Alicja Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='Agga'] Uffffffff myślałąm, że bęzie bardziej bolało. Po tym jak napisała, że mnie zamorduje:diabloti: Terefere: OPOLSKI TYZ ŚLICZNYfcale nie taki śliczny bo widziałam :eviltong: co ty mordować na forum publicznym:cool3: Quote
Vectra Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 bry wieczór :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
beria Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] tak koffana Kasiu ...bo jak stane pod choinką to mnie kamera nie złapie:placz: Alu, zostaniesz postacią medialną :multi: Będziesz GWIAZDĄ :loveu: Quote
zuzolandia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 MAJ GOT ;-) Swieta idom a une chcom mordowac ;-) heeheh No ale mnie juz nic nie zdziwi ;-) w kazdym razie w tej galerii napewno heheh;-) Buzioczki dla Ozzuulllkaa ;-) Quote
bigos Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Akcja "Rogale" zakończona sukcesem:p:p:p P.S. Mam jeszcze pytanie natury technicznej - czy ciasto wrzucone do garnka z zimna woda ma być w folii??? W sobotę robię z nadzieniem grzybowym Masz może jakiś fajny przepis na farsz grzybowy? Quote
Alka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 bigos napisał(a): P.S. Mam jeszcze pytanie natury technicznej - czy ciasto wrzucone do garnka z zimna woda ma być w folii??? ja tam wrzucam normalnie,ważne żeby wypłynęło...:lol: Quote
bigos Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Alka napisał(a):ja tam wrzucam normalnie,ważne żeby wypłynęło...:lol: Moje tak nie za bardzo wypłynęło, ale i tak rogalki są pyszne (a właściwei to były, bo ostał się tylko jeden:diabloti:) Quote
Patka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 jak dobrze ze znowu idę na gotowe :cool3: Quote
Teklunia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Dzień dobry Alicjo :) Twoja Katarzyna Quote
samograj Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 HEJ!!! Gdzieś mi się zawiruszył przepis na te rogaliki, dajcie go tu , ino migiem:mad: :mad: :mad: Quote
bigos Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 samograj napisał(a):HEJ!!! Gdzieś mi się zawiruszył przepis na te rogaliki, dajcie go tu , ino migiem:mad: :mad: :mad: U Vectr'y na 195 stronie jest link;):diabloti::p Ja zawsze tak ten przepis znajduję:cool1: Quote
samograj Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 bigos napisał(a):U Vectr'y na 195 stronie jest link;):diabloti::p Ja zawsze tak ten przepis znajduję:cool1: Dzięki, no ale teraz muszę poszukać Vektry, to idę, papapapapa!!!!! Quote
samograj Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='bigos']U Vectr'y na 195 stronie jest link;):diabloti::p Ja zawsze tak ten przepis znajduję:cool1: Byłam i linka nie znalazłam, natomiast zobaczyłam to: Quote
e.v.a Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='samograj']Byłam i linka nie znalazłam, natomiast zobaczyłam to: czesc Alu :D widze ze wnuczeta cie odwiedzily:evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Jaki jęzorek :razz:. Słodkie pieski :p. Moja Kama to może 1/3 Ozzego albo owczarka. A oto przykład pospolitej Kamci lub nie inaczej jedynej w swoim rodzaju. ...Sory... za wtrącanie mojego psa do twojej galeri :mad:. Quote
samograj Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 A JA DALEJ NIE MAM PRZEPISU NA ROGALIKI!!!!:mad: :mad: :mad: Quote
e.v.a Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='samograj']A JA DALEJ NIE MAM PRZEPISU NA ROGALIKI!!!!:mad: :mad: :mad: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1312012&postcount=494 :grins: i mow mi ciociu :diabloti: :evil_lol: Quote
samograj Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='evaxon']http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1312012&postcount=494 :grins: i mow mi ciociu :diabloti: :evil_lol: KOCHAM CIĘ CIOTECZKO!!!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Cześć Alusiu i Ozzulku :multi: Przyszliśmy się przywitać po dłuższej nieobceności, jednak zaległościom mówię NIE :diabloti: :eviltong: Za to teraz postaram się być w miarę na bieżąco :cool3: Pozdrawiam, Daga ;) Quote
Kate I Luka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Siemanko gaduły Ozzulkowe :bye: :bye: :bye: Quote
bigos Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 samograj - za te fotki Vectrowych psiurków Ala Cię:agrue::x:krach::-x:bad-word::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vogue Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 WITAJ ALU!!! Czekajac na twoje wygibasy pod choinka zwiedzilam Rybnik!!:evil_lol: Bylam w muzeum,w Bazylice, w Hotelu Olimp i nad Zalewem:evil_lol: Teraz pelna wrazen ide lepic uszka na Wigilie:lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='bigos']samograj - za te fotki Vectrowych psiurków Ala Cię:agrue::x:krach::-x:bad-word::evil_lol::evil_lol::evil_lol::pno wiesz co Bigoskowa ......przynajmniej nie muszę na gwałt fot wklejać .....a to przecież moje wirtualne wnuczęta:loveu: Cześć ferajna :multi: Za chwilkę poczytam, , poodpisuję i poodwiedzam ale musze się ogarnąć bo.....przysnęłam:oops: Quote
Alicja Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Vogue']WITAJ ALU!!! Czekajac na twoje wygibasy pod choinka zwiedzilam Rybnik!!:evil_lol: Bylam w muzeum,w Bazylice, w Hotelu Olimp i nad Zalewem Teraz pelna wrazen ide lepic uszka na Wigilie:lol:;)i co warto było?Witaj [quote name='Kate I Luka']Siemanko gaduły Ozzulkowe :bye: Witaj .....nie gaduło [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Alusiu i Ozzulku :multi: Przyszliśmy się przywitać po dłuższej nieobceności, jednak zaległościom mówię NIE :diabloti: :eviltong: Za to teraz postaram się być w miarę na bieżąco :cool3: Pozdrawiam, Daga ;)cześć Daga ...nie wiesz co tracisz [quote name='Kamcia_14'] Jaki jęzorek :razz:. Słodkie pieski :p. Moja Kama to może 1/3 Ozzego albo owczarka. A oto przykład pospolitej Kamci lub nie inaczej jedynej w swoim rodzaju. ...Sory... za wtrącanie mojego psa do twojej galeri :mad:.witaj Kamciu ....śliczna ta Twoja psinka [quote name='evaxon']czesc Alu :D widze ze wnuczeta cie odwiedzily:evil_lol:cześć ! wnuczęta koffają babcię [quote name='samograj']HEJ!!! Gdzieś mi się zawiruszył przepis na te rogaliki, dajcie go tu , ino migiem:mad: :mad: :mad:nooo a galeria smaczków to gips ...tam trzeba szukać ...czekam na relację z przebiegu pieczenia [quote name='Teklunia']Dzień dobry Alicjo :) Twoja KatarzynaDzień Dobry Katarzyno ....Twoja Alicja [quote name='Patka']jak dobrze ze znowu idę na gotowe :cool3:Patuś ...nie za dobrze Ci;) [quote name='bigos']Moje tak nie za bardzo wypłynęło, ale i tak rogalki są pyszne (a właściwei to były, bo ostał się tylko jeden:diabloti:)nie martw się moje czasem też niechętnie wypływa ...a do folii nie zawijam [quote name='Alka']ja tam wrzucam normalnie,ważne żeby wypłynęło...:lol:cześć ...hi hi co ma wisieć nie utonie;) [quote name='bigos'] W sobotę robię z nadzieniem grzybowym Masz może jakiś fajny przepis na farsz grzybowy?poszukam [quote name='zuzolandia']MAJ GOT ;-) Swieta idom a une chcom mordowac ;-) heeheh No ale mnie juz nic nie zdziwi ;-) w kazdym razie w tej galerii napewno heheh;-) Buzioczki dla Ozzuulllkaa ;-) czołem Zuzole .....mordują , zaraz mordują to tylko takie pieszczoty;) Quote
Alicja Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Vectra']bry wieczór :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::oops:córciu już kolejne dobry wieczór:multi: [quote name='beria']Alu, zostaniesz postacią medialną :multi: Będziesz GWIAZDĄ :loveu::razz:i będe rozdawać autografy... witaj Gosiu:multi: Quote
Recommended Posts