Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PSY:
1.POSOKOWIEC , ładny zadbany młody pies potrafi chodzic na smyczy , jest bardzo przyjazny - może ktoś szuka?

2. HUSKY rudy z brązowymi oczami, raczej spokojny i ufny

3. PIEKNY BENIO nadal w schronie- to nie jest HAber tylko ten następny.
Młody benio który był niedawno przywieziony do schronu juz znalazł dom, a ten przy budzie beniowaty jeszcze jest

Posted

4. MŁODY W typie owczarka , czarnulek bardzo miły przyjazny pies

5. DUŻY KUDŁACZ przyjazny młody psiak -

6.. Duzy przyjazny misiek - młody jest wielkości bernardyna

Posted (edited)

7. W typie BENIA - bardzo młody i przyjazny przytulak

8.Mix rottka - młody, może nie widac tego na zdjęciu ale w naturze jest potęzniejszy niz na tym
zdjęciu

9.Młody psiak - dopiero od kilku dni staneły mu uszy - w typie owczarka o umaszczeniu szakalka.

Edited by teresz10
Posted (edited)

10. pies jak dla mnie malamucik - odłowiony niedawno, bardzo chudy choc widac ze siersc zadbana. Nie wiem czy to nie jest taki psi podrostek

11. Owczarek niemiecki psiak

12. Pies Husky - chyba stary znajomy... byłam tak zaaferowana nowymi psami ze nie przyjżałam się...

Edited by teresz10
Posted

13. Rasy Dropek młodziak , jeszcze zeby nie urosły całkiem...wesoły, zabawowy, bezstresowy

14.Mix amstafka - młody , bezproblemowy , uległy do człowieka i bardzo ruchliwy. Pies bardzo domowy, widac ze na smyczy chodził itd...

15. Mix terierek - zadowolony z życia młodziutki juz wykastrowany - brac i kochac - taki widac towarzyski i zabawowy psiak...

16. mix Sznaucer olbrzym - szczeniak zupełnie zagubiony w schronisku...

Posted

Teraz kilka zdjęć suczek - ale naprawdę kilka gdyż szykuję sie do zrobienia wszystkim suczkom wysterylizowanym zdjęcia - problemem tego schroniska są suczki które nie są chetnie adoptowane nawet teraz po sterylkach... są 2 boksy pełne wysterylizowanych fajnych suczek...i nic.

Dzisiaj w typie rasy kilka pań:
1.Ruda Hasia - ma obcietą koncówkę uszka co daje do myślenia ze moze byc sterylizowana, jest wesoła i kontaktowa i bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem.

2. Szara hasia o ile nie malamutka - nie przyjrzałam się - drobnej postury niewidoczna niemal w boksie .

3. Bokserowata , dość spora dziewczynka , wesoła i kontaktowa

Posted

4. owczarka niemiecka długowłosa uwaga ma zieloną obrożę na szyi - zapewne zagubiła sę komuś - bardzo kontaktowa...

5,6,7
Małe suczki - wszystkie zadowolone z siebie - jet ich w schronie zatrzesienie - moze 20.

8. Mała nie wychodzi z budy - wystraszona - jest takich łaciatych drobnych suczek 7 różnych a jakby takich samych -

9,10
Suczki z lisiej klatki - oczywiscie na jedną był domek ale powiedziano mi przez telefon ze dom znalazła. Wczoraj okazało sie ze jednak nie - ze obie siedzą nadal. Ta kremowa to oaza spokoju, ta łaciata to terier w kazdym calu...

Posted

Teresz jaki kontakt podawać w ogłoszeniach? Ja mogę nawet wszystkie poogłaszać tylko muszę mieć więcej tekstu o każdym. Więc pierwszy od razu idzie Dropciaty chłopak, na razie wrzuce z moim mailem a potem uzupełnie reszte danych

Posted (edited)

Pracownicy schronu w niezmienionym składzie, Paulina co do ogłoszen zadzwonię i dogadam z Toba - musimy psiaki nazwac po imieniu bo to ułatwia sprawę. Jak ktoś ma jakies pomysły to prosze o propozycje.

ZUZIE sznupkowatą zawiozłam wczoraj do Białegostoku - jest juz w swoim DS. Wróciłam w nocy - - domek podzieli z dwoma kotami . Zuzia zachowała sie do domowników bardzo ładnie. Ze wszystkimi sie przywitała - i rąk do głaskania jej nie zabraknie . A ona przylepa oczywiście jak tylko tam wlazła to była juz u siebie...

Edited by teresz10
Posted

[quote name='Ty$ka']Boże, ile pięknych psów :( I te husky :(

Wiecie coś więcej o tej malutkiej malamutce? Wydaje się być wychudzona... https://lh6.googleusercontent.com/-hFZr8WrxAVQ/UBZBYeWiZTI/AAAAAAAAC3U/r-5KagKjBMU/s500/IMG_7886_resize.jpg

Wszystkie informacje o huskych bede miała w niedzielę - na razie nie chcą sterylizowac kudłatych suczek ze względu na temperatury. Idą krótkowłose małe suczki. I ewentualnie gdy ktos bierze do domu wiekszą suczkę. Jadąc do schronu nie spodziewałam sie ze znowu bedzie 5 sztuk. Jeden tylko miał obrożę ...serce się kraje...

Posted

teresz10 napisał(a):
Wszystkie informacje o huskych bede miała w niedzielę - na razie nie chcą sterylizowac kudłatych suczek ze względu na temperatury. Idą krótkowłose małe suczki. I ewentualnie gdy ktos bierze do domu wiekszą suczkę. Jadąc do schronu nie spodziewałam sie ze znowu bedzie 5 sztuk. Jeden tylko miał obrożę ...serce się kraje...

W takim razie czekam. Szkoda, że moda na husky nie przemija :(

Posted

Może ktoś tu zajrzy przed godziną ZERO.Pomóżmy szydłowiakom......

[quote name='kama210']

BARDZO PROSZE O GŁOSY NA BEZDOMNIAKI SZYDŁOWIECKIE - [SIZE=5]
PRZEGRYWAMY !!!!
MAMY CZAS DO godz . 24 DZISIAJ

poproście znajomych ..proszę

Psie i kocie mordki z SZYDŁOWCA czekały na chwilę od ponad roku ..
wreszcie w tym miesiącu udało się - BEZDOMNAKI SZYDŁOWIECKIE zostały wspólnym kandydatem dogo i miau do wygranej w POSTACI KARMY na forum KRAKVET ..

PROSIMY O KAŻDY GŁOS –
Mamy pod opieką nie tylko psy pod naszą bezpośrednią opieką ale też ROZDAJEMY karmę dla psów z Punktu przetrzymań.
Poza tym idzie zima – wtedy na ulicach rozdajemy niezliczone ilości karmy.

bezpośredni link do ankiety - http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15498
Link do naszego wątku i jednocześnie do instrukcji głosowania w Krakvecie i naszej historii w pigułce : - http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post14327787
/post 1 naszego wątku – link przekieruje na ten post /

wydarzenie na fb - http://www.facebook.com/events/234900963298302/

Posted

Paulina_mickey, zrób miejsce w skrzynce, chciałem Ci wysłać linka do zdjęć.
I przepraszam wszystkich, że prywatnie na wątku piszę, ale innego kontaktu z Pauliną nie mam.

Posted (edited)

Dziewczyny kochane, a czy nie dałoby się zrobić tej DON-ce jakichś zdjęć lepszych, please? To jest naprawdę fajna psina (widziałam ją na żywo) i jestem pewna, że znalazłaby szybko dom....
edit: (Napisałam "dziewczyny", a tu muzzy fotki robił ...)
Muzzy kochany :cool3:, a może masz gdzieś jakąś fotkę tej suni DON-ki od przodu? Ona taka piękną maskę maaaaa.... :lol:

Edited by warsawmoo
Posted

warsawmoo napisał(a):
Muzzy kochany :cool3:, a może masz gdzieś jakąś fotkę tej suni DON-ki od przodu? Ona taka piękną maskę maaaaa.... :lol:

Teresz wrzuciła wszystkie zdjęcia. Następnym razem można będzie porobić, jeśli będzie mogła zostać wyprowadzona z boksu.