Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Testy wykazały alergię ale na to nie ma lekarstwa ...:cool3:

jedynie unikać tego dziadostwa...;) w całym przedszkolu tak śmierdzi?:roll:

a dzieciom nic nie jest ?

Posted

[quote name='Alka']jedynie unikać tego dziadostwa...;) w całym przedszkolu tak śmierdzi?:roll:

a dzieciom nic nie jest ?podobno nie śmierdzi ...ale to głównie opary tak dokuczają ...wiem że jedna dziewczynka się rozkaszlała i lekarz stwierdził ze to wybitnie alergiczny kaszel:cool3:

[quote name='Pysia']Witaj Alu :)
A ja szukam łuskanej pszenicy do kutji i nigdzie nie mogę dostać :angryy: Chyba zrobię makiełki zamiast niej ...oj dla mnie kutia za słodka:razz:

[quote name='*luthien*']Witajcie Ozzulcowe dziewczynki:Dwitaj u nas:multi:

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Alu :)
A ja szukam łuskanej pszenicy do kutji i nigdzie nie mogę dostać :angryy: Chyba zrobię makiełki zamiast niej ...

do kuti można użyć pęczaku zamiast pszenicy

witaj Alu

Posted

[quote name='aga1215']do kuti można użyć pęczaku zamiast pszenicy

witaj Alu :multi::multi::multi:witaj , już wróciłam spod kościoła ...sprzęt zamókł , dziecka też ....ja troszkę , ale jeszcze zyję:evil_lol:

[quote name='Behemot']Bo kutia była za słodka.... :-?

Sorry, nie mogłam się oprzeć :evil_lol::eviltong:

Posted

Witaj Alu

[quote name='Alicjarydzewska']
Samograjko , ja nie tylko na lakiery tak reaguję , na lizol / jak kto jeszcze pamięta co to , /,pasty do podłóg , wszelkie farby olejne i lakiery nitro ...w domu stosujemy tylko ekologiczne , wodorozcieńczalne .
Kiedyś na kolonii mnie tak podtruli lizolem że o mało się nie odwodniłam , miałam owżodzenie przewodu pokarmowego :angryy:a na skórze plamy jak siniaki ,bo żeby zachować czystość myto lizolem...potem z pasty do podłogi w pracy dostałam duszności i puchłam jak ropuszka w każdym miejscu które dotknęłam ...horror.Testy wykazały alergię ale na to nie ma lekarstwa ...:cool3:

no to rzeczywiście, alergie masz nieziemską... i wszyscy dookoła Cie podtruwają...

Posted

malawaszka napisał(a):
łosz kurde Alu to chyba gorsze niż moja alergia na pyłki :shake: co prawda one też są wszędzie, ale na szczęście tfu tfu nie mam az tak silnych reakcji

no, ja też non stop na tabletkach, bo pylki mnie uczulają, a dodatkowo jeszcze... psia sierść :p

Posted

[quote name='Kate I Luka']Witaj Alu

no to rzeczywiście, alergie masz nieziemską... i wszyscy dookoła Cie podtruwają...;)bo ja tysz taka cholera nie z tej ziemi jestem:evil_lol:

[quote name='malawaszka']łosz kurde Alu to chyba gorsze niż moja alergia na pyłki :shake: co prawda one też są wszędzie, ale na szczęście tfu tfu nie mam az tak silnych reakcjino fajne to to nie jest ale chyba żadna alergia nie jest przyjemna.....:cool3:

Jeszcze 2 dni i WOLNE:multi::multi::multi::multi:cale 4 dzioneczki:multi::multi::multi::multi:

Posted

paula_z napisał(a):
Czesc Alu :loveu: Wspolczuwam tego uczulenia :glaszcze: Moja siostrzenica ma trzy rodzaje alergii: pokarmowa, wziewna i skorna :shake: Biedne dziecko :-(

ja tez mam alergie pokarmową:razz: mam atopowe zapelenie skóry :razz: masakra :shake: naszczescie troszke z tego wyroslam :cool3:

Posted

[quote name='dbsst']czesc sis :loveu: :loveu: :loveu:cześć siostrzyczko

[quote name='PIKA']Cześc Alu :multi:
Dzisiaj ja jestem nie wyspana :evil_lol:ja nadal też......

[quote name='tygra']witam, coś ostatnio nowych fotek nie widzę...eee no tego....są

[quote name='Behemot']No właśnie, tylko gadają jak w maglu.... :evil_lol:a u nas w maglu sie magluje...

[quote name='paula_z']Czesc Alu :loveu: Wspolczuwam tego uczulenia :glaszcze: Moja siostrzenica ma trzy rodzaje alergii: pokarmowa, wziewna i skorna :shake: Biedne dziecko :-(współczuwam dziecku ...masakra

[quote name='evaxon']ja tez mam alergie pokarmową:razz: mam atopowe zapelenie skóry :razz: masakra :shake: naszczescie troszke z tego wyroslam :cool3:no nic przyjemnego

[quote name='Vectra']ja mam alergie na ludzi , zakupy , kolejki , tłumy , korki na ulicach , na głupote ludzką :evil_lol::evil_lol: i tam by jeszcze znalazł kilka takich tam ........o córcia ....ale naj naj ze zyjesz

:eviltong:Marudy......

takie mamy małe wyrko :evil_lol:

no włączcie już to dogo:mad: