi, ale żeby tak na lakier zareadować:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: )
ALU ZDROWIEJ SZYBKO!!!!!

Posted

malawaszka napisał(a):

Bigos hahah myślałam, że to rogale n święta a tu już ich nie ma :evil_lol:

To były rogalki przedświąteczne:eviltong::p
W sobotę będę piekła te świąteczne

Alu-czekam na ew. przepisik:lol:

Posted

samograj napisał(a):
To z ALĄ, aż tak źle (czytałam, że zombi, ale żeby tak na lakier zareadować:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: )
ALU ZDROWIEJ SZYBKO!!!!!

Moj Arni tez tak na lakier ,farbyi cekol reaguje:evil_lol:
Od razu na pyszczku dostaje bable:shake:
Ma biedak alergie wziewna.

Posted

[quote name='paula_z']Czesc Alu :loveu: Zdrowiej szybko :cool3:Witaj Paula ...już mi lepiej ale znów dzis wracam do tego smrodu:cool3:....do tego mój organizm broni się reakcją zołądkowo jelitową:angryy:

[quote name='Vogue']DOBRANOC ALU!!!
Wapno juz pewnie wzielas.Powinno pomoc.
Trzymaj sie cieplutko:lol:wapno wzięłam i hydro coś tam ....i spijam hektolitry wody

[quote name='samograj']To z ALĄ, aż tak źle (czytałam, że zombi, ale żeby tak na lakier zareadować:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: )
ALU ZDROWIEJ SZYBKO!!!!!Samograjko , ja nie tylko na lakiery tak reaguję , na lizol / jak kto jeszcze pamięta co to , /,pasty do podłóg , wszelkie farby olejne i lakiery nitro ...w domu stosujemy tylko ekologiczne , wodorozcieńczalne .
Kiedyś na kolonii mnie tak podtruli lizolem że o mało się nie odwodniłam , miałam owżodzenie przewodu pokarmowego :angryy:a na skórze plamy jak siniaki ,bo żeby zachować czystość myto lizolem...potem z pasty do podłogi w pracy dostałam duszności i puchłam jak ropuszka w każdym miejscu które dotknęłam ...horror.Testy wykazały alergię ale na to nie ma lekarstwa ...:cool3:

[quote name='aga1215']Witaj Alu :multi: :multi: :multi: Czyżbyś znowu spała???tak koffana poszłam spać;)

[quote name='bigos']To były rogalki przedświąteczne:eviltong::p
W sobotę będę piekła te świąteczne

Alu-czekam na ew. przepisik:lol:mam takie ale dawno nie robiłam wiec nie pamiętam jak które wychodzi:
1. na maśle smazymy drobno posiekaną cebulę , dodajemy pokrojone grzyby, łyżkę bułki tartej , sól , pieprz,.Do lekko przestudzonego farszu wbijamy surowe jajko/ tylko nie pamiętam ile tych grzybów:shake:/

2. 20 dkg.pieczarek, 2 cebule,łyżka oleju,żółtko,tarta bułka, przyprawy.
Pieczarki i cebulke zesmażyć na oleju, wystudzić dodać żółtko , tartą bułkę , przyprawy.

Ja robię z kapustką i grzybkami :
ok 40dkg kapusty kiszonej, suszone grzyby ew. świeze , łyżka oleju,cebula , jajko,sól pieprz.
Kapuste gotujemy z grzybami , odcedzamy , Usmażoną cebulkę na oleju łączymy z pozostałymi składnikami.

Owocnej pracy;)

Posted

Ja robię z kapustką i grzybkami :
ok 40dkg kapusty kiszonej, suszone grzyby ew. świeze , łyżka oleju,cebula , jajko,sól pieprz.
Kapuste gotujemy z grzybami , odcedzamy , Usmażoną cebulkę na oleju łączymy z pozostałymi składnikami.

Owocnej pracy;-)

No to takie przepiski znalazłam także w necie. W jednym z przepisów znalazłam też info, że nalezy wpić surowe jajko do farszu, dzięki czemu będzie bardziej zwarty:roll:Co Ty na to?

Dziekuję. W sobotę działam:lol:

Posted

[quote name='bigos']No to takie przepiski znalazłam także w necie. W jednym z przepisów znalazłam też info, że nalezy wpić surowe jajko do farszu, dzięki czemu będzie bardziej zwarty:roll:Co Ty na to?

Dziekuję. W sobotę działam:lol::ptam we wszystkich przepisikach wpisałam jajko ...zapomniałam dodać ze surowe , a własnie po to sie je daje żeby sie farsz nie sypał;)