warsawmoo Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 (edited) Już mam pozostałe zdjęcia dzięki życzliwości beki. Dziękuję! Założyłam suni temat na owczarku http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=21094 Edited August 6, 2012 by warsawmoo Quote
MaDi Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Był ktoś ostatnio w schronie? Jakieś zmiany? Wysłałam kilka osób chętnych na duże psy więc mam nadzieję,że jakieś bidy znalazły domy. Quote
rita60 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Ogłaszalam Rudą Mamuskę, Babę i Malą,czy one nadal bez domku ? Quote
DZIR Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 (edited) 15. Mix terierek - zadowolony z życia młodziutki juz wykastrowany - brac i kochac - taki widac towarzyski i zabawowy psiak... Ten maluch to pies w typie JAGD teriera/ teriera niemieckiego/ szorstkowłosego. Kilka dni temu wyadoptowałam takiego z Wojtyszek.http://tablica.pl/oferta/maly-jagd-terrier-prosi-o-dom-ID1hBRt.html Edited September 22, 2012 by DZIR Quote
DZIR Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 PIESEK NERON Neron post 7261 z profilu To FLAT COATED RETRIEVER i to ładny egzemplarz. Uszy długie nisko osadzone, porteczki i ogon ładne Quote
as_ko Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='DZIR']PIESEK NERON Neron post 7261 z profilu To FLAT COATED RETRIEVER i to ładny egzemplarz. Uszy długie nisko osadzone, porteczki i ogon ładne Tych psów nie ma już w schronisku. Quote
evel Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='DZIR']PIESEK NERON Neron post 7261 z profilu To FLAT COATED RETRIEVER i to ładny egzemplarz. Uszy długie nisko osadzone, porteczki i ogon ładne[/QUOTE] I morda zupełnie nie od FCRa. Czy trzeba koniecznie szukać rasy, tam, gdzie jej nie ma? Pies nie może być "po prostu" kundlem, czy miksem? Quote
rita60 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='evel']I morda zupełnie nie od FCRa. Czy trzeba koniecznie szukać rasy, tam, gdzie jej nie ma? Pies nie może być "po prostu" kundlem, czy miksem?[/QUOTE] Popieram.... Quote
haliza Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Witam, chciałam zapytać o psa - dzisiaj w Krasnymstawie odłowiono psa podobnego do Nero, czy jeżeli jest w schronisku to można mu robić ogłoszenia i wtedy podać kontakt do schroniska ? Znam historię tego psa i bardzo bym chciała żeby znalazł prawdziwego człowieka bo on naprawdę mimo młodego wieku dużo wycierpiał ( teraz też przez durni wylądował w schronisku :cool3:) Quote
MaDi Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Wczoraj byłam w schronie...jest dużo psów:( Pilnie proszę o kontakt osoby od bokserów 883577493 Jest samiec posokowca który siedzi już długo i się marnuje. Astka do wyciągnięcia na wczoraj:( Chłopak Cane Corso. Dwa benie. Siedem północniaków. Sunia mix mini sznupka. Fajna sunia mix ON Collie. Quote
rita60 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 MaDi napisał(a):Wczoraj byłam w schronie...jest dużo psów:( Pilnie proszę o kontakt osoby od bokserów 883577493 Jest samiec posokowca który siedzi już długo i się marnuje. Astka do wyciągnięcia na wczoraj:( Chłopak Cane Corso. Dwa benie. Siedem północniaków. Sunia mix mini sznupka. Fajna sunia mix ON Collie. MaDi w sprawie posokowca napisz do bea100. Quote
as_ko Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Posokowce już o nim wiedzą :( miałam nadzieję że już go nie ma, tutaj jego wątek na posokowcach: http://posokowce.com.pl/topic2500.html Wieczorem postaram się wrzucić zdjęcia, które zrobiła Madi. Quote
MaDi Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Halo halo pilnie potrzebna pomoc dla astki i boksiów. Quote
andegawenka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 MaDi napisał(a):Halo halo pilnie potrzebna pomoc dla astki i boksiów. Nie ma już Plasteliny?, jak pamietam ona była od boksiów Quote
Paulina_mickey Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Tutaj są ludzie od bokserów, może tam pomogą? http://www.facebook.com/sosbokserom Quote
haliza Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 haliza napisał(a):Witam, chciałam zapytać o psa - dzisiaj w Krasnymstawie odłowiono psa podobnego do Nero, czy jeżeli jest w schronisku to można mu robić ogłoszenia i wtedy podać kontakt do schroniska ? Znam historię tego psa i bardzo bym chciała żeby znalazł prawdziwego człowieka bo on naprawdę mimo młodego wieku dużo wycierpiał ( teraz też przez durni wylądował w schronisku :cool3:) Ponawiam pytanie :roll: Quote
as_ko Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 haliza napisał(a):Ponawiam pytanie :roll: Żebyś mogła podać numer do schroniska (tzn. do kierownika schroniska), musiałabyś to z nim ustalić najpierw. Quote
haliza Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Nie ma sprawy, tylko myślałam ,że jak ktoś tam zagląda to dowiem się jak on się sprawuje, czy znowu się wycofał czy jest w psach do adopcji bo strona z adopcjami nie działa..... Quote
matrioszka2 Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 A jak on wygląda ? Co to za pies ? Może MaDi napisze coś więcej ... Quote
haliza Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='DZIR']PIESEK NERON Neron post 7261 z profilu To FLAT COATED RETRIEVER i to ładny egzemplarz. Uszy długie nisko osadzone, porteczki i ogon ładne Podobny jest do Nero, był zabrany interwencyjnie na wezwanie Gminy, boi się facetów ale lgnie do kobiet i dzieci, ale nie wiem jak teraz :-( Quote
Ty$ka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 O raaaany, ta moda na północniaki chyba nigdy się nie skończy :( Quote
Recommended Posts