Alka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Testy wykazały alergię ale na to nie ma lekarstwa ...:cool3: jedynie unikać tego dziadostwa...;) w całym przedszkolu tak śmierdzi?:roll: a dzieciom nic nie jest ? Quote
Pysia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Witaj Alu :) A ja szukam łuskanej pszenicy do kutji i nigdzie nie mogę dostać :angryy: Chyba zrobię makiełki zamiast niej ... Quote
Alicja Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='Alka']jedynie unikać tego dziadostwa...;) w całym przedszkolu tak śmierdzi?:roll: a dzieciom nic nie jest ?podobno nie śmierdzi ...ale to głównie opary tak dokuczają ...wiem że jedna dziewczynka się rozkaszlała i lekarz stwierdził ze to wybitnie alergiczny kaszel:cool3: [quote name='Pysia']Witaj Alu :) A ja szukam łuskanej pszenicy do kutji i nigdzie nie mogę dostać :angryy: Chyba zrobię makiełki zamiast niej ...oj dla mnie kutia za słodka:razz: [quote name='*luthien*']Witajcie Ozzulcowe dziewczynki:Dwitaj u nas:multi: Quote
aga1215 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Alu :) A ja szukam łuskanej pszenicy do kutji i nigdzie nie mogę dostać :angryy: Chyba zrobię makiełki zamiast niej ... do kuti można użyć pęczaku zamiast pszenicy witaj Alu Quote
Behemot Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] oj dla mnie kutia za słodka:razz: Bo kutia była za słodka.... :-? Sorry, nie mogłam się oprzeć :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='aga1215']do kuti można użyć pęczaku zamiast pszenicy witaj Alu :multi::multi::multi:witaj , już wróciłam spod kościoła ...sprzęt zamókł , dziecka też ....ja troszkę , ale jeszcze zyję:evil_lol: [quote name='Behemot']Bo kutia była za słodka.... :-? Sorry, nie mogłam się oprzeć :evil_lol::eviltong: Quote
Kate I Luka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Witaj Alu [quote name='Alicjarydzewska'] Samograjko , ja nie tylko na lakiery tak reaguję , na lizol / jak kto jeszcze pamięta co to , /,pasty do podłóg , wszelkie farby olejne i lakiery nitro ...w domu stosujemy tylko ekologiczne , wodorozcieńczalne . Kiedyś na kolonii mnie tak podtruli lizolem że o mało się nie odwodniłam , miałam owżodzenie przewodu pokarmowego :angryy:a na skórze plamy jak siniaki ,bo żeby zachować czystość myto lizolem...potem z pasty do podłogi w pracy dostałam duszności i puchłam jak ropuszka w każdym miejscu które dotknęłam ...horror.Testy wykazały alergię ale na to nie ma lekarstwa ...:cool3: no to rzeczywiście, alergie masz nieziemską... i wszyscy dookoła Cie podtruwają... Quote
malawaszka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 łosz kurde Alu to chyba gorsze niż moja alergia na pyłki :shake: co prawda one też są wszędzie, ale na szczęście tfu tfu nie mam az tak silnych reakcji Quote
Kate I Luka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 malawaszka napisał(a):łosz kurde Alu to chyba gorsze niż moja alergia na pyłki :shake: co prawda one też są wszędzie, ale na szczęście tfu tfu nie mam az tak silnych reakcji no, ja też non stop na tabletkach, bo pylki mnie uczulają, a dodatkowo jeszcze... psia sierść :p Quote
Alicja Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='Kate I Luka']Witaj Alu no to rzeczywiście, alergie masz nieziemską... i wszyscy dookoła Cie podtruwają...;)bo ja tysz taka cholera nie z tej ziemi jestem:evil_lol: [quote name='malawaszka']łosz kurde Alu to chyba gorsze niż moja alergia na pyłki :shake: co prawda one też są wszędzie, ale na szczęście tfu tfu nie mam az tak silnych reakcjino fajne to to nie jest ale chyba żadna alergia nie jest przyjemna.....:cool3: Jeszcze 2 dni i WOLNE:multi::multi::multi::multi:cale 4 dzioneczki:multi::multi::multi::multi: Quote
Agga Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Wy tu gadu- gadu a gdzie foty Ozziego? A kysz plotkowac na Offa:mad: Quote
Alicja Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='Agga']Wy tu gadu- gadu a gdzie foty Ozziego? A kysz plotkowac na Offa:mad::pbedom potem:p Quote
Alicja Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='Patka']Zgadzam się w pełni z Aggą :evil_lol::razz:a co Wy takie zgodne jesteście:cool3: Quote
PIKA Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Cześc Alu :multi: Dzisiaj ja jestem nie wyspana :evil_lol: Quote
tygra Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 witam, coś ostatnio nowych fotek nie widzę... Quote
Behemot Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 tygra napisał(a):witam, coś ostatnio nowych fotek nie widzę... No właśnie, tylko gadają jak w maglu.... :evil_lol: Quote
Paula Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Czesc Alu :loveu: Wspolczuwam tego uczulenia :glaszcze: Moja siostrzenica ma trzy rodzaje alergii: pokarmowa, wziewna i skorna :shake: Biedne dziecko :-( Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 paula_z napisał(a):Czesc Alu :loveu: Wspolczuwam tego uczulenia :glaszcze: Moja siostrzenica ma trzy rodzaje alergii: pokarmowa, wziewna i skorna :shake: Biedne dziecko :-( ja tez mam alergie pokarmową:razz: mam atopowe zapelenie skóry :razz: masakra :shake: naszczescie troszke z tego wyroslam :cool3: Quote
Vectra Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ja mam alergie na ludzi , zakupy , kolejki , tłumy , korki na ulicach , na głupote ludzką :evil_lol::evil_lol: i tam by jeszcze znalazł kilka takich tam ........ Quote
Alicja Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='dbsst']czesc sis :loveu: :loveu: :loveu:cześć siostrzyczko [quote name='PIKA']Cześc Alu :multi: Dzisiaj ja jestem nie wyspana :evil_lol:ja nadal też...... [quote name='tygra']witam, coś ostatnio nowych fotek nie widzę...eee no tego....są [quote name='Behemot']No właśnie, tylko gadają jak w maglu.... :evil_lol:a u nas w maglu sie magluje... [quote name='paula_z']Czesc Alu :loveu: Wspolczuwam tego uczulenia :glaszcze: Moja siostrzenica ma trzy rodzaje alergii: pokarmowa, wziewna i skorna :shake: Biedne dziecko :-(współczuwam dziecku ...masakra [quote name='evaxon']ja tez mam alergie pokarmową:razz: mam atopowe zapelenie skóry :razz: masakra :shake: naszczescie troszke z tego wyroslam :cool3:no nic przyjemnego [quote name='Vectra']ja mam alergie na ludzi , zakupy , kolejki , tłumy , korki na ulicach , na głupote ludzką :evil_lol::evil_lol: i tam by jeszcze znalazł kilka takich tam ........o córcia ....ale naj naj ze zyjesz :eviltong:Marudy...... takie mamy małe wyrko :evil_lol: no włączcie już to dogo:mad: Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ale z Ozzyego parówa:turn-l: haha a co Tz taki malo zadowolony :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Jaki zamyślony Ozzy:cool3: Ozzy proboje pana zepchnac na podloge?:lol: Quote
Recommended Posts