teresz10 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 ZDJĘCIA 29.07.2012 https://picasaweb.google.com/111849077759985019059/30Lipca201202 Quote
as_ko Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Piękny ten posokowiec. Napiszcie co o nim wiecie a ja roześlę fotki gdzie się da. Quote
teresz10 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 PSY: 1.POSOKOWIEC , ładny zadbany młody pies potrafi chodzic na smyczy , jest bardzo przyjazny - może ktoś szuka? 2. HUSKY rudy z brązowymi oczami, raczej spokojny i ufny 3. PIEKNY BENIO nadal w schronie- to nie jest HAber tylko ten następny. Młody benio który był niedawno przywieziony do schronu juz znalazł dom, a ten przy budzie beniowaty jeszcze jest Quote
teresz10 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 4. MŁODY W typie owczarka , czarnulek bardzo miły przyjazny pies 5. DUŻY KUDŁACZ przyjazny młody psiak - 6.. Duzy przyjazny misiek - młody jest wielkości bernardyna Quote
teresz10 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 (edited) 7. W typie BENIA - bardzo młody i przyjazny przytulak 8.Mix rottka - młody, może nie widac tego na zdjęciu ale w naturze jest potęzniejszy niz na tym zdjęciu 9.Młody psiak - dopiero od kilku dni staneły mu uszy - w typie owczarka o umaszczeniu szakalka. Edited July 30, 2012 by teresz10 Quote
teresz10 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 (edited) 10. pies jak dla mnie malamucik - odłowiony niedawno, bardzo chudy choc widac ze siersc zadbana. Nie wiem czy to nie jest taki psi podrostek 11. Owczarek niemiecki psiak 12. Pies Husky - chyba stary znajomy... byłam tak zaaferowana nowymi psami ze nie przyjżałam się... Edited July 30, 2012 by teresz10 Quote
malawaszka Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='teresz10']ZDJĘCIA 29.07.2012 https://picasaweb.google.com/111849077759985019059/30Lipca201202 teresz co z Zuzią - pliz skontaktuj się z tą dziewczyną bo ja nie wiem co jej pisać - a ona mnie codziennie pyta to pies czy suka? Quote
teresz10 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 13. Rasy Dropek młodziak , jeszcze zeby nie urosły całkiem...wesoły, zabawowy, bezstresowy 14.Mix amstafka - młody , bezproblemowy , uległy do człowieka i bardzo ruchliwy. Pies bardzo domowy, widac ze na smyczy chodził itd... 15. Mix terierek - zadowolony z życia młodziutki juz wykastrowany - brac i kochac - taki widac towarzyski i zabawowy psiak... 16. mix Sznaucer olbrzym - szczeniak zupełnie zagubiony w schronisku... Quote
teresz10 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Teraz kilka zdjęć suczek - ale naprawdę kilka gdyż szykuję sie do zrobienia wszystkim suczkom wysterylizowanym zdjęcia - problemem tego schroniska są suczki które nie są chetnie adoptowane nawet teraz po sterylkach... są 2 boksy pełne wysterylizowanych fajnych suczek...i nic. Dzisiaj w typie rasy kilka pań: 1.Ruda Hasia - ma obcietą koncówkę uszka co daje do myślenia ze moze byc sterylizowana, jest wesoła i kontaktowa i bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem. 2. Szara hasia o ile nie malamutka - nie przyjrzałam się - drobnej postury niewidoczna niemal w boksie . 3. Bokserowata , dość spora dziewczynka , wesoła i kontaktowa Quote
teresz10 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 4. owczarka niemiecka długowłosa uwaga ma zieloną obrożę na szyi - zapewne zagubiła sę komuś - bardzo kontaktowa... 5,6,7 Małe suczki - wszystkie zadowolone z siebie - jet ich w schronie zatrzesienie - moze 20. 8. Mała nie wychodzi z budy - wystraszona - jest takich łaciatych drobnych suczek 7 różnych a jakby takich samych - 9,10 Suczki z lisiej klatki - oczywiscie na jedną był domek ale powiedziano mi przez telefon ze dom znalazła. Wczoraj okazało sie ze jednak nie - ze obie siedzą nadal. Ta kremowa to oaza spokoju, ta łaciata to terier w kazdym calu... Quote
Ciucik Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Wszystkie one biedne , ale te dwie terierowate z "lisiej klatki" najbardziej. Quote
as_ko Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Założyłam wątek psiakowi na forum posokowców. Może ktoś go szuka, a jak nie to może akurat trafi się jakiś DT/DS. Quote
WATACHA Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Ale piękne te psiaki macie, aż dziw bierze, że jeszcze są w schronie. Quote
Ty$ka Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Boże, ile pięknych psów :( I te husky :( Wiecie coś więcej o tej malutkiej malamutce? Wydaje się być wychudzona... https://lh6.googleusercontent.com/-hFZr8WrxAVQ/UBZBYeWiZTI/AAAAAAAAC3U/r-5KagKjBMU/s500/IMG_7886_resize.jpg Quote
Paulina_mickey Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Teresz jaki kontakt podawać w ogłoszeniach? Ja mogę nawet wszystkie poogłaszać tylko muszę mieć więcej tekstu o każdym. Więc pierwszy od razu idzie Dropciaty chłopak, na razie wrzuce z moim mailem a potem uzupełnie reszte danych Quote
matrioszka2 Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Pracownicy schronu w niezmienionym składzie ? Quote
teresz10 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 (edited) Pracownicy schronu w niezmienionym składzie, Paulina co do ogłoszen zadzwonię i dogadam z Toba - musimy psiaki nazwac po imieniu bo to ułatwia sprawę. Jak ktoś ma jakies pomysły to prosze o propozycje. ZUZIE sznupkowatą zawiozłam wczoraj do Białegostoku - jest juz w swoim DS. Wróciłam w nocy - - domek podzieli z dwoma kotami . Zuzia zachowała sie do domowników bardzo ładnie. Ze wszystkimi sie przywitała - i rąk do głaskania jej nie zabraknie . A ona przylepa oczywiście jak tylko tam wlazła to była juz u siebie... Edited July 31, 2012 by teresz10 Quote
teresz10 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Ty$ka']Boże, ile pięknych psów :( I te husky :( Wiecie coś więcej o tej malutkiej malamutce? Wydaje się być wychudzona... https://lh6.googleusercontent.com/-hFZr8WrxAVQ/UBZBYeWiZTI/AAAAAAAAC3U/r-5KagKjBMU/s500/IMG_7886_resize.jpg Wszystkie informacje o huskych bede miała w niedzielę - na razie nie chcą sterylizowac kudłatych suczek ze względu na temperatury. Idą krótkowłose małe suczki. I ewentualnie gdy ktos bierze do domu wiekszą suczkę. Jadąc do schronu nie spodziewałam sie ze znowu bedzie 5 sztuk. Jeden tylko miał obrożę ...serce się kraje... Quote
Ty$ka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 teresz10 napisał(a):Wszystkie informacje o huskych bede miała w niedzielę - na razie nie chcą sterylizowac kudłatych suczek ze względu na temperatury. Idą krótkowłose małe suczki. I ewentualnie gdy ktos bierze do domu wiekszą suczkę. Jadąc do schronu nie spodziewałam sie ze znowu bedzie 5 sztuk. Jeden tylko miał obrożę ...serce się kraje... W takim razie czekam. Szkoda, że moda na husky nie przemija :( Quote
matrioszka2 Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Może ktoś tu zajrzy przed godziną ZERO.Pomóżmy szydłowiakom...... [quote name='kama210'] BARDZO PROSZE O GŁOSY NA BEZDOMNIAKI SZYDŁOWIECKIE - [SIZE=5] PRZEGRYWAMY !!!! MAMY CZAS DO godz . 24 DZISIAJ poproście znajomych ..proszę Psie i kocie mordki z SZYDŁOWCA czekały na chwilę od ponad roku .. wreszcie w tym miesiącu udało się - BEZDOMNAKI SZYDŁOWIECKIE zostały wspólnym kandydatem dogo i miau do wygranej w POSTACI KARMY na forum KRAKVET .. PROSIMY O KAŻDY GŁOS – Mamy pod opieką nie tylko psy pod naszą bezpośrednią opieką ale też ROZDAJEMY karmę dla psów z Punktu przetrzymań. Poza tym idzie zima – wtedy na ulicach rozdajemy niezliczone ilości karmy. bezpośredni link do ankiety - http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15498 Link do naszego wątku i jednocześnie do instrukcji głosowania w Krakvecie i naszej historii w pigułce : - http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post14327787 /post 1 naszego wątku – link przekieruje na ten post / wydarzenie na fb - http://www.facebook.com/events/234900963298302/ Quote
muzzy Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Paulina_mickey, zrób miejsce w skrzynce, chciałem Ci wysłać linka do zdjęć. I przepraszam wszystkich, że prywatnie na wątku piszę, ale innego kontaktu z Pauliną nie mam. Quote
Paulina_mickey Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='muzzy']Paulina_mickey, zrób miejsce w skrzynce, chciałem Ci wysłać linka do zdjęć. I przepraszam wszystkich, że prywatnie na wątku piszę, ale innego kontaktu z Pauliną nie mam. Już wyczyściłam:) Quote
warsawmoo Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 (edited) Dziewczyny kochane, a czy nie dałoby się zrobić tej DON-ce jakichś zdjęć lepszych, please? To jest naprawdę fajna psina (widziałam ją na żywo) i jestem pewna, że znalazłaby szybko dom.... edit: (Napisałam "dziewczyny", a tu muzzy fotki robił ...) Muzzy kochany :cool3:, a może masz gdzieś jakąś fotkę tej suni DON-ki od przodu? Ona taka piękną maskę maaaaa.... :lol: Edited August 5, 2012 by warsawmoo Quote
muzzy Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 warsawmoo napisał(a):Muzzy kochany :cool3:, a może masz gdzieś jakąś fotkę tej suni DON-ki od przodu? Ona taka piękną maskę maaaaa.... :lol: Teresz wrzuciła wszystkie zdjęcia. Następnym razem można będzie porobić, jeśli będzie mogła zostać wyprowadzona z boksu. Quote
Recommended Posts