Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Był ktoś ostatnio w schronie? Jakieś zmiany? Wysłałam kilka osób chętnych na duże psy więc mam nadzieję,że jakieś bidy znalazły domy.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='DZIR']PIESEK NERON
Neron post 7261 z profilu To FLAT COATED RETRIEVER i to ładny egzemplarz. Uszy długie nisko osadzone, porteczki i ogon ładne

Tych psów nie ma już w schronisku.

Posted

Neron post 7261 z profilu To FLAT COATED RETRIEVER i to ładny egzemplarz. Uszy długie nisko osadzone, porteczki i ogon ładne[/QUOTE]

I morda zupełnie nie od FCRa. Czy trzeba koniecznie szukać rasy, tam, gdzie jej nie ma? Pies nie może być "po prostu" kundlem, czy miksem?

Posted

[quote name='evel']I morda zupełnie nie od FCRa. Czy trzeba koniecznie szukać rasy, tam, gdzie jej nie ma? Pies nie może być "po prostu" kundlem, czy miksem?[/QUOTE]
Popieram....

Posted

Witam, chciałam zapytać o psa - dzisiaj w Krasnymstawie odłowiono psa podobnego do Nero, czy jeżeli jest w schronisku to można mu robić ogłoszenia i wtedy podać kontakt do schroniska ? Znam historię tego psa i bardzo bym chciała żeby znalazł prawdziwego człowieka bo on naprawdę mimo młodego wieku dużo wycierpiał ( teraz też przez durni wylądował w schronisku :cool3:)

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj byłam w schronie...jest dużo psów:(

Pilnie proszę o kontakt osoby od bokserów 883577493
Jest samiec posokowca który siedzi już długo i się marnuje.
Astka do wyciągnięcia na wczoraj:(
Chłopak Cane Corso.
Dwa benie.
Siedem północniaków.
Sunia mix mini sznupka.
Fajna sunia mix ON Collie.

Posted

MaDi napisał(a):
Wczoraj byłam w schronie...jest dużo psów:(

Pilnie proszę o kontakt osoby od bokserów 883577493
Jest samiec posokowca który siedzi już długo i się marnuje.
Astka do wyciągnięcia na wczoraj:(
Chłopak Cane Corso.
Dwa benie.
Siedem północniaków.
Sunia mix mini sznupka.
Fajna sunia mix ON Collie.

MaDi w sprawie posokowca napisz do bea100.

Posted

haliza napisał(a):
Witam, chciałam zapytać o psa - dzisiaj w Krasnymstawie odłowiono psa podobnego do Nero, czy jeżeli jest w schronisku to można mu robić ogłoszenia i wtedy podać kontakt do schroniska ? Znam historię tego psa i bardzo bym chciała żeby znalazł prawdziwego człowieka bo on naprawdę mimo młodego wieku dużo wycierpiał ( teraz też przez durni wylądował w schronisku :cool3:)

Ponawiam pytanie :roll:

Posted

haliza napisał(a):
Ponawiam pytanie :roll:

Żebyś mogła podać numer do schroniska (tzn. do kierownika schroniska), musiałabyś to z nim ustalić najpierw.

Posted

Nie ma sprawy, tylko myślałam ,że jak ktoś tam zagląda to dowiem się jak on się sprawuje, czy znowu się wycofał czy jest w psach do adopcji bo strona z adopcjami nie działa.....

Posted

Neron post 7261 z profilu To FLAT COATED RETRIEVER i to ładny egzemplarz. Uszy długie nisko osadzone, porteczki i ogon ładne
Podobny jest do Nero, był zabrany interwencyjnie na wezwanie Gminy, boi się facetów ale lgnie do kobiet i dzieci, ale nie wiem jak teraz :-(