Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='samograj']JO NI MOGA, NI MOM JAVA!!!!!!!:placz: :placz: :placz::cool3:no to mi przykro bardzo ....zrobię foto jak dotrę na Rynek i wstawię zdjątko:p

Posted

[quote name='leemonca']a prezencik pod choinkę dla Ozzulka jest:lol:?;)Ozzulek dostanie smakołyczki , zabawek ma od groma bo Ozzy nie niszczy....no jedynie piłki ale nie mam czasu na poszukiwanie zimą piłek po promocyjnych cenach:evil_lol:

[quote name='gogunia']dobry wieczór!! :evil_lol: :evil_lol::loveu:dobry wieczór

[quote name='samograj']Ale Ozzy!!!! Super!!!super ...już sobie skopiowałam

[quote name='Pysia']Witaj Alu :p
Szukam mojego humora. Nie było go tu u Ciebie? :roll::shake:nie było ...niestety

[quote name='Alka']i ja zobaczyłam , bo na żywo to nie wiem kiedy tam dotrę :evil_lol:no widzisz czasem się sasiadka przydaje;)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry Wieczór!

Jaki śliczny Ozzy :loveu:witaj:multi:

Posted

[quote name='sota36']Alus umow sie pod ta choina na pewna godzine, to w necie bedziesz!!!A my bedziemy kukac!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wiesz ze już z Kubą to planowaliśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak tam dotrę to zadzwonię a ty dasz znać na dogo:evil_lol::evil_lol:a my się tam bedziemy gibać pod ta choinką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wiesz ze już z Kubą to planowaliśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak tam dotrę to zadzwonię a ty dasz znać na dogo:evil_lol::evil_lol:a my się tam bedziemy gibać pod ta choinką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oki!!!A jak bedzie darek (bo on kumaty z komputra bardziej niz ja ) to my to nagramy i potem Wam puscimy!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wiesz ze już z Kubą to planowaliśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak tam dotrę to zadzwonię a ty dasz znać na dogo:evil_lol::evil_lol:a my się tam bedziemy gibać pod ta choinką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

taaak taaak :klacz: hahaah ja kiedyś oglądałam live z kamerki netowej w naszym UM jak moja siostra była z Oliwkową :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Agga']Yyyyyyyyy no to ten tego ja chyba poczekam co ALicja napisze. Ponoć mam się pozegnać z Tomkiem bo ona szykuje jakis mord:diabloti:

może daruje... okreś świąteczny ...:evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']ALicjo sliczna ta choinka w Rybniku. Ahhh i ta latarnia pod którą staniesz, żeby nam pomachać.:lol::mad:tam wszystkie ładne ....stylowe :eviltong:

[quote name='Alka']to Ala będzie pod latarnią stała ? :evil_lol:Agga nie gadaj , bo pojadę do centrum i ufoce :evil_lol:a co postoisz z Nami:razz:

[quote name='Teklunia']Ala, co ja czytam...? Ty pod latarnią? Matka, żona, pedagog? :crazyeye:
achhh...:shake:tak koffana Kasiu ...bo jak stane pod choinką to mnie kamera nie złapie:placz:

[quote name='evaxon']bo pod latarnia zawsze najciemniej :evil_lol::eviltong:

[quote name='Agga']POd latarnią Alicji jest jasno:diabloti::ptak Aggusiu i będę mogła ci pomachać chusteczką ....a ty popatrzysz na śliczny rynek ŁADNIEJSZY OD OPOLSKIEGO:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:tam wszystkie ładne ....stylowe :eviltong:

:ptak Aggusiu i będę mogła ci pomachać chusteczką ....a ty popatrzysz na śliczny rynek ŁADNIEJSZY OD OPOLSKIEGO:p

Uffffffff myślałąm, że bęzie bardziej bolało. Po tym jak napisała, że mnie zamorduje:diabloti: Terefere: OPOLSKI TYZ ŚLICZNY