MaDi Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='malawaszka']a masz zdjęcia sznupka?[/QUOTE] Nie miałam aparatu. To taki mini czarny maluszek ale raczej kilku letni.Podobno sunia. Quote
warsawmoo Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='MaDi']Byłam dzisiaj zmuszona podjechać do schroniska i jestem załamana, pomijając fakt dostarczenia tam psiego staruszka z ulicy... Psów jest bardzo dużo. Pilnie potrzebna pomoc fundacji/osób od ras: 1.Staruszek boksera w mega pilnej potrzebie! 2. Bokserka pogodna pewnie kilkuletnia sunia 3. Samiec posokowca( nie znam się na rasach myśliwskich ale od razu przyszedł mi do głowy) 4. Podhalanka lub goldenka!!!! Na już do zabrania nie wychodzi z budy tylko szczeka. 6. Nowy raczej młody benio ( w sumie sa trzy) 7.mini mini czarny sznupek[/QUOTE] MaDi, jak mogłaś zapomieć ... ? 8. Owczarek niemiecki długowłosy, pogodna sunia ładnie umaszczona - wiek ok 2-3 lata (?) Quote
teresz10 Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Nie pojadę do schronu w niedzielę zrobić zdjęcia - poprzesuwały mi sie sprawy zwiazane z moja jamniczka Zuzią która jest chora - woże ją na kroplówki i robimy kolejne badania. Wczoraj całe popołudnie w klinice - Zuzia jest tylko na kroplówkach - od kilku dni nie przyjmuje jedzenia... a ja od kilku dni nie śpię z nerwów... czekam teraz na wyniki i umieram ze strachu... Quote
malawaszka Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 boże dalej to się ciągnie :( trzymam kciuki za Zuzię! Quote
MaDi Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [quote name='warsawmoo']MaDi, jak mogłaś zapomieć ... ? 8. Owczarek niemiecki długowłosy, pogodna sunia ładnie umaszczona - wiek ok 2-3 lata (?)[/QUOTE] Bo w tym schronie nie licze juz Onkówi, huskych czy astów:( Quote
Ty$ka Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [quote name='MaDi']Bo w tym schronie nie licze juz Onkówi, huskych czy astów:([/QUOTE] Eh, niestety moda na te rasy nie przemija :( A ja tak sobie pospamuję trochę. Dnia 12.07 nad zalewem Zemborzyckim został znaleziony szczeniak też w typie boksera, obecnie przebywa w schronisku w Lublinie. Szczenię jest pręgowane. Może komuś zaginął? Nie wiecie czasem, cioteczki? [IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/165857_10151093012508524_1480718164_n.jpg[/IMG] Quote
MaDi Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Ta sunia ze schroniska jest podobna ale bez białego krawacika i oczywiście dorosła. Quote
Kapsel Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Dziewczyny czy macie zdjęcia bokserów, a szczególnie tego staruszka? :-( Quote
MaDi Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Kapsel napisał(a):Dziewczyny czy macie zdjęcia bokserów, a szczególnie tego staruszka? :-( Wysłałam zdjęcie dziadunia As_ko, powiem Ci że on tam umrze lada dzień... psiak potrzebuje miękkiego ciepłego miejsca a schronisko jest obecnie przepełnione. Sunia świetnie sobie radzi w ogólnym boksie. Quote
malawaszka Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 teresz jak Zuzia Twoja?? :kciuki: No i co z adopcją Zuzi bo tamta dziewczyna znowu się mnie pyta co dalej a ja nie wiem co jej powiedzieć, miałyśmy szukać tam kogoś na wizytę - czy już była? Quote
MaDi Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Dzięki Asiu, strasznie mi go szkoda:( Może ktoś zaprosić na wątek osoby od goldenów lub podhalanów? W budzie non stop siedzi sunia i szczeka, jeśli nikt jej nie wyciągnie pewnie zostanie uznana za agresywną... łapki ma dosyć szczupłe i szatę baaardzo goldenowatą, jeśli to nie złoty pies to ew. przychodzi mi do głowy podhalan. Może ktoś z aparatem podjedzie do schroniska? Quote
muzzy Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 MaDi napisał(a):Może ktoś z aparatem podjedzie do schroniska? Ustaliliśmy z Teresz, że pojedziemy w niedzielę, ale widzę, że chyba póki co jest to nieaktualne... Quote
MaDi Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 muzzy napisał(a):Ustaliliśmy z Teresz, że pojedziemy w niedzielę, ale widzę, że chyba póki co jest to nieaktualne... Sławku w razie co miej zarezerwowany czas jak tylko dam radę to postaram się z Tobą tam podjechać lub zorganizowac innego chętnego. Quote
muzzy Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 MaDi napisał(a):Sławku w razie co miej zarezerwowany czas jak tylko dam radę to postaram się z Tobą tam podjechać lub zorganizowac innego chętnego. Tylko chyba trzeba by to było wcześniej uzgodnić z kierownictwem Schroniska, bo raz jak pojechaliśmy z Teresz bez uprzedzenia, to trochę trwało zanim pracownicy skontaktowali się z kierownikiem, a bez tego nie chcieli pozwolić na sesję. Acha, i byłbym wdzięczny za jak najszybsze info, czy pojedziemy, bo mam już prośbę o sesję w Tarnobrzegu i mógłbym się tam w ten weekend wybrać. Quote
MaDi Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 muzzy napisał(a):Tylko chyba trzeba by to było wcześniej uzgodnić z kierownictwem Schroniska, bo raz jak pojechaliśmy z Teresz bez uprzedzenia, to trochę trwało zanim pracownicy skontaktowali się z kierownikiem, a bez tego nie chcieli pozwolić na sesję. Acha, i byłbym wdzięczny za jak najszybsze info, czy pojedziemy, bo mam już prośbę o sesję w Tarnobrzegu i mógłbym się tam w ten weekend wybrać. Powiem tak jak nie pojedziemy do Nowodworu to i tak Ci coś znajdę więc daj tylko znać czy wolisz sobotę lub niedzielę? Quote
Kapsel Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 as_ko napisał(a):Zdjęcie bokserka-staruszka od Madi: Dzięki Madi. Germaine chce go zabrać w weekend. Czy możesz mi na pw podać telefon do kierownika? Quote
muzzy Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 MaDi napisał(a):Powiem tak jak nie pojedziemy do Nowodworu to i tak Ci coś znajdę więc daj tylko znać czy wolisz sobotę lub niedzielę? O, lubię to :) Zdecydowanie niedziela, bo na sobotę już się umówiłem do Tarnobrzegu. Quote
MaDi Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Kapsel napisał(a):Dzięki Madi. Germaine chce go zabrać w weekend. Czy możesz mi na pw podać telefon do kierownika? Jest na pierwszej stronie wątku;) Pomyślcie też o tej drugiej boksi. Quote
Kapsel Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 MaDi napisał(a):Jest na pierwszej stronie wątku;) Pomyślcie też o tej drugiej boksi. Boksio juz w Warszawie, dziś będzie miał operację. Trzymajcie kciuki!!! http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/pl/component/psy/?task=pokaz&pies_id=1103 Suni Marek zrobił zdjęcia, będziemy szukać jej domu. Quote
as_ko Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Kapsel napisał(a):Boksio juz w Warszawie, dziś będzie miał operację. Trzymajcie kciuki!!! http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/pl/component/psy/?task=pokaz&pies_id=1103 Suni Marek zrobił zdjęcia, będziemy szukać jej domu. Dzięki dziewczyny :) Dopiero teraz widać że nie jest staruszkiem. Quote
malawaszka Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 ja proszę o zdjęcia sznupka/ki jeśli się uda Quote
Paulina_mickey Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 To ja czekam na fotki i od nowa uruchamiam ogłoszenia Quote
muzzy Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Ja miałbym prośbę o ogłoszenia dla tego chłopaka: Wesoły, bardzo przyjazny do ludzi, z psami chyba też ok (mieszka w boksie z innymi), nie wykastrowany, prawdopodobnie ma mniej niż rok. Wygląda na to, że dobrze wie, co to smycz, bo cieszył się, jak mu ją przypinano. Teresz, zgodziłabyś się, żeby w ogłoszeniach (jeśli ktoś zechce je zrobić) podawać namiary na Ciebie? Quote
MaDi Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='muzzy']Ja miałbym prośbę o ogłoszenia dla tego chłopaka: Wesoły, bardzo przyjazny do ludzi, z psami chyba też ok (mieszka w boksie z innymi), nie wykastrowany, prawdopodobnie ma mniej niż rok. Wygląda na to, że dobrze wie, co to smycz, bo cieszył się, jak mu ją przypinano. Teresz, zgodziłabyś się, żeby w ogłoszeniach (jeśli ktoś zechce je zrobić) podawać namiary na Ciebie? Wow faktycznie jest z rodziny Dropka. Tak sobie myślałam o tym boksiu przez wekend i też stwierdziłam że może być znacznie młodszy tylko jest mega zaniedbany i przestraszony. Quote
Recommended Posts